Bildirim
Bu sisteme Windows 7 Uygunmu Sizce
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
1 Kişi Yardim edebilirmi arkadaşlar cvp plz -
Kaldırır bence isterseniz yükleyip kendiniz kullanarak test edin memnun kalırsanız devamlı kullanırsınız. -
Windows 7 Bilmeceleri(64/32Bit Hangisi Diyenler,Hangi Paket Diyenler,SP1 Bekleyenler)Lütfen Bi Bakın
bir okursan sorularına cevap bulursun -
XP kadar performanslı çalışmaz o sistemde.1GB daha ram eklemeniz lazım en azından.Ama çalışır mı?Çalışır. -
quote:
Orijinalden alıntı: ReDDeViLMaCrY
Arkadaslar windows 7 ultimate war elimde Fakat pc kaldirirmi onu bilmiorm.
İşlemci=P4 3.0
Anakart : ECS P4M800Pro-M
Ram : ddr2 1 gb Kingston 533 Mhz.
Hdd: 320 Gb Samsung
Ekran Karti: G-Force Fx-5500 256Mb
Ne dersiniz Arkadaslar sistem kaldırırmı sizce kararsiz kaldım yardım ederseniz sevinirim..
sen wındows 7 kuracaksan doğru windows 7 kuracaksın yani senin sistem en düşük versiyonu anca çalıtırır. -
quote:
Orijinalden alıntı: HOTMETALL
quote:
Orijinalden alıntı: ReDDeViLMaCrY
Arkadaslar windows 7 ultimate war elimde Fakat pc kaldirirmi onu bilmiorm.
İşlemci=P4 3.0
Anakart : ECS P4M800Pro-M
Ram : ddr2 1 gb Kingston 533 Mhz.
Hdd: 320 Gb Samsung
Ekran Karti: G-Force Fx-5500 256Mb
Ne dersiniz Arkadaslar sistem kaldırırmı sizce kararsiz kaldım yardım ederseniz sevinirim..
sen wındows 7 kuracaksan doğru windows 7 kuracaksın yani senin sistem en düşük versiyonu anca çalıtırır.
nasıl yani en düşük sistem
-
Yazdığın özellikler ofis bilgisayarımla aşağı yukarı aynı. Win 7 ile kullanıyorum. 1GB ram ile kullanmak istediğinde uygulamalar için xp'deki kadar ram kalmıyor ve dolayısıyla birkaç uygulamayı birden kullanırken yavaşlama, kasılma gibi sorunlar oluyor. Tabi normal kullanımda herhangi bir sorun da olmuyor. yani günlük kullanımda çok bir fark hissetmezsin. Eğer baktın hiç olmadı bir 512MB ram takviyesi yaparsın çözülür. o da olmazsa xp'ye dönersin yine. Kur bence, benim kurduğuma değdi doğrusu. -
Arkadaşım ben 2.Bilgisayarıma kurdum Windows 7'yi hiç sorun çıkarmadan çatır çatır çalışıyor. Sistem ise şöyle ;
P4 2.80 Ghz
1 gb Ram
8600gts Ekran Kartı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X