Şimdi Ara

Bu Teknosa soydu soğana çevirdi artık yeter!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler geçen hafta bugün tablet aldım teknosadan ucuz birşey. Neyse 1 haftadır güzelce kullanıyorum kardeşim de oyun oynanayı seviyor ona da subway surfers açıyorum oynuyor. Bugün eve geldim çok önemli sunumum var bitirmişim mail olarak yollaması kaldı sunumu bir tek, açmaya çalıştım tableti açamadım kardeşimi çağırdım dedim bu açılmıyor neden ? Kardeşim hafıza kartı almış okuldan oyun yükleyecekmiş hafıza kartımı çıkarmak için çok bastırınca kapanmış tablet o da korkmuş. Kardeşimi canımdan çok severim neyse dedim aldım tableti gittim teknosaya.

-Iyi günler nasıl yardım olabilirim ? (Turunculu abim söylüyor teknosadaki)
    +Iyi günler hafıza kartı kısmında sorun var açılmıyor tablet çok önemli bir dosyam var nasıl halledeceğiz bunu ?
    -Bir bakalım tablete. Dedi tableti elimden aldı içeri götürdü. Bende o arada orada çalışan tanıdıkla sohbet ediyorum işte neyse efendim adam geldi bunun anakartı yanmış dedi. Dedim bir bastırmaya nasıl yanar nasıl anladınız 2 dakikada dedim. Müşteri hizmetlerini arayın dediler tanıdıkta var sorun olmadın diye aradım zar zor ulaştım. Oradaki kadın bana dedi ki onlar ne diyorsa odur. Çıldırıcam ama sineye çekiyorum neyse efendim dedim ne kadar tutar bu ? Dedi 500 lira. Dedim tablet zaten o kadar ne diyosun sen (baya bağırış çağırış anlayacağınız). Tanıdıkla bile kavga ettim aldım tableti çıktım ama dağıtmamak için zor tuttum kendimi, geldim eve. Kardeşim ne oldu abi diye sordu bende yok birşey sen içeri geç ben tablete bakıyim biraz dedim. Aldım tableti bari dedim pcye takayım dosyaları kurtarabiliriz. Neyse pcye takınca usb kablosu ile şarj olmaya başladı bende aldım dosyayı sorun kalmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yorum yok mu beyler ?

• Şu teknoloji mağazalarında çalışanların çoğusu iş diye çalışıyor tamam elbet çalışacaklar ekmek parası ama çoğusuda cahil be hocam

• Bazı elemanlar uyuz olabiliyor ama yanmış diyorsa yanmıştır hocam bence.

• haklısın joe ne diyelim

• Bende de Piranha nın tableti vardı.Ayda bir kitleniyo hiç açılmıyo bırakıyorum kendi haline açılıyor
  • Vatandaşı keriz yerine koyuyolar.Yok hafıza kartından anakart yanmış,yok mousea sert basınca anakart zedelenmiş..İşte mal müşterileri kekliyolar dişli biri çıkıncada hemen tartışma yaratıyolar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kipaya gitmiştim vitrinde telefonlara bakayım dedim bide baktım samsung galaksy 3s android işlemcili foto bile vardı bulursam atarım yuh dedim
  • Orda ki turuncu abiler benim 3 yaşındaki kuzenim kadar bilgili
    ben 4k tv ile ilgili birşey söyleyince adam afalladı
  • hocam s5360 almıştım 1 yıl önce (fakir telefonu :D)

Kulaklığının birinden ses geliyor birinden gelmiyor... Açtım garanti belgesinin okudum... Ürünle birlikte gelen aparatlar , hediyeler garantiye dahildir diyor...

Gittim teknosaya , faturası ve garanti belgesi yanımda... (turunculu başkanla başladık muhabbete)

+iyi günler beyefendi... 6 ay önce telefon almıştım , kulaklığımda bir sorun var , birinden ses geliyor diğerinden gelmiyor acaba yardımcı olur musunuz?

-Önce kulaklık garantiye dahil değil dedi :)

+beyefendi burada hediye içeriklerinin garantiye dahil olduğu yazıyor dedim (ve eline verdim garanti kağıdını)

-(baktı...) Haklısınız ama garantiye yollamam için kutu içeriğinin hepsini yollamam gerekiyor dedi. (yani telefonumda hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen onu da yollayacak)

+İyi günler beyefendi

dedim ve sövmeye başladım... Bundan sonra teknosa bitmiştir. internetten alışveriş yapıyorum .. bir sıkıntı çıkınca zaten ücretsiz kargo var işimi hallediyorum...

• beyler s3 alıcam internetten almak gibi bi durum yok nerden alıyım?
  •  Bu Teknosa soydu soğana çevirdi artık yeter!
  • meğer aletin şarjı bitmiş
  • Sen bozmussun adamlarin gram sucu yok.Ayrica hafiza karti ni bastirinca illa ora ile ilgili bir sorun olacak degil en ufak bir titremede yada su damlasinda hoparlorden girer ama ona bisey olmaz diski yakarsin.Kisacasi haksizsin.Tabletin fiyati ucuz diye tamiride ucuz olacak degil.mesela 1000 liralik s3 un en ucuz parcasi olan ekrani 600 lira

• quote:

Orijinalden alıntı: İmplementor

Vatan tadatatam. Musteri memnuniyetine verdikleri onemi ve satis sonrasi desteklerini cok begeniyorum. Subeden subeye farklilik gosterebilir.

vatandan alışveriş yapılır mı hocam :) adama kat kat kitliyorlar :D

nette 570 lira tablet , vatanda 640 lira:DDDD Vatan tadatatam
  • Ne yani sarji mi bitmis

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknoloji mğazasında çalışan elemanlar bilgisiz insanlarla dolu korkunç bu yani hepimizin tüyleri diken diken oluyor, ürün gammını tanıyosun ben sana ürünün chipset modelini söylüyorum yüzüme bakıyosun, tamam ekmek parası saygılıyız ama bununlada iş yürümüyor ,birde sömürücülük almış başını gitmiş vay efendim türkiyede neden üretim yok tüketim çok, malesef üzülerekten söylüyorum ülkemiz insanı bilgisiz ve cehalet dolu, sırf marka model olsun diye giderler en iyisini defalarca alırlar firma haklı zaten alan alıyor ekmek peynir gibi olanınlan yetinmeyi bilmeyen toplumuz illa en iyisi en iyisi, sonra ay başı geldi cafeye gidecek para yok, nerden olsun daha dün telefonun vardı gittin aldın 2000 liralık telefon bi özelliğide yok ha saçma sapan özelikler, ben bu yaşıma kadar bir konsollarıma para yatırdım oda 5+6 yılda bir çıkıyor tabletmiş telefonmuş vs vs hikaye yemez, neden çünkü bilinçli tüketiciyim paramın düşmanı değilim o yüzden ben derimki burası türkiye yapacak birşey yok ..

• quote:

Orijinalden alıntı: EzoBride

Şu teknoloji mağazalarında çalışanların çoğusu iş diye çalışıyor tamam elbet çalışacaklar ekmek parası ama çoğusuda cahil be hocam

+1
  • Bu tip yerler mahalle bilgisayarcısının modern ve büyük hali başka birşey değil.Çalışanların tek derdi fazla satıp prim almak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.