Şimdi Ara

Bu sisteme anakart ne gider? Bugün alacağım kafayı yemeden yardım lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

C2D E8400
    Palit 8800 GT Sonic
    Seagate Hdd 250
    Ocz Platinium 2x1 Gb
    Asus Lightscribe
    Rc 690 460W (bir de bu yeterli mi arkadaşlar sistem için???)

Sizden ricam yorumlarınızı esirgemeden 140 dolar civarı bir anakart tavsiye etmeniz. Aslında gigabyte p35 ler arasında kaldım. O kadar forum okudum ama cevap bulamadım. Lütfen acil yardım bugün toplatacağım.

Unutmadan E8400 Sorunu için fikirleri olan varsa onu da memnuniyetle duymak isterim. Yine okudum ama çok farklı şeyler okudum. Almayı düşünüyorum açıkçası fazla hızaşırtma durumum yok. Günlük ayarlayıp bırakmayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neisseria -- 9 Nisan 2008; 9:33:54 >

• ankartta herzaman gigabyte derim

P35 DS3L 98usd + kdv

http://www.hiteknoloji.com/index.php?do=catalog/product&pid=15231

8400 yerinede 70 usd falan ekleyebilirsen ( anakarttan biraz kalıyo bütçen 140 usd idi ) 8500 tercih et derim

http://www.hiteknoloji.com/index.php?do=catalog/product&pid=15474

• Hocam teşekkür ederim peki bu P35 DS3L de problem yok muydu? Ben ep35c-ds3r düşünüyorum ama ne dersin? İlgine çok teşekkür ederim.

Hocam bir de ben Rc 690 da firewire girişi var diye biliyorum bu kartların firewire desteği hakkında bilgin var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neisseria -- 9 Nisan 2008; 10:50:57 >
  • MSI P35 al kartın üzerinde de firevire girişi var. sıkıntı yaşamassın. Ama benimde tercihim Gigabyte P35 DS3L olurdu.www.novabilgisayar.com 97 USD + kdv
  • http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=3225
    ekran kartı için bir gözat istersen. belki fikrini değiştirebilir. F/P
  • Hakkaten acayip uygunmuş 8800gt hmm olabilir ama nasıl kaliteli olması ihtimali yok gibi fakat üzerinde zeroterm soğutucu var onunla sonic hızlarına mı çekmem lzm. Ulan ne zor işmiş bu ya.... bi karar veremedim.
  • ep35c-ds3r tabiki ds3l den iyidir ben arada biraz fark yaratıp 8500 yönelmen için söyledim, 3R alacağına 3L alıp işlemcini 8500 yapman daha iyi bence, yok 3R alır cpu yu 8500 yaparım diyorsan en süperi olur

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badtr -- 9 Nisan 2008; 11:40:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: neisseria

Hakkaten acayip uygunmuş 8800gt hmm olabilir ama nasıl kaliteli olması ihtimali yok gibi fakat üzerinde zeroterm soğutucu var onunla sonic hızlarına mı çekmem lzm. Ulan ne zor işmiş bu ya.... bi karar veremedim.

arkadaşım zaten hepsi birbirinin aynı. farkları marka ve üzerlerindeki fanlar. bu arada axle kötü marka değil. üzerindeki fan ilede rahat rahat oc yapar. Palit sonic seviyesine getirirsin.

• Ok mantıklı değiştiriyorum. Çok sagol hocam.
  • quote:

Ok mantıklı değiştiriyorum. Çok sagol hocam.

ne demek hiç önemli değil. Ben 20-25 gün kadar önce 9600GT aldım. şimdi kafamı duvarlara vuruyorum. bu kartı gördükten sonra.
  • üstadım anakart konusu hala sorun ama ya... siz diosunuz al bir ds3l kurtul. Ama ne bilim emin değilim hala. Aslında 8500+ds3l hakkaten mantıklı. Neyse karar vericez artık.
  • Gigabyte P35 DS3L ısrar ediyorum. Kendim de alacağım yakında.
  • Peki hocam e8500 yerine q9300 daha mantıklı değil mi?
  • quote:

Peki hocam e8500 yerine q9300 daha mantıklı değil mi?

bazı forum larda oyunlar açısında C2D ların hala bir numara olduğu söyleniyor. o yüzden birşey diyemeyeceğim.
  • Bewn aslında 50 50 oyun ve bluray rip izlemek için alıyorum. Ben de çok okudum gerek yok C2d dahai iyi diyerek ama diğer tarafta 4 çekirdek var. Neyse bakalım biraz daha okiim ben. Ayrıca sana tekrar teşekkür ederim hocam valla süper oldu bu sölediklerin.
  • Ileriye donuk olarak sli anakart dusunebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.