Şimdi Ara

BU SİSTEME BU EKRAN KARTI UYUMLUMUDUR ACİL YARDIM LÜTFEN .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar herkese iyi akşamlar ben bilgisayarımın oyun performansını arttırmak için yeni ekran kartı almayı düşünüyorum bu sisteme bu ekran kartı uyumlumudur tavsiye edermisiniz ? yardımlarınızı bekliyorum ..

Sistemim :

İŞLEMCİ : AMD A8 5600K Soket FM2 3.6GHz 4MB Önbellek 32nm İşlemci + HD7560D GPU
    RAM : 4 GB DDR 3 KİNGSTON 800 MHZ
    ANAKART : GIGABYTE F2A55M-HD2 Soket FM2 DDR3 2400MHz (O.C.) SATA 2.0 DVI&HDMI
    PSU : 450 WATT

ALICAK OLACAĞIM EKRAN KARTI : Asus GTX750 Ti STRIX OC GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı

Yardım etmeye çalışan herkesden allah razı olsun .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DavidMessi -- 19 Aralık 2015; 20:53:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DavidMessi

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar ben bilgisayarımın oyun performansını arttırmak için yeni ekran kartı almayı düşünüyorum bu sisteme bu ekran kartı uyumlumudur tavsiye edermisiniz ? yardımlarınızı bekliyorum ..

Sistemim :

ALICAK OLACAĞIM EKRAN KARTI : Asus GTX750 Ti STRIX OC GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı

Uygun ram de ekleyebilirsin sisteme 4gb lık.
  • 4 GB ram ile R7 265 alın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 19 Aralık 2015; 21:29:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Provisioner

quote:

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar ben bilgisayarımın oyun performansını arttırmak için yeni ekran kartı almayı düşünüyorum bu sisteme bu ekran kartı uyumlumudur tavsiye edermisiniz ? yardımlarınızı bekliyorum ..

Sistemim :

Uygun ram de ekleyebilirsin sisteme 4gb lık.

hocam bu ekran kartı anakartıma uyumlumu birde ramide alırsam ne gibi oyunları rahat oynayabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

4 GB ram ile R7 265 alın derim.

Kardeş onu alırsam anakartıma uyumlumudur birde fiyat performans açısından en uygunu o mudur yani şuanki sistemdekinden ne kadar fazla performans alırım
  • Uyumlu tabi , ama başka ekran kart bakmanızı öneririm 128 değilde 256 bit olan kartlara bakın bütçenizi arttırabiliyorsanız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maraz9 kullanıcısına yanıt
    Maksimum 600 tlye ne önerirsiniz oyun için fiyat performans açısında iyi olarak teşekkürler .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: maraz9

Uyumlu tabi , ama başka ekran kart bakmanızı öneririm 128 değilde 256 bit olan kartlara bakın bütçenizi arttırabiliyorsanız

Gtx 960 128 bit bandwith e sahip R7 265 ise 256 Bit , bu hesapla aradığımız kriter daha yüksek performans olduğunda R7 265 i pekala GTX 960 ın yerine tercih edebiliriz o halde 256 bit ne de olsa...Yapmayın şunu dostum araştırmadan yeni bellek mimarilerini ve getirdiklerini v.s bilmeden yorumlar yapmayın.

Konu sahibi arkadaşım , GTX 750Ti sistemine uygun bir ekran kartı , aynı kartı bir süre kullandım gayet sessiz ve fiyatına göre f/p ürünü amd de muadili R7 265 olabilir fakat güç gereksinimi v.s düşündüğümüzde 750Ti alınabilir zaten bir çok firmada hatta dünyada en çok satılan Fiyat/Performans ekran kartlarının başlarında gelir.

Sizin kullanmış olduğunuz KINGSTONE DDR3 belleklere eğer CPU-Z tarzı bir programdan bakıyorsanız genellikle çalışma hızının yarısını görürsünüz yani 800*2 = 1600 Mhz bellekleriniz var yanına mümkünse aynı model numaralı aynı hız ve aynı CL değerine sahip ddr3 Kingstone 4 GB bellek ilave ederseniz GTX 750Ti ın yanına oyunlarda ciddi bir performans artışı görürsünüz.Yani anakartınız OC ile 2400 MHZ e kadar bellek destekliyor dahili gpu yu da ekran kartı ile artık kullanmayacağınız için zaten bellek hızını kafaya takmayın dediğim gibi 1600 Mhz 4gb aynı model Kıngstone alın geçin...

