Şimdi Ara

Bu sisteme ekran kartı iyimi sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkaslar yeni bilgisayar topluyorum sizce sistemimde degismesi gereken veya bu olursa daha iyi olabilir diyebileceginiz yerler varsa bana yardımcı olurmusunuz

ANAKART :ASUS P5Q
    İŞLEMCİ :İNTEL Q9550 2.83 GHZ 1333 12MB CACHE
    RAM :KİNGSTON 2GB DDR800
    EKRAN KARTI :ATİ 4870 (MARKA KONUSUNDA BANA YARDIMCI OLURSANINZ SEVİNİRİM)
    HDD :SEAGATE 320GB 7200 NCQ SATA2 16MB
    KASA :ASUSTEK TA915 ATX KASA SİYAH 350W
    DVD YAZICI :LG GH22NP 22X8X16X DVD-RW 22X DVDRAM SIYAH
    POWER SUPPLY :SİZCE NE ALMALIYIM

AYRICA BU PC Yİ ÇOK SESSİZ NASIL ÇALIŞTIRABİLİRİM

• EGER KARDES 4870 SERISINDEN ALCAKSAN SANA TVSIYEM HIS > 512MB ATI Radeon HD4870 (PCI-E)

NEDENI ISE PIYASADAKI DIGER 4870 LERIN SOGUTUCULARI IYI DEGIL VE COK CABUK ISINIYOR EKRAN KARTI YUKSEK GB OYUNLARDA COK SICAKLASIYOR HISSIN SOGUTUCULARI COK MUKEMMEL

KENDI SISTEMIMDE KULLANIYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalora -- 15 Ağustos 2008; 17:51:10 >
  • Eğer oyun sistemi kuruyorsanız quad işlemci gereksiz!!!

Güç kaynağı olarak ileriye dönüklülük açısından 560w veya 600w bir güç kaygağı öneririm!!!

Ayrıca sessiz bir pc için öncelikle ekran kartının fanı sesiz olmalı ki alacağınız kartın fanı biraz öter, hatta tam yük altında ses rahatsız edici seviyeye gelebilir!!! Özel tasarım hd4870'leri bekleyin derim!!!

@filmarket

Şuan tüm hd4870'ler ati'nin referans tasarımı olup hepsi aynı performansı göstermektedir diye biliyorum!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamad -- 15 Ağustos 2008; 17:57:27 >

• POWER SUPPLY :SİZCE NE ALMALIYIM

CEVAP: DOSTUM SİSTEMİM KASILMASIN ISTERSEN RAHAT RAHAT KULLANA BILECEGIN BI PUSU SANA ÖNERİYİM
    RECOM Power Engine 600W öneririm elektıronuk göstergesi falan cok hos makınada ben kullanıyorum cok super performans verıyor

MUKEMMEL OTESI BI URUN SENIN SISTEMINEDE DOYA DOYA YETER

BİZZAT KENDIM KULLANIYORUM

sana kıyagım olsun BIDE SANA KASA YAZIYIM NZXT > 8E-SSN02-UGB Tempest (PSUsuz)

EGER KASAM BUZGIBI OLSUN DERSEN TAVSIYE EDERIM BU MAGZEMEYIDE KENDIM KULLANIYORUM

• quote:

Orjinalden alıntı: filmarket

EGER KARDES 4870 SERISINDEN ALCAKSAN SANA TVSIYEM HIS > 512MB ATI Radeon HD4870 (PCI-E)

NEDENI ISE PIYASADAKI DIGER 4870 LERIN SOGUTUCULARI IYI DEGIL VE COK CABUK ISINIYOR EKRAN KARTI YUKSEK GB OYUNLARDA COK SICAKLASIYOR HISSIN SOGUTUCULARI COK MUKEMMEL

KENDI SISTEMIMDE KULLANIYORUM

arkadaşım hıs ın özel sogutucusu olmayınca hıs olmus sapphıre olmuş gecube olmuş ne fark eder ki. bilmeden yazıyon sende. yawwwwww.

• YA DOSTUM BENDE ARKADASA ONU YAZACAKTIM AMA ANLAMISTIR DIYE DUSUNDUM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı mı PSU mu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.