Şimdi Ara

Bu soğüklarda araçlarınızın yakıt durumu ne alemde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
2.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6-6,5 lt yakan araba 8 lt ve üzerine çıktı ama karda da araba sürmek başka bir zevk:)

• fark fazla değil mi? benim ortalamam soğuklarda 6.2den 6.5 e çıktı.
  • kullanım genelde 2. vites bide yol boş oldumu gaz fren abs devreye giriyor maşallah fazla kayma olmuyor
  • Az önce baktım.. 12.4 litre /100 km görünüyordu...
  • aynen karda devamlı viteste ve yuksek devirdesin ben gecen 4 gun boyunca fren yerine vites kullandım bide akude bosaldı diğer arabadan takviye yaptım aku dolsun diye yarım saat boşa çalışıncada mis gibi oldumu sana 7.8lt
  • 45 litre mazotla 630km yol yaptim.
    2006 opel corsa 1.3 cdti

Ekleme : sehir ici, trafigin yogun oldugu saatlerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TüplüveÖfkeli -- 2 Şubat 2012; 22:26:44 >
  • Basınca soguklardan dolayı çok yakmaya başladı onu biliyorum :)) önceden depoyu agzına kadar doldurup Sultançifliginden hadımköy ve dönüşte yüksek hızlı 170+ gişelerden sonra :) çizgi çok ufak oynuyordu . gectigimiz hafta sonu akşam gidiş geliş yaptım aracımda chipte var çogu yerde 200 leri gördü ibre evin önune geldigimde ibre neredeysi 4/4 ile 4/3 arsına yaklaşmıştı

yazın ortalamam 6.6 ydı şuan ise 7.1 :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yek_ka -- 2 Şubat 2012; 22:30:47 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim kamyonet 14 litre yakarken 22 litreleri gördü. ama hiç kapatmıyorum motoru. sabah kontağa basıyorum. taa akşam iş bitiminde parka çektiğimde kapatıyorum. kamyonet 2008 iveco daily...
  • Megane 3 hb 1.5 dci edc 9,5 lt.Nasıl? oh yeahhh
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepNote

Megane 3 hb 1.5 dci edc 9,5 lt.Nasıl? oh yeahhh

Bayagi fazla yakmis ya neden acaba? Surekli klima acik ve sikisik trafikte seyir ettiniz sanirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş herkesin arabası 6 litre yakıyor herkesin arabası en az 210 220 görüyor, sallamanın bir doruk noktası var yahu, ben 12 görüyorum trafikte hiç zorlamadığım halde, 1.6 benzinli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1FC651D -- 2 Şubat 2012; 23:07:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TüplüveÖfkeli

quote:

Bayagi fazla yakmis ya neden acaba? Surekli klima acik ve sikisik trafikte seyir ettiniz sanirim.

Klima yaz kış kullanmam üstat.Trafik çok hafif hatta yok denilebilir.Ancak mesafe çok kısa günde sadece 7 km,o da yokuşlar falan.Sanırım bu yüzden fazla yakıyor.Gerçi yazında 7,5'dan aşşağı yaktığını görmedim ayrı konu.
  • quote:

Tebrikler aşağı yukarı aynı yakıyoruz
  • şu anda 16-17leri rahat görebiliyorum aldığımdan beri havalar ısınınca ne olur bilmiyorum düşer heralde 13-14 lere
  • Çok yakıyor öyle böyle değil
  • ortalamam 6.5 tu, 7.8 şuan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Arkadaş herkesin arabası 6 litre yakıyor herkesin arabası en az 210 220 görüyor, sallamanın bir doruk noktası var yahu, ben 12 görüyorum trafikte hiç zorlamadığım halde, 1.6 benzinli...

öyle hocam burada
  • quote:

Orijinalden alıntı: kick down

şu anda 16-17leri rahat görebiliyorum aldığımdan beri havalar ısınınca ne olur bilmiyorum düşer heralde 13-14 lere

maşallah araç ve motor ne dostum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Orijinalden alıntı: kick down

şu anda 16-17leri rahat görebiliyorum aldığımdan beri havalar ısınınca ne olur bilmiyorum düşer heralde 13-14 lere

maşallah araç ve motor ne dostum ?

330 ci hocam kan kusturuyor
  • Aracımon 20 km ortalaması 10.5 litre idi. Hava 2 derece civarı. Isınsın diye bekliyorum epey.

Şehir içi tamamen. 5 10 km'lik yolculuklar.Motor ısınmadna varıyorum.

Ama bu ara hiç yakmıyor, çünkü kardan dolayı yatıyor.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.