Şimdi Ara

BU SİSTEME UYGUN EKRAN KARTI VE KASA!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE HERKESE SELAMLAR!YENİ BİR SİSTEME TOPLUYORUM.BU SİSTEME UYGUN EKRAN KARTI VE KASA ARIYORUM!YADIM EDERSENİZ SEVİNİRİM!

1- AMD ATHLON 64 3200+ VENİCE İŞLEMCİ
    2- EPOX 9NPA+ ULTRA ANAKART
    3- TWİNMOS 2*512 DUAL CHANNEL RAM
    VS..

ARKADAŞLAR BİR SORUM DAHA OLACAK!!ESKİ SİSTEMİMDE 40GB SEAGATE IDE HARDDİSK VAR!HARDDİSK ALMAYIP BUNU KULLNASAM OLUR MU! PERFORMAS DÜŞÜKLÜĞÜ YAŞARMIYIM!BİDE EKRAN KARTINI PARAM YETMEDİĞİ İÇİN SONRA ALMAK İSTİYORUM!ESKİ SİSTEMİMDEKİ GEOFORCE MX 400 Ü YENİ SİSTEMİME KOYABİLİRMİYİM!İDARE ETSİNDİYE)BU SİSTEMİ ALDIKTAN SONRA EKRAN KARTINI ALAMK İSTİYORUM!KASA KONUSUNDA İSE KAFAM ÇOK KARIŞIK!!

ŞİMDİDEN TAŞKKÜRLER

• kafa bulmuyorsun değilmi

1gb ram ve mx400

1gb ram alacağına

512mb al geri kalanada üstüne biraz daha ekleyip bir ekran kartı al

3200 işlemci alacağına 3000+ işlemci al al sana ekran kartı çıktı piyasaya

ama bence sen bizle kafa buluyorsun...
  • Ekran kartı işi dediğin gibi olmaz.Yeni kart alman lazım die biliorum ben.(xpress)

Kasa da Asus TA230 55$ civarlarında bi kasa. gayet güzel bence...

Hard disk işine gelince, bence şimdilik bunu kullan 40gb yeter. Ama performans şart diosanda sata ya geç derim ben. şimdiden hayırlı olsun.
  • Ucuz parçalarla geçiçi çözümler sonra daha pahalıya mal oluyor. Bence bekle. Sabret ve iyisinden al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raven70 -- 27 Ekim 2005, 1:30:16 >
  • giris seviyesi icin x550 kasa icinse aopen h600b12 serisi guzel secim olur.arti 9npa3j al 40 dolar daha ucuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi db06 -- 27 Ekim 2005, 1:31:02 >
  • bence kafa bulmuyo..

Arkadaşım o anakartta agp slot var mı bi bak..Yoksa o ekran kartını takamazsın..

bunun dışında seçtiğin parçalar güzel bence.. Ekran kartını da eğer maddi durumlar yetmiyosa şimdilik bi 6200 al idarelik soona bakarsın..
  • quote:

Orjinalden alıntı: GpRsCi

kafa bulmuyorsun değilmi

1gb ram ve mx400

1gb ram alacağına

512mb al geri kalanada üstüne biraz daha ekleyip bir ekran kartı al

3200 işlemci alacağına 3000+ işlemci al al sana ekran kartı çıktı piyasaya

ama bence sen bizle kafa buluyorsun...

arkadaşım ne kafa bulması yaws sadece cahilliğimden sondum!ekran kartını 1 ay sonra alcaktım zaten!sadece toplu param olmadığı için sordum!bu sisteme o ekran kartının gitmediğini bende biliyorum!topladığım sisteme uygun ekran kartı alacam zaten !
  • arkadaşım kasa önerin için teşekkürlerQaopen h600B-b27 ile sölediğin kasa arasında ne fark var hangisi daha iiidir!overlock açısından teşküürler yorumların için!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ronishark

bence kafa bulmuyo..

Arkadaşım o anakartta agp slot var mı bi bak..Yoksa o ekran kartını takamazsın..

bunun dışında seçtiğin parçalar güzel bence.. Ekran kartını da eğer maddi durumlar yetmiyosa şimdilik bi 6200 al idarelik soona bakarsın..

arkadaşım anakrtta agp slotu var baktım!ama büyük bir ihtimal beklicem ve ekran kartıyla beraber alcam!yorumalrın için teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: db06

giris seviyesi icin x550 kasa icinse aopen h600b12 serisi guzel secim olur.arti 9npa3j al 40 dolar daha ucuz.

arkadaşım benim alcağım anakart ile sölediğin arasında ne fark var!overlock yapcam onun için en uygun anakart bu diye yzaıyoo forumlarda!vallha paraya kıymaya karar verdim!böle olmıcak herhald!ekran kartına yapcaz bi şeyler!
  • quote:

Orjinalden alıntı: psycho_grp

Ekran kartı işi dediğin gibi olmaz.Yeni kart alman lazım die biliorum ben.(xpress)

Kasa da Asus TA230 55$ civarlarında bi kasa. gayet güzel bence...

Hard disk işine gelince, bence şimdilik bunu kullan 40gb yeter. Ama performans şart diosanda sata ya geç derim ben. şimdiden hayırlı olsun.

arkadaşım bilgilerin için saol!şimdilik bu harrddiskle idare etmey karar verdim!sonra sataya geçecem!yeni bide ekran karı alacam!
  • bende de epox 9npa+ ultra var+ 3000+ venice. bu anakart nf4 olduğu içi üstünde sadece pci-e slotu var. eski ekran kartın agp ise kullanamazsın. kasayı ta250 asus alabilirsin. üzerinde 300 watt power sup. geliyor. istersen psu suz alır iyi bir şey takarsın. overlock falan yapmayacaksan ankartı 9npaj alman daha mantıklı olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.