abi bende stokların tazelenmesini bekliyorum ondan sonra bende o anakartı alıcagım kac gündür bekliyorum tık yok :D
Çok mükemmel bi anakart. 990FX çipsetli ve bu fiata.
öyle göründügüne bakma ** lara gidip sordum istanbul dudullu bayisine giddip adamlar dediki hic bi ilde stok gözükmüyor dedimki siteden niye gözüküyor ozaman adam hic bisey söylemedi sistem hatası diye gecisdirdi. bende cektim eve geldim :D stok herangi bi yere gelsin kargo ile alıcagım zaten direk sen kulanıyorsun glaiba
quote:
Orijinalden alıntı: tounela
Abi anakart stokta yok diyor kampanya yarın mı bitecek haberiniz var mı?
Biraz alta bakarsan görürsün
Stokta Bulunduğu Mağazalar İzmir (Bornova), Ankara (Söğütözü), Bursa, Adana, Antalya (Lara), Ankara (Batıkent), NB Silivri Kipa, Malatya, Manisa, Bahçeşehir,
quote:
Orijinalden alıntı: metin abi 65
quote:
Orijinalden alıntı: denizbaba1461
quote:
Orijinalden alıntı: metin abi 52
Pazartesi günü indirim olmaz. Yarın al. Anakartıda şununla değiştir. Ankarada bulunması da, çok büyük şans.
abi bende stokların tazelenmesini bekliyorum ondan sonra bende o anakartı alıcagım kac gündür bekliyorum tık yok :D
Çok mükemmel bi anakart. 990FX çipsetli ve bu fiata.
Alıntıları Göster
Abi internette %30 indirim var bu sistemi ordan kurdum Vatan bilgisayarda sizin linke tıklayınca sepete ekle kısmında stoğa gelince haber ver seçeneği var.
quote:
Orijinalden alıntı: TurboCore
Anakart: MSI G46
İşlemci: FX 6300
Kasa: 200R 550W
Ekran kartı: 7870 -- XT --
Görev tamamlandı.
Bu sistem benim yaptığımdan tamamen farklı heralde. Açık özelliklerini yazarsanız vatanda bunu da yapayım bakalım kaça maal oluyor?
quote:
Orijinalden alıntı: TurboCore
quote:
Abi anakart stokta yok diyor kampanya yarın mı bitecek haberiniz var mı?
Biraz alta bakarsan görürsün
Stokta Bulunduğu Mağazalar İzmir (Bornova), Ankara (Söğütözü), Bursa, Adana, Antalya (Lara), Ankara (Batıkent), NB Silivri Kipa, Malatya, Manisa, Bahçeşehir,
onların hepsi yalan bence stokta varsa niye stok haber et diyor ozaman ben gidip sordum adama hic bi ilimizde stok yok dedi
quote:
Abi internette %30 indirim var bu sistemi ordan kurdum Vatan bilgisayarda sizin linke tıklayınca sepete ekle kısmında stoğa gelince haber ver seçeneği var.
Hayret yahu, web sayfasında var görünüyor. Aç telefonu,mağazaya bi sor.
quote:
quote:
Hayret yahu, web sayfasında var görünüyor. Aç telefonu,mağazaya bi sor.
Alıntıları Göster
Ardaım abi açmadılar telefonu yarın sabahtan arayacağım bu indirim mağazada da geçerli mi acaba bir sorum daha olacak montaj yapıyorlar mı mağazada
quote:
Ardaım abi açmadılar telefonu yarın sabahtan arayacağım bu indirim mağazada da geçerli mi acaba bir sorum daha olacak montaj yapıyorlar mı mağazada
Mağazada geçerli, montajı onlar yapıyorlar.
Hele bi yarın ara.
Şimdi niye açmıyorlar ki.
quote:
quote:
Mağazada geçerli, montajı onlar yapıyorlar.
Hele bi yarın ara.
Şimdi niye açmıyorlar ki.
Alıntıları Göster
Abi açtılar nihayet ama 444e yönlendirdiler şimdi orayı arıyorum. boardı değiştirdikten sonra sistem tamam mı sizce kasanın bir mudaili var mıdır daha uygun bi fiyata?
quote:
Abi açtılar nihayet ama 444e yönlendirdiler şimdi orayı arıyorum. boardı değiştirdikten sonra sistem tamam mı sizce kasanın bir mudaili var mıdır daha uygun bi fiyata?
Alıntıları Göster
Abi mağazada teşihir ürünü varmış alsam bi zararı olur mu?
quote:
Abi mağazada teşihir ürünü varmış alsam bi zararı olur mu?
Olmaz,al hemen.
quote:
Orijinalden alıntı: metin abi 52
quote: