Şimdi Ara

bu sisteme bu kart???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1-sapphire9800pro alsam ölü yatırımmı olur?

2-agp 4x'te bu kart güselce çalışırmı?

• Bence 4x/8x farkından kaynaklanan performans kaybı %15 i geçmez, tabiki bu karta 8x anakart daha isabetli olur
  • 1.8ghz dedigin islemcin celeron ise, 256mb dediin ramler SDRAM ise, 9800pro bekledigin kadar performansli calismaz.
  • 845 ise ddr ramdir zaten arkadasım.1.8de tahmınımce pentıum 4.512 cachelılerdendır.

Bence önce sistemini bi sağlama al daha sonra ekran kartı al.

256 ram yetersız kalıyor cogu uygulamada artık...

Yınede sen bılırsın.ayrıca agp 8x/4x farkı %10u geçmez en fazla bu değer olur.Seçim senin......
  • quote:

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

845 ise ddr ramdir zaten arkadasım.1.8de tahmınımce pentıum 4.512 cachelılerdendır.

Bence önce sistemini bi sağlama al daha sonra ekran kartı al.

256 ram yetersız kalıyor cogu uygulamada artık...

Yınede sen bılırsın.ayrıca agp 8x/4x farkı %10u geçmez en fazla bu değer olur.Seçim senin......

onceki anakartim i845 idi ve SDRAM kullaniyordu, bisey iddia etmeden once biraz arastir. i845 anakartlarin hepsinde DDR kullaniliyo diye bisey yok.
  • bencede önce board ı değiştir.
  • Caitline ithafen

Arkadaşım niye anakart özelliklerini okumadan atlıyorsun anlamadım.Çokmu bişey biliyorsun?Bana demeden önce kendin bir araştırsan ne war?Çokmu kolay oluyor millete araştır demesi?Biz bilmiyormuyuz senin kadar yani

Intel® Desktop Board D845GEBV2 Features

Form Factor ATX (12.00 inches by 8.20 inches)
    Processor Support for an Intel® Pentium® 4 processor in a µPGA478 socket with a 400/533 MHz system bus
    Support for an Intel® Celeron® processor in a µPGA478 socket with a 400 MHz system bus

Memory Two 184-pin DDR SDRAM DIMM sockets
    Support for single-sided or double-sided DIMMs (DDR 333/266)
    Support for up to 2 GB† system memory

• (Caitlin arkadaşım) Yukarıda Napolyon Arkadaşım "d845gebv2" Model Anakarttan Bahsetmiş
    Biraz interneti konuşacagın yerine araştırsaydın o anakartın ddr ram kullandıgını ögrenirdin
    Ayrıca Sen hiç 333mhz SdRam Gördünmü (Gülünç olma lütfen) Bak Bu Duruma Ben Kı.ımla gülüyorum
    Diger arkadaşlarda öyle düşünüyordur (umarım)

Biliyorsan Konuş Feyz Alsınlar.
    Bilmiyorsan Sus Adam Sansınlar...
  • +1 CIZIK kardeş bu lafın herşeyi özetlemiş zaten

Biliyorsan Konuş Feyz Alsınlar,
    Bilmiyorsan sus Adam sansınlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

845 ise ddr ramdir zaten arkadasım.1.8de tahmınımce pentıum 4.512 cachelılerdendır.

cok konusma kendi yazdigini oku once, 845ise ddr ramdir ne demek?
    ha bide 333mhz SDRAM lafi nerde geciyo cok merak ettim?

quote:

Orjinalden alıntı: NaPoLYoN

1.8ghz,d845gebv2,256mb sisteme;

1-sapphire9800pro alsam ölü yatırımmı olur?

2-agp 4x'te bu kart güselce çalışırmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caitlin -- 27 Ağustos 2004, 3:46:48 >
  • Körmüsün birader sen?d845gebv2 yasacagıma 845 yasdım.Anlayamıyormusun o kadarı?

Kısaltma yapamıcakmıyız yani.Haklı çıkmak için kendini rezil etmene gerek yok..

Burayada benden bidaha alıntı yapma!!Warsa bir sorunun aşağıda kocaman msn war.Burda kenini haklı çıkarmaya çalışıp milletinde kafasını bulandırma...
  • adam ol canimi ye, adam gibi not yazcaksan yaz, yazmicaksan yallah.
    yok sunu yazcaktim da yazmadim, yazsaydin banane.
    takmisin bi kendini rezil etme lafina, kim kimi rezil ediyor goruyo herkes.
    uzatma iste. kime ne yazacagimi kimden alinti yapacagimi da sana mi soracam?
    daha foruma geleli 1 hafta olmus bize dayilik tasliyo, emirler veriyo adam.
    ozelden de abuk subuk seyler yazmayi kes.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caitlin -- 27 Ağustos 2004, 13:40:20 >
  • Caitlin sen kimi nerden kovuyorsun anlmadım.warsa bir yetkin gel atda görelim ben burdayım 24saat dert etme sen.
    ben azından özeline atıyorum abuk sabuk şeyler sende foruma atma gereği duyuyorsun abuk sabuk düşüncelerini.Ben bu siteyi ilk kurulduğundan beri takip ederim ancak üye olamamıştım 33dial up kullandğiım için.Benim ne zaman girdiğim bu foruma weya çıktığım,ne yazdığım seni alakadar etmez sen kendi işine bak.Çok bişey biliyorum diye geçinen bir arkadaşsın.Belki biliyorsundur kim bilir ama bildiğin şeyleri milletin kafasına fırlatman gerekmiyor.İnsan gibi sölersin anlaşırsın.Öyle dalga geçercesine yazılar yazmak post atmak sığmaz İnsanlığa...

yok form neymiş eti formmuymuş abuk sabuk laflar.Arkadaşım espri yapılır ama böle değil.Hernekadar profilinde 1978li yazsada sen daha küçüksündür.Çünkü hala bu tarz esprilerle uğraşıyorsun.

Bundan sonra bu foruma msj atmıcam.Sana tavsiyem birbirimize bişeyler anlatıp çözmek istiyorsam özelden görüşelim.bu forumu kirletmeyelim böyle saçma şeylerle.eğer biraz olsun anlayabiliyorsan dediklerimi pm at bana.Ufak anlaşmazlıklarımızı buralara taşımayalım lütfen...

• noluyor arkadaslar bunun yeri burasımı
    napolyon arkadas bence ölü yatırım sistemi tazeleyebilirsen sitemi tazele bak arkadalar yukarıda anlatmış %10-15 performans bişey değil gibi geliyor ama fark edersin zamanla zaten belli bir vakitten sonra ram de yetmeyecek sana sen biraz bekle sonra sistemi tazele
  • board ı değiştir
  • Agp 8X/4X olayında fark kesinlikle %10'lar sevyesinde olmaz.Her yerden bulabileceğiniz benchmarklarda farkın %1 %2 yi geçmediğini görürsünüz.O sisteme 9800 pro veya 9700 civarı ekran kartı gayet iyi olur.Tabi Ram'in 512 olması da çok çok önemli.Yeni oyunlar çok fazla doku içeriyor ve hafıza istiyorlar...
  • LÜTFEN KİMSE KAVGA ETMESİN
    yahu bunları burda tartışmayın rica ediyorum.
    bu arada tartışma yarattıysam özür dilerim 1.8 işlamci p4,256mb ram ise ddr.
    ben bu sisteme bi kingston 512mb ddr400 + sapphire 9800pro getirdiğim takdirde en az iki sene başka HİÇBİŞEY alamam,ama 2 sene boyunca grafikleri çok kaliteli oyunları medium da,orta dereceli grafikleri olan oyunları high da oynayabilirsem canım feda.misal doom3 adlı oyunun bayaa bi sistem gereksinimleri varmış,ben bu oyunu medium da oynasam ne mutlu bana
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.