Şimdi Ara

bu sıstemde terslık ekran kartında mı? yardımcı olursanız cok sewınecegım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarı eskı kasamın uzerıne yenıden anakart. işlemci. ram. alarak iyilestırme yapayım dedım ekran kartını degıstırmedım (geforce 9500gt)ilk basta 64 bit win7 ultımate yukledım. bır sorun yok normal calısıyor.. bır zamandan sonra kasmalar basladı oyunda falan degıl ınternette gezınırken bır kasıyor bır kendıne gelıyor. sonra 64 bıt yerıne 32 bıt home basıc yukledım (ram 8 gb yerıne 3.25 gb olarak goruyor) bundada benzer sorun bılgısayar ılk acıldıgında bırsey yok bır kac sayfa acınca kasmalar basladı. bunun neden ekran kartından mıdır aklıma baska bırsey gelmıyor.

işlemci:AMDFX X6 6100 Soket AM3+ 3.3GHz 14MB Cache 32nm İşlemci

anakart:GIGABYTE970A-DS3 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2000MHz (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 Anakart

ram:CORSAIR4GB Vengeance LowProfile DDR3 1600MHzCL9 Ram

ekran kartımı sorun yapıyor onu degıstıreceksem uygun bır ekran kartı tavsıyenız varmı.?

ilgilenırsenız cok tesekkur ederım..

• İnternette gezinirken gördümde bu model anakartın kuzey köprüsü çok fazla ısınıyormuş birde 1600 mhz ramlar aynı hızda çalışmıyormuş biostan ayarlanması gerekiyormuş sende bir incele belki bu sorunlardan herhangi biri sende de var olabilir.

Not: "1600 MHZ, çift kanal hafıza hızı desteklemesine rağmen, bios a girip, MB Intelligent Tweaker kısmından, DRAM E.O.C.P BIOS altındaki profil 1 seçilmesi lazım. Bu şekilde, aynı renk slotlara takılan RAM ler çift kanal ve 1600 MHZ de çalışıyor" muş ben öyle gördüm belki senin sorununda aynıdır diye paylaştım.
  • zank kullanıcısına yanıt
    Ekran kartından olmadıgına emin olabilirisn...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.