Bildirim
bu su soğutma nasıl
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben alacaktım ürün vitrindeymiş parçaları eksikmiş diye bilgi geldi almadım -
Harbiden 1 tane varmış oda sorunlu bu gelecekmiş ama nasıl
http://www.thermaltake.com/product/Liguid/DIY/cl-w0121/cl-w0121.asp -
quote:
Orjinalden alıntı: sevimlisoytarı
Harbiden 1 tane varmış oda sorunlu bu gelecekmiş ama nasıl
http://www.thermaltake.com/product/Liguid/DIY/cl-w0121/cl-w0121.asp
BU GÜZELMİŞ KAÇ PARA ACABA? BİDE CPU BLOCK PARLAK GÜZEL AMA ÇOK İNCE İYİ PERFORMANS GÖSTERİRMİ SİZCE? -
oha bende armor kullanıom ama kasanın tepesinin öle acıldıgını bilmiyordum buu bi baken
bu sistemi takacagın kasa ne ?
eger yanılmıyorsam bu haricide kullanılabilir. -
Tavsiye ederim kaliteli bir ürün -
kesinlikle big tribe den daha etkileyici -
sadece cpu bloğunu veriyorlar. buna ek olarak ekran kartı için, harddisk için, chipsetler için bloklar, hortumlar ve kelepçeler alınacak. yani düzgün birşey yapmak istiyorsanız bu sistemle en azından 350 ytl'yi gözden çıkarmalısınız. bence bu fazla bir miktar. parçaları overclocklamak yerine sessiz fan alıp kasayı upgrade yapmak aynı fiyata gelir. -
quote:
Orjinalden alıntı: x_tol
sadece cpu bloğunu veriyorlar. buna ek olarak ekran kartı için, harddisk için, chipsetler için bloklar, hortumlar ve kelepçeler alınacak. yani düzgün birşey yapmak istiyorsanız bu sistemle en azından 350 ytl'yi gözden çıkarmalısınız. bence bu fazla bir miktar. parçaları overclocklamak yerine sessiz fan alıp kasayı upgrade yapmak aynı fiyata gelir.
bana da bu su soğutma işi bazen hobi, zevk gibi geliyor. -
BENDE YENİ YAPTIĞIM MODLU 3 RADYATÖRLÜ TRİBE+BİG WATER 745 KARIŞIMINI KULLANIYORUM KENDİ YAPIMIM 1 ARA FOTO EKLERİM
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X