Şimdi Ara

Bu Sorun Nasıl Çözülür

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli Donanimhaber.com Çalışanları ve Yetkilileri Uzun Zamandır bir Problemle Karşılaşıyorum

Sorun Şu Shapire ATİ 512 Mb Agp Ekran Kartı bilgisayara En Temizinden Windows sp3 le Formatladım pc 18 lik Genc Kız gibi oldu
    Driverleri Tanıtım Gayet Güzel Tanındı ama Sıra ekran Kartına Geldiğinde.
    Driveri Normal Şartlarda istediği statüte Setupluyorum Ama O bittikten Sonra film Seyrediyorum Filmde Görüntü Bozuk Sarıl Yeşil Kırmızı bir birine Karışmış Vaziyette Oluyor
    Dedim K-Lite ve Total Video dönüştürücüler Kullandığım Halde Sorun Devam Ediyor Ama Normal bir şekilde ekran Kartı Oyunlarda ve diğer işlemlerde Harika Çalışıyor Bu sorunu Daha Önce Windows98 sistem Kurulu Makinalarda Görmüştüm Resimli Bir Şekilde Anlatmak isterdim ama O Anda Paint tuşu Çalışmıyordu bu Konuda Bilgisi olan Varsa Lütfen Paylaşırsa Çoık memnun olurum Delirmek üzereyim bu 7 ci format Ama Halen Sorun aynı
    Öyle Giderse pcyi atıcam
    Lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbyigit -- 12 Eylül 2008; 11:31:48 >

• Arkadaşımın birinde 3870 ekran kartı vardı. Sizin sorununuza benzer vaziyette ekranda yeşil mavi ve kırmızı noktalar çıkıyordu(sadece videolarda). Tutup kartı benim anakartımda denedik hiç sorun yapmadı. Sorun pci-express girişinde olabilir. Kartınızı başka sistemde deneyin. Aynı sorunu yaparsa servise gönderin.
  • Alakası Yok 18Yusuf Ben formatı baştan Attım ve donaımı normal Şekilde setupluyordum Yöntemini Buldum
    aygıt Yöneticisinden yükledikten Sonra sorun Ortadan Kalkıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne biçim bir sorun??
    14 yıl önce açıldı
    Bu Sorun Nedir ?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.