Şimdi Ara

Bu teybe Bu Hoparlörleri verdiler ama????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilen bir arkadaş cevap verirse çok memnun kalırım. Kaç kişiye sordum hep aynı şeyler bir türlü anlamadım

Ben bugün arabama bir mp3 teyp birde hoparlör almak için gittim. Pek abartılı birşey istemediğim için ElectroWorlde şöyle bir teyp aldım

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110020526&CS_Category=_OTO_HOPARLORU709&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU

Pioneer 1200mp 50x4 watt cd Çalar lı önden aux vs vs

ve yanındada çok iyi ses verir dediler ve şundan tavsiye ettiler

http://urun.gittigidiyor.com/ALPINE-SPG-17C2-16-CM-HOPARLOR-240W-SIFIR_W0QQidZZ30932874

Adam uyumlu çalışır çok da güzel ses verir bu hoparlörler dedi.
    Ancak içim rahat degil hoparlör 240watt 60watt rms teyp 50x4 ve anfi kullanmayacam sorun çıkartırmı ses kalitesi ne olur? bunlardan başka bir hoparlör alabilirmiyim?

Cevap veren olursa çok mutlu olurm

• Eski model Sunny cd çalara 250 watt 16 cm Sunny marka hoparlör bağladım anfisiz. Cd ile çok iyi ses veriyor. Radyoda ise antenim problemli olduğu için pek iyi ses alamıyorum. Yani senin teyp çok rahat kaldırır anfisiz ve iyi ses verir.
  • Alpine'nin 13 cm olanlarlarından 4 tane var Palio aracımda.Öndekiler rms 45 watt,arkadakiler 35 watt.Teyp de kenwood kdc 3047 m modeli.Bende aynı şekilde anfisiz kullanıyorum.Bendekiler 13 cm olduğundan mı bilmem,bass konusunda pek tatmin etmiyo beni.Muhtemelen 16 cm olanı daha iyidir.

Ayrıca teknosada geçen hafta sonu Pioneer'in usb ve aux olan modeli vardı.169 TL idi yanlış hatırlamıyosam.
  • alpine hoparlorlerden benım aracımda 2 takım var sesi gayet güzel basları oldukca ıyı subwoofer tadı vermesede normal kullanım ıcın oldukca ıyı cok dengelı bır sesı var bassları tızlerı mıdlerı herseyı cok guzel hoparlorlerı tavsıye derım fakat teyıp konusunda bence bıraz daha ıyıbısey bakın derım

spottan pıoneerın en az 5xxx yada daha ust model serılerınden bır teyıp almanızı tavsıye ederım
  • O hopalorlere anfi bağlarsanız yanar onlar normal teyibe bağlamak için teyp onu çok rahat kaldırır keske pioneer 300 w alsaydın çok daha temiz güzel ses alırsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu amfi nasıl
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.