Şimdi Ara

Bu sorunları yaşayan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 6 ay önce macbook pro 15" aldım bozuk cıkı iade ettim. şu sorunlar vardı. acaba yosemiteden mi kaynaklı bunlar? yani bosunamı iade ettim. gerçi ısınma problemi de vardı bide ekranda gidip geliyodu

-Alt bar varya hani uygulamaların listelendiği, o mac'i kapatınca aşşağı doğru kayıyor ya. Bende yarıya kadar kayıyordu donuyrdu birden kapanıyordu
    -Penceri büyütme butonuna bastıgımda kasarak büyüyordu.
    -Daha ilk kurulum aşamasında donma olmuştu reset atmak zorunda kalmıstım :(
    -Browserlar çok ağır çalışıyordu hele safari
    -Isınıyordu

Genel olarakta cihaz ağır çalısıyordu.

• codex1 C kullanıcısına yanıt
    Sorunların hepsi Yosemite işletim sisteminden kaynaklanıyor. Tabiki ekran gidip gelmesi hariç.

şuanda safari ile ilgili bir problem yaşamadım update geldi çünkü Ondan önce de dediğiniz gibi kasıyordu. Pencereler gene aynı ama bir nebze olsun düzelme var.

Ilk kurulum aşamasında ki donma da işletim sisteminden kaynaklanıyor. Ben aldığımda apple store içinde kurulum yaptım ve o sırada çalışanlar söyledi. Yeni versiyonlarında sorun yokmuş duyduğum kadariyla.

Alt bar hiç dikkatimi çekmedi ekran bende direk kararıyor.

Isınma için de 40 ile 55 derece arası normal hatta 65 e kadar bile normal. Yaptığınız ise göre tabikide. Ben ortalama 45 derece görüyorum yük altında da 50 ile 55 arası değişiyor. Bazen çok yüklenirsem 70 e geliyor. Bu değerler okudugum kadariyla normal değerler. Yabancı Forumlarda bulabilirsin.

Ek olarak sıcaklık için istats Menus adlı programı tavsiye ederim çok ısındığı zaman fan hızını artırabilirsiniz.

Ek 2: wifi sorunu da var ben 3 haftada anca çözdüm servise girmeden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElwinVanDyke -- 7 Nisan 2015; 21:31:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.