Bunlardan ayrı olarak , eğer bir şekilde cebinizde para kalıyorsa ve halihazırda da yoksa belki sisteminize hız kazandırmak için SSD ekleyebilirsiniz bazen ciddi indirimlere girebiliyor mesela Kingstone HyperX Black Fury tarzı SSD ler 120 GB lık bir model alabilirsiniz 150-200 lira civarı para ayırabilirseniz 750Ti ve 4gb bellekten artırabilirseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provisioner -- 19 Aralık 2015; 23:28:54 >

• gtx 950 alın.
  • Birde ram belleğinizin mümkünse , bulunuyorsa kutusundan veya faturadan tam model numarasını öğrenin ve buraya yazın.

Kingstone 4 GB HyperX Beast mi , Savage mı , Fury mi ? yoksa oem ramlerinden birimi soğutmasız gibi model numarasıyla tabi.

Şuanda Asus Strix 750ti 490₺ Vatanda , 100 lira kadar belleği alırsanız zaten bütçe üst sınırınıza denk geliyor ekstra bir şey almanıza gerek yok gerekli iki değişimi bütçenize sığdırabildikten sonra.
  • Provisioner kullanıcısına yanıt
    Dostum öncelikle konuyu dikkate alıp zaman ayırıp cevap yazdığın için sana minnettarım çok güzel anlatmışsın gtx 750 ti almayı düşünüyorum ve benim şuanda elimde olan amd apu a8 5600 k işlemcim var 2 siyle beraber oyun performansım nasıl olur beni bu konuda bilgilendirirmisiniz amd apu a8 işlemci nin üstüne bu ekran kartını almaya gerek varmı bunuda sormak istiyorum ramimin markasıda hyperx 4 gb 800 mhz ama cpu z den baktım teşekkürler .
  • quote:

Dostum öncelikle konuyu dikkate alıp zaman ayırıp cevap yazdığın için sana minnettarım çok güzel anlatmışsın gtx 750 ti almayı düşünüyorum ve benim şuanda elimde olan amd apu a8 5600 k işlemcim var 2 siyle beraber oyun performansım nasıl olur beni bu konuda bilgilendirirmisiniz amd apu a8 işlemci nin üstüne bu ekran kartını almaya gerek varmı bunuda sormak istiyorum ramimin markasıda hyperx 4 gb 800 mhz ama cpu z den baktım teşekkürler .

Az önce BF-4 testine falan baktım gtx 750ti , 660 gibi kartlarla birlikte kullanılmış (a8 5600k) gayet oynanabilir performans vermiş ki zaten ben 6 ay kadar kullandım bu kartı bf4 ultra ayarlarda online da campaign de oynuyordum :) 1080p de tabi... a8 in mesela daha düşük üretim ölçeğine sahip Athlon x4 860K ile karşılaştırıldığında gerek tek gerekse çoklu çekirdek performansında geri kalıyor , single core aşırı fark yok %8-10 kadar bunun için de sana A8 5600K satarak Athlon x4 al demem pekala Gtx 750Ti ile kullanabilirsin.

Bellek olarak dediğim gibi 1600 Mhz lik kendi belleğinin aynı modelde olanından (HyperX Beast ise beast , savage ise savage al) 4 GB tek modül de aldınmı ağız tadıyla oyun oynatır ve entegre Radeon™ HD 7560D den kesinlikle çok daha güçlüdür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provisioner -- 21 Aralık 2015; 3:39:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Provisioner

quote:

Az önce BF-4 testine falan baktım gtx 750ti , 660 gibi kartlarla birlikte kullanılmış gayet oynanabilir performans vermiş ki zaten ben 6 ay kadar kullandım bu kartı bf4 ultra ayarlarda online da campaign de oynuyordum :) 1080p de tabi... a8 in mesela daha düşük üretim ölçeğine sahip Athlon x4 860K ile karşılaştırıldığında gerek tek gerekse çoklu çekirdek performansında geri kalıyor , single core aşırı fark yok %8-10 kadar bunun için de sana A8 5600K satarak Athlon x4 al demem pekala Gtx 750Ti ile kullanabilirsin.

