Şimdi Ara

Bu subwoofer tavsiye edermisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracım hatchback hem içeriyi hemde dışarıyı titretir mi? tavsiye edermisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: seyo_xx

Aracım hatchback hem içeriyi hemde dışarıyı titretir mi? tavsiye edermisiniz

bu işe için bütcen nedir araba marka ve modeli ?? şimdi sana sistem söylerim 2000 tl tutar paran vardır ama arabana sığmaz
  • Ne tür müzik dinliyosun,araba ne bunları bilmek lazım,birde subwoofer göremedim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyo_xx

yabancı slow karısık araba tipo slx
    http://www.hepsiburada.com/liste/pioneer-ts-w310s4-1400-watt-subwoofer/productDetails.aspx?productId=otpiotsw310s4&categoryId=26090

Pıoneer ürünleri her zaman güzeldir.
    Ama subwoofer tonlamaları kötü hatta tonlama pek yok diyebiliriz,tonlamadan ziyade daha fazla gürültü var gibi tabi kulaktan kulağa değişir ama genel usta görüşü böyle.
    Anfi olarak ne kullanacaksanız?
    Tipoyu titretmek zor bir durum değil arka panzutta 4 oval ile titreyebilir ama neyse.
    Önemli olan titretmek değildir.
    En TEMİZ SESİ hissedebilmektir.

• hafif yüksek seste bası bozmasın tırlamasın onu istiyorum illa bu bass olsunda demiyorum yeni çıkan modelmiş sormak istedim sizlere max 250 tl ye alacağımbası bütcem bukadar anfi için daha sonra tekrar yarım isticem sizlerden
  • Aynı subwooferı kullanıyorum. Tonu biraz sert ama ton kaçırma falan yok. Biraz şiddet ve sert bassları sevenler için tonlaması fiyatına göre müthiş. Giriş seviyesinde denediğim en iyi subwoofer diyebilirim. Gönül rahatlığıyla alınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.