Şimdi Ara

bu sistemle gtx570 e geçilirmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • e8400 cpu - 4 gb ram li bir bilgisayarım var şuan gtx260 kullanıyorum acaba işlemci değiştirmeden gtx570 e geçersem darboğaz sorunu yaşayıp performans alamama sorunu yaşarmıyım ?

• gtx260'ı değiştirmeye cok acele etmeyin bence. Sistemi bir süre daha oc lu kullanıp akıcı şekilde oyun oynayabilirsiniz belli ayarlarda. Hemen gtx570 e gecmetyin bekleyin ortam bir durulsun kart fiyatları otursun ve daha sonra cıkacak crysis2 gibi oyunlarda iyice sıkıntı yaşamaya başlayınınca geçin gtx570 gibi kartlara. Ancak o zamana kdar gtx260 ımın 2. el değeri düşer hemen satmak istiyorum gibisinden bir şey düşünüyorsanız gtx570 alın derim şimdi. Sisteminize gtx570 gider ama illa overclock ile daha iyi olur. Oyunlarda 2 çekirdek hala yeterli olsada bazı oyunlarda 3. çekirdek oldukca etkili sonuclar yaratabiliyor. Bir nebze bu yüzden darboğaz oluşturabilira ama yinede akıcı sonuclar alabilirsiniz gtx570 ile yüksek ayarlarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiqhWoltage -- 17 Aralık 2010; 15:31:02 >
  • oynadığın çözünürlük nedir
  • hocam gittiği yere kadar götür kartın güzel
    ikinci el satacağım diye de kasma bence ikinci el sattığın zaman illa zarar ediceksin o yüzden değerinin düşmessi veya düşmemesi çokk da bir fark oluşturmayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: fero01

oynadığın çözünürlük nedir

1920X1080
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. Price

hocam gittiği yere kadar götür kartın güzel
    ikinci el satacağım diye de kasma bence ikinci el sattığın zaman illa zarar ediceksin o yüzden değerinin düşmessi veya düşmemesi çokk da bir fark oluşturmayacak

Değerinin düşüp düşmemesi önemli değil ikinci el piyasası belli .Benim derdim gtx570 e geçipte darboğaz sorunu yaşarmıyım onu düşünüyorum .Kartı alıpta işlemci yüzünden gerçek performansını alamazssam işte o zaman zarar etmiş olurum .
    İnceleme yapan siteler maşallah hep en son işlemcilerle testleri yapıyor yapılan incelemenin yanı sıra orta düzey işlemcilerle ne gbi performans veriyor kimsenin umrunda değil .Kartın yanında işlemcide sattırmaya çalışıyorlar .
  • E8400 ün hakkını verip 4ghz yaparsanız gtx 570 için daha iyi olur..
    @HiqhWoltage ın dediği gibi bazı oyunlarda darboğaz yapsada çözünürlüğünde yüksek olduğu için çoğu oyunda
    işlemci sorun oluşturmaz..
  • İşlemcin zayıf kalabilir. tam verim alamayabilirsin GTX570 den.
  • satıp çpk az bir farkla phenom 945 veya 920 alabilirsin birazda oc powerin yetıyorsa işlemci anakart değiş tamamdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: interyasin

satıp çpk az bir farkla phenom 945 veya 920 alabilirsin birazda oc powerin yetıyorsa işlemci anakart değiş tamamdır

adama resmen sistem toplattın
  • 1-2 sene snra köklü değişiklik yaparsın..

25nmye geçilicek 45nm ile çok farkı olacaktır..

gtx 260ın 2 katı performans alamayacaksın..

ama 3katı para vereceksin..

şimdi illa bişey alacaksan psu al monitörünü değiş ses sistemi al ses kartı al vs..
  • quote:

Orijinalden alıntı: farcry535

quote:

Orijinalden alıntı: interyasin

satıp çpk az bir farkla phenom 945 veya 920 alabilirsin birazda oc powerin yetıyorsa işlemci anakart değiş tamamdır

adama resmen sistem toplattın

• o çözünürlük için alınır
  • Bencede işlemci darboğaz yapabilir
  • Abicim ben çok şey bilmiyorum belki ama bende de E8400 var ve çok rahat 4.2ghz de kullanıyorum şu an hatta 4.4 yada 4.5ghz de bile stabil kalıyo prime 95 de falan.Anlamadığım 2 çekirdekli 4.4 ghz'de çalışsa bu hızdaki bir işlemci nasıl GTX570'e dar boğaz yapar? Bilgili arkdaşlar beni aydınlatırsa sevinirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.