Şimdi Ara

Bu sisteme hangi CPU iyi gider?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Vatan indirimi ile beraber 270 TL'ye kadar hertürlü işlemci alabilirim. Overclock ve oyun için düşünüyorum ve stok fanını kullanacağım. Sistem şu:

Asus M5A97
    HD 6950 2gb 6970'e modlanmış.
    4 GB 1600 mhz ram

Yardımınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisftw -- 11 Mart 2012; 23:36:02 >

• vatan %25 indirimiyle 284 tl ye gelen fx-6100 iyi gider sisteme.
  • Peki ya Phenom ii x4 970 BE? Testlerde bayapı öne çıkmış.
  • İkisi de çok iyi işlemciler arkadaşın önerdiği daha yeni seri ama performansta x4 970 black edition da oldukça güçlüdür.
  • Teşekkürler. bu sistemle full hd ekranla extreme çözünürlükte oynayabilir miyim 2 sene içerisindeki tüm oyunları?
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisftw

Teşekkürler. bu sistemle full hd ekranla extreme çözünürlükte oynayabilir miyim 2 sene içerisindeki tüm oyunları?

hemen hemen
  • Öğrenci olduğum için çok pahalıya geldi bana zaten o yüzden en iyisini almak istiyorum ve hala kararsızım battlefield 3 gibi oyunları kasmadan oynasam bile yeter zaten 2 sene içinde upgrade yaparım belki.
  • Şu anda indirimde bilgin olsun

http://www.vatanbilgisayar.com/cpu---islemci/amd-hdz970fbgmbox-phenom-ii-x4-970-black-edition-am3-35ghz-8mb-cache-45nm-islemci/productdetails.aspx?I_ID=48347

Edit : Stokta yokmuş şimdi gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babblebabble -- 12 Mart 2012; 1:20:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burakc.

Şu anda indirimde bilgin olsun

http://www.vatanbilgisayar.com/cpu---islemci/amd-hdz970fbgmbox-phenom-ii-x4-970-black-edition-am3-35ghz-8mb-cache-45nm-islemci/productdetails.aspx?I_ID=48347

benim dediğim işte. diğer indirime alacağım zaten şimdi anca yetti param bunlara

• quote:

quote:

benim dediğim işte. diğer indirime alacağım zaten şimdi anca yetti param bunlara

Şu anda işlemcin yok mu?

Bendede şu anda X4 925 var yazın değiştircektim ama az önce vazgeçtim valla yeni upgrade le alıcağım olan güç kaynağı sağlam direk yeni bir soğutucuyla basıcam oc'yi basıcam oc'yi .Bizde öğrenciyiz

Not : Bu arada senin gpu'dan alcam bende hd5850 var şu anda.6950 ya da 6970 düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babblebabble -- 12 Mart 2012; 1:37:41 >

• quote:

quote:

quote:

Şu anda işlemcin yok mu?

Bendede şu anda X4 925 var yazın değiştircektim ama az önce vazgeçtim valla yeni upgrade le alıcağım olan güç kaynağı sağlam direk yeni bir soğutucuyla basıcam oc'yi basıcam oc'yi .Bizde öğrenciyiz

Not : Bu arada senin gpu'dan alcam bende hd5850 var şu anda.6950 ya da 6970 düşünüyorum.

Yok kasa duruyor köşede Bence 6950 al. Onunla 6970in mimarisi aynıymış ve 2 kolay işlemle 6970 ile aynı performansa geliyor. 2 hafta hiç para harcamayıp almayı planlıyorum bende umarım sağ kalırım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şu anda işlemcin yok mu?

Yok kasa duruyor köşede Bence 6950 al. Onunla 6970in mimarisi aynıymış ve 2 kolay işlemle 6970 ile aynı performansa geliyor. 2 hafta hiç para harcamayıp almayı planlıyorum bende umarım sağ kalırım

• 960T... Nova'da var.
  • Fx serisinden seç birini.
  • bence win8 ile FX serisinin performansının nasıl olacağını gör ondan sonra karar ver.evet performans olarak phenom serisi fx serisinden daha iyi ama phenom seriside artık eski bir işlemci uretimi yok...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.