Şimdi Ara

Bu soğüklarda araçlarınızın yakıt durumu ne alemde (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
2.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 litreye yaklaştı, biraz da keyifli kullanım sözkonusu..
  • fırmadakı 5 arac ve 1 traktorun yakıtı bır haylı arttı fakat traktor ısınınca kar kıs dınlemıyor duzelıyor
  • normal zamanlarda 12-13 yakiyordu kar zamani yol bilgisayarinda 28lt yi gordum kalan menzile 220 yaziyordu depo fullken(eee oynadik biraz karda)

2.8 dizel jeep cherokee
  • Yaklaşık 100 km şehirdışı yolculuk yaptım bugün.

6.3 yazıyordu en son yol bilgisayarında

950 km de 1.4 manuel benzinli chevrolet aveo
  • 1.9 tdi 110 luk 8 litre
  • normalde şehir içi 6.5-6.8 lt yakan aracım,8,1 e çıktı.Bi adanaya gittim geldim 7.0 ye düştü.şehir içi geri 7.3 oldu
  • yarım depo benzin aldım 2 hafta önce. Günde ortalama 10 -15 km yol yaparımç Benzin ışığı yandı bugün ( araç lpg'li astra )
  • Yol bilgisayarımız yok ki yazalım
  • 5-5,5 yakan 1.5 dci aracım 6 lt yakıyor bu havada

135 tl mazot aldım 631 km yol yapmşım(%20 uzun yol)
  • Antalya`da soguk ama kar kis olan memleketler kadar degildir tabiki.

12-13 litre arasi yakiyorken 13.5 - 14 litreye kadar cikti hele sabah erken saatlerde 15litreyi gordum.

2007 E200 komp.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sheldon-Cooper -- 3 Şubat 2012; 1:25:53 >
  • 1 litreden fazla fark ettiriyor demek bu soğuklar.

Ciddi fark yalnız.
  • Ben hiç bakmıyorum.Aldım dijital hıza yol bilgisayarını ona bakıyorum
  • normalde 320-350 km yol yaptıgım bir depoyla bu hafta 280km de nefesi kesildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aanil

normalde 320-350 km yol yaptıgım bir depoyla bu hafta 280km de nefesi kesildi.

hocam neye biniyorsun sen oyle 1 depoyla 350km? :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sheldon-Cooper

quote:

Hocam lpg ile kullanıyorum aracımı. Lpg oluncada ayağımı korkak alıştırmıyorum pek. O yüzden biraz fazla yakıyor. 350 km pek görmedim genelde 320-330 arası biter depom bu hafta çok asılmadım aslında ama 280 de kesildi.

• arkadaslar arabayi yeni calistirdigimda bir sure vites biraz sert degisiyor. bunun soguklarla bir alakasi olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Hocam lpg ile kullanıyorum aracımı. Lpg oluncada ayağımı korkak alıştırmıyorum pek. O yüzden biraz fazla yakıyor. 350 km pek görmedim genelde 320-330 arası biter depom bu hafta çok asılmadım aslında ama 280 de kesildi.

hocam tüketimin maşallahı var..Lakin böyle havaları seviyorum bugün evimin önü çarpışan oto larla dolu idi...hatta bir ara Şahin'li bir amcamın Ticari bir taksiye hareketi ve çığırışı güldürdü beni

Şahin'li=Ne duruyorsun çıksana beaaaaa!!!
    Ticari=Çıkmıoo m k görmüon mu beaaaaaa!!@£#½½{{.......

• quote:

quote:

quote:

nasil olsa LPG diye basiyorsun tabi :) Bende babamin eski aracini kullaniyorum ama benzinle iliskiye giriyor arac.

Allah izin verirse nisan mayis gibi dizel bir arac alip benzinliklere uzun sure ugramak istemiyorum :S

• quote:

quote:

quote:

quote:

nasil olsa LPG diye basiyorsun tabi :) Bende babamin eski aracini kullaniyorum ama benzinle iliskiye giriyor arac.

Allah izin verirse nisan mayis gibi dizel bir arac alip benzinliklere uzun sure ugramak istemiyorum :S

dostum unutmaki benzinli' den aldığın hazzı dizelden alamazsın tecrübe ile sabittir..hesabını iyi yap, ona göre karar ver...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.