Bellek olarak dediğim gibi 1600 Mhz lik kendi belleğinin aynı modelde olanından (HyperX Beast ise beast , savage ise savage al) 4 GB tek modül de aldınmı ağız tadıyla oyun oynatır ve entegre Radeon™ HD 7560D den kesinlikle çok daha güçlüdür

Yorumunuz için çok teşekkür ederim beni aydınlattınız bir çok konuda . başka birşey eklemek isterseniz söyleyebilirsiniz bu kartı 1 ay içinde almayı düşünüyorum :)

• Gtx 750 ti orta seviye f/p ekran kartidir, cogu kisi bu karttan cok memnun kaldi hem guclu bir ekran karti hemde az enerji tuketiyor. bir bakima psu ile de dost diyebiliriz, ekran karti almak araba almak gibi birsey biraz rakam yukseltirseniz 10 tane daha alternatif cikar bu nedenle bir fiyatta karar verdiyseniz daha ust seviyeye cikmadan o fiyata gore en iyi alternatiflere bakmak lazim.

Suan icin Gtx 750 TI gayet cazip ve sisteminize uygun gorunuyor. Arkadaslarin ustte belirttigi uzere ram takviyesi yapmaniz dogru bir hamle olur bide psu nuz artik sinirda 750 TI alirsaniz dusuk guc tuketiminden dolayi degistirmenize gerek kalmaz ama baska modellere girerseniz 450w ozellikle 80+ olmayan bir psu tam anlamiyla guc vermeyecektir.
    selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JagerB -- 20 Aralık 2015; 14:18:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burc_oker

Gtx 750 ti orta seviye f/p ekran kartidir, cogu kisi bu karttan cok memnun kaldi hem guclu bir ekran karti hemde az enerji tuketiyor. bir bakima psu ile de dost diyebiliriz, ekran karti almak araba almak gibi birsey biraz rakam yukseltirseniz 10 tane daha alternatif cikar bu nedenle bir fiyatta karar verdiyseniz daha ust seviyeye cikmadan o fiyata gore en iyi alternatiflere bakmak lazim.

Suan icin Gtx 750 TI gayet cazip ve sisteminize uygun gorunuyor. Arkadaslarin ustte belirttigi uzere ram takviyesi yapmaniz dogru bir hamle olur bide psu nuz artik sinirda 750 TI alirsaniz dusuk guc tuketiminden dolayi degistirmenize gerek kalmaz ama baska modellere girerseniz 450w ozellikle 80+ olmayan bir psu tam anlamiyla guc vermeyecektir.
    selamlar

Beni aydınlattınız teşekkür ederim :)
    Dediğim gibi en fazla 600 tl bütçem var ve gtx 750 ti + 4 gb ram almayı düşünüyorum 1 ay içinde almayı düşünüyorum .
    İndirime girermi girerse ne kadara kadar düşer bilginiz varsa benimle paylaşırmısınız birde şuankı sistemime bu ekran akrtı ve ramı alırsam ne kadar derecede performans artımı yaşarım bilgisayarımda ?

Saygılar :)

• DavidMessi kullanıcısına yanıt
    Yurt dışında almayı düşünürsenhttp://www.amazon.com/dp/B00J0ISHMQ/ref=twister_B00Q5W5BUQ?_encoding=UTF8&psc=1
    436 tl şu an gümrüksüz,%20 gümrük koyunca 466 tl etti buna kargo da eklesen en fazla 10 tl 476 geri kalan parayla da ram alırsın.
    Vatandahttp://www.vatanbilgisayar.com/evga-gtx750-ti-ftw-acx-gddr5-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx112-ekran-karti.html 651 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: LoliconOtaku

Yurt dışında almayı düşünürsenhttp://www.amazon.com/dp/B00J0ISHMQ/ref=twister_B00Q5W5BUQ?_encoding=UTF8&psc=1
    436 tl şu an gümrüksüz,%20 gümrük koyunca 466 tl etti buna kargo da eklesen en fazla 10 tl 476 geri kalan parayla da ram alırsın.
    Vatandahttp://www.vatanbilgisayar.com/evga-gtx750-ti-ftw-acx-gddr5-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx112-ekran-karti.html 651 tl

Kardeş yurt dışından almaya güvenle yaklaşamıyorum elden almak daha güvenli oluyor .

Nasıl yani?
    Amazon bu,her hangi bir sıkıntı yaratacağını sanmam ama sen bilirsin,sonuçta vatan pek fazla indirim yapmayan bir site...
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoliconOtaku

Dostum , 490 liraya buradan alıyor zaten neden 15-20 lira için yurt dışı gönderilerle falan uğraşsın ?

Buradan alabilirsin arkadaşım Gtx 750ti + 4 GB ram bellek.

indirime girip girmeyecegi hakkinda herhangi bir fikrim yok acikcasi, performans konusunda mevcut oyunlari orta/yuksek seviye ayarlarda makul bir fpste oynatir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.