Şimdi Ara

BU TARAFTARI BU HALE GETİRENLERE...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu taraftarı bu hale getirenlere hakkımı helal etmiyorum o kadar aldığım formanın, atkının bütün ürünlerin karşılığı bumuydu bu rezil futbol muydu sizce bu koskoca Fenerbahçe taraftarı bunları neden çekiyor ? Biz burda gözyaşları dökerken Aziz Yıldırım hala taraftarı uyutma çabasında bunlardan kurtulmamız gerekli Galatasaray taraftarı protestosunu yaptı kurtuldu ve şimdi hedefleri CL şampiyonluğu biz ligde 2.ciliği 1-2 senedir başarı olarak görüyoruz Fenerbahçe için 2.cilik başarısızlıkdır ve öyle devam edecektir Fenerbahçe her zaman şampiyon olmaya oynar ama malesef 1-2 senedir 2.ciliğe oynuyor.Sizin düşünceleriniz neler arkadaşlar ? Sonunda içimi döktüm rahatladım.

• Hepsi vizyon meselesi.

Elin adamı " avrupada başarı " diye vizyonla yola çıkarken senin başkanın hala " gs li ardayı alıcam " diye çırpınıyorsa başarı falan gelmez o işten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Hepsi vizyon meselesi.

Elin adamı " avrupada başarı " diye vizyonla yola çıkarken senin başkanın hala " gs li ardayı alıcam " diye çırpınıyorsa başarı falan gelmez o işten.

+1907.
  • quote:

Hepsi vizyon meselesi.

+2013

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunların sahip olduğu tek vizyon evlerindeki TeleVİZYON...

Ersun Yanal'dan belliydi böyle olacağı. Adamın Avrupa görmüşlüğü mü var.

Arsenal'i çıkınca altına etmediyse şükretmeli...
  • quote:

Hepsi vizyon meselesi.

bu yorumun altına imzamı atarım arkadaş
  • quote:

Hepsi vizyon meselesi.

Bir yorum ancak bu kadar güzel yapılabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forum nasıl bu hale geldi?
    4 yıl önce açıldı
    Oyunlar neden bu hale geldi?
    3 gün önce açıldı
    kimler bu durumda?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: raul_meireles

quote:

Hepsi vizyon meselesi.

bu yorumun altına imzamı atarım arkadaş

ben de kaşe basarım
  • Aykut Kocaman gibi bir adamı mumla arayacaksınız diye söyledim.

Aziz Yıldırım'ın kurbanı oldu adam. Oynattığı sistem Türkiye standartının çok üzerindeydi.

Taraftarda çok anlıyor ya futboldan. "Göze hoş gelen futbol" hayırlı olsun. Doya doya izleyin şimdi .
  • quote:

Hepsi vizyon meselesi.

ben teee geçtiğimiz sezondan beri hep vizyon , misyon diye belirtiyordum ama bazı kişiler vizyonun misyonun ne oldugunu anlamayınca saçma sapan yorumlar yapmaya başladılar . bizim taraftarın vizyonu yokki yönetimin vizyonu misyonu olsun
    tribündeki adamdan bile değil burdaki adamlşarda vizyon dahi yok .ç sözde burdaki üyelerin hepsi ya üni . ögrencisi yada üni bitirmiş çok değerli akıllı kişiler ama hala vizyonsuzluk akıyor , hala alex derdinler hala kocaman'ı aradıklarının derdindeler. önce taraftar vizyon sahibi olmalı ....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.