arkadaşlar ürün degişimi olarak aldıgım saphira toxic 6870 ekran kartını 460 watt high power güc kaynagı ile oyunlara girdikten belli süre sonra görüntü titremeye başlıyordu bende biraz araştırdım güc kaynagından olabilecegini söylediler zaten kutusunda minumum 500 watt kullanın yazıyordu . bu gün siparis verdigim huntkey 600 watt güc kaynagı elime ulaştı hevesle sisteme monte ettim ama yine hayal kırıklıgı :( titreme aynı şekilde devam ediyor. özellikle 60 dereceyi gectikten sonra başlıyor titremeler ve oyundan cıksam bile devam ediyor kart soguyana kadar . kartın oyun ici max sıcaklıgı 70 derece ve ben bunun normal oldugunu zannediyorum yanlışım varsa düzeltin. şimdi arkadaşlar bi cözüm bilen varsa lütfen yardımcı olsun.
win7 ultimate e8400 3.00 curo2 duo işlemci 4 gb ram kingtom 800 mhz 11.8 güncel driver 11.5 ten beri böyle driverla alakası kesinlikle yok. garantisi yoktur servise gönderin demeyin lütfen.
Isınma problemi yok gibi okadar sıcaklıkta yapmaması lazım driveri güncellemeyi deneyin , belki bir ihtimal güç kaynağınız kalitesiz ise yani gerçek 600w değilse o yüzdende olmuş olabilir
driver güncel 11.8 ayrıca güç kaynagını cok saglam bi yerden aldım sorun yok, dün fear 3 te son ayarlara getirerek oynadım oyunu oyundayken bi sorun cıkarmadı ama oyundan cıktıktan sonra titreme başladı yine monitörün reflesh hızı 75 en yüksekte acaba bunla alakalı olabilirmi?
60da deneyin birde belki ondan kaynaklıda olabilir