Şimdi Ara

Bu soygunculara karşı ne yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 07,12,2007 tarihinde bir internet alışveriş sitesinden (konu kapanmasın diye ismini vermiyorum) klavye/mouse seti alışverişi yapmıştım. Aradan bir hafta geçti ve ürün tedarik edilemedi. Aradığımda bana 1-2 gün zaman verin dediler. Ancak 3-4 geçmesine rağmen bi sonuç yoktu. Bunun üzerine tekrar aradım ve iptal edelim dediler. ok dedim anlaştık ve ben siparişin iptal edilim paramın kredi kartıma iade edilmesini bekliyordum. Sitelerinde sipariş takibini girdiğimde sipariş iptal edilmiş gözüküyor ama sipariş tarihinden itibaren 1 ay geçmesine rağmen paradan haber yok. Bugün ekstremde 2. taksiti de görünce iyice sinirlendim. ve sikayetvar.com a bunu yazdım.
    Ordan da sonuç alamaz isem, ben bu sorunu nasıl çözebilirim? Bankayı arayıp ihtar mı çektireyim? Yoksa daha başka yollarıda varmı?

Saygılar..

• Dostum böyle bir durum benimde başıma geldi, 457 YTL kazıklandım.

megametropol.com diye dolandırıcı bir site.

sikayetvar.com'da da bir suru sikayet var ara kısmına megametropol yazıp görebilrisin.

Adreslerini bulup direkt basacaksın en etkili yol bu. site isminide ver bence başkaları kazıklanmasın.
  • acik konusayim internetten alisveris yapcaksam kisilerden yaparim.kesinlikle sirkete guvenmem..ksiye nasil guveneceksin dersen ksidende elden alrim
  • eğer hepsiburada.com ise parayı direk vermezler hediye çeki olarak kullanılsın mı yoksa kredi kartınıza yüklensin mi diye sorarlar bunu içeren bir mail gelir ve birini seçmen istenir.
  • yok ben shobbo.com dan yaptım. İlk defa internetten alışveriş yapmıştım, bi daha da kolay kolay yapmam zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

Dostum böyle bir durum benimde başıma geldi, 457 YTL kazıklandım.

megametropol.com diye dolandırıcı bir site.

sikayetvar.com'da da bir suru sikayet var ara kısmına megametropol yazıp görebilrisin.

Adreslerini bulup direkt basacaksın en etkili yol bu. site isminide ver bence başkaları kazıklanmasın.

valla aynı şehirde olsa bu zamana kadar on kere basmış olurdum ama ben Bursa'dayım onlar İstanbul'da.
    Ayrıca sikayetvar.com da da benimle aynı sorunu yaşayan bir çok müşterisi var shobbo nun. O yüzden bunun artık bir ihmal olduğunu değil kasıtlı yapılan birşey olduğunu düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaD-Ry -- 24 Ocak 2008; 15:37:19 >
  • Dostum kesinlikle internetten bir daha alışveriş yapmayacağım deme.

Çünkü insana çok kolaylıklar sağlıyor. Yaşadığın sadece kötü bir talihsizlik.

Eğer alışveriş yapacaksan ve site türk ise önce şikayet sitelerine bir bak nelerden şikayet var.

Ama yurtdışındaki sitelerden alacaksan tamamen şans işi ama ben onlarca defa yurtdışından alışveriş yaptım hiç sıkıntı olmadı.

Arzu edersen banada bir pm atabilirsin yurtdışı sitelerinden alışveriş yapıp yapmama konusundan.
  • quote:

Dostum kesinlikle internetten bir daha alışveriş yapmayacağım deme.

Eğer alışveriş yapacaksan ve site türk ise önce şikayet sitelerine bir bak nelerden şikayet var.

Ama yurtdışındaki sitelerden alacaksan tamamen şans işi ama ben onlarca defa yurtdışından alışveriş yaptım hiç sıkıntı olmadı.

Arzu edersen banada bir pm atabilirsin yurtdışı sitelerinden alışveriş yapıp yapmama konusundan.

vallahi gerçekten soğudum internetten alışverişten. Çünkü şuan böyle bi sorun yaşadım ve elim kolum bağlı oluyor.
    Acaba banka aracılığıyla falan bi yaptırım uygulayamıyormuyuz. Sonuçta stokta olmayan tedarik edilemeyen bir ürünün faturası bile kesilmediği halde kredi kartımdan çekiliyor ve geri de iade edilmiyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: BaD-Ry

quote:

Dostum kesinlikle internetten bir daha alışveriş yapmayacağım deme.

vallahi gerçekten soğudum internetten alışverişten. Çünkü şuan böyle bi sorun yaşadım ve elim kolum bağlı oluyor.
    Acaba banka aracılığıyla falan bi yaptırım uygulayamıyormuyuz. Sonuçta stokta olmayan tedarik edilemeyen bir ürünün faturası bile kesilmediği halde kredi kartımdan çekiliyor ve geri de iade edilmiyor.

Kanuni yoldan hakkını aramak hem uzun sürecek hemde fazadan sana para harcatacak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.