eh işte sistemim kötü ama cod 4 full grafik oynayınca helal sana diye haykırdım makineme prototype ufak kasmalarla oynadım sistemim beni şaşırtınca oyun tavsiyesi isteyeyim dedim
up
gta4'ü bi dene bakalım
quote:
Orijinalden alıntı: volka
gta4'ü bi dene bakalım
En azından tavsiye iyide uçmayalım yardım istedik
Bi kaç oyun tavisyesi verin yaw
Cod 5 i dene 4 ü çalıştıran alet 5 ide çalıştırır
quote:
Orijinalden alıntı: BuR@k_Tr
Cod 5 i dene 4 ü çalıştıran alet 5 ide çalıştırır
sağol ben aslında 5 i cod 4 den önce oynadım ii oldu araya ikinci dünya savaşı girmemiş olucak şimdi genede teşekkürler
Benim sistem eski olduğundan ne zamandır bilgisayarda oyun oynamıyorum o yüzden oyunların sistem gereksinimlerini bilmiyorum ama batman i de deneybilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: BuR@k_Tr
Benim sistem eski olduğundan ne zamandır bilgisayarda oyun oynamıyorum o yüzden oyunların sistem gereksinimlerini bilmiyorum ama batman i de deneybilirsin
Evet kafamda bi kaç oyun var ama burda net bir oyun oluşturmaya çalışıyorum Batman de bunlardan biri
Gerçekten iyi oyun kaldırırsa makinen kaçırma
Fear 2yi Dene Full Açmasada Oynayabilirsin...
Tom Clancy^s Hwx
açarmı bilmiyorum ama bioshock, assasin's creed, dead space. ve fable; eski oyun ama grafikleri ve oyun güzel kesin açar senin sistemin
Hepinize teşekkürler bunlardan kaldıranları denerim.
Arkadaşım GtaIV hariç tüm GTA serileri, Counter Strike serileri, FIFA 05,06,07 serileri, Wolfenstain, James Bond gibi bi çok oyunu rahatlıkla çalıştırır. Benim celeron işlemci 32 lik ekran kartı 128 ram lık pc bile çalıştırıyordu bunları...
quote:
Orijinalden alıntı: P@Tr0n*DCK
Arkadaşım GtaIV hariç tüm GTA serileri, Counter Strike serileri, FIFA 05,06,07 serileri, Wolfenstain, James Bond gibi bi çok oyunu rahatlıkla çalıştırır. Benim celeron işlemci 32 lik ekran kartı 128 ram lık pc bile çalıştırıyordu bunları...
baya iyi performans almışsın
Maşallahı vardı benim ilk pcnin daha aklıma gelmeyen bi sürü oyun var yazamadım ...Gerçekten iyi performans almıstım...
quote:
Orijinalden alıntı: P@Tr0n*DCK
yine iyi benim arkadaşın cs 1.5 kasıyodu
Çocukla dalga geçiyoduk ekran kartıyla filan şimdiki pcsinde gtx260 var o bizimle dalga geçiyo
perşembe 1gb ram alıcam 216mb ramı çıkartıcam sana ucuza satarım ramın düşük
cod 4ü çalıştırmışsın oyun tavsiyesi arıyosun her oyunu oyna kardeşim
quote:
Orijinalden alıntı: Plunder
perşembe 1gb ram alıcam 216mb ramı çıkartıcam sana ucuza satarım ramın düşük
cod 4ü çalıştırmışsın oyun tavsiyesi arıyosun her oyunu oyna kardeşim
Bende yanına 1 alıp 1.5 gb yapmayı düşünüyom rami 216 alırsam gene düşük kalıcak 1 bile yapmıycak rami kusura bakma
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme