Şimdi Ara

Bu ürün gümrekten geçer mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugun aliexpressten bunun siparişini vermeyi düşünüyorum gümrükten geçermi geçen hafta 2 ürün daha sipariş ettim farklı şeyler. Bugün bunu sipariş edicem. Gümrük olaylarını bilen arkadaşlar yorum yaparlarsa çok iyi olur teşekkürler iyi forumlar.

http://www.aliexpress.com/item/USB-Water-Spray-Mini-Speaker-Water-Speaker-Music-Fountain-USB-Water-Spray-Speakers-music-fountain-speaker/1678011807.html

• quote:

Orijinalden alıntı: hakin1993

Merhaba arkadaşlar bugun aliexpressten bunun siparişini vermeyi düşünüyorum gümrükten geçermi geçen hafta 2 ürün daha sipariş ettim farklı şeyler. Bugün bunu sipariş edicem. Gümrük olaylarını bilen arkadaşlar yorum yaparlarsa çok iyi olur teşekkürler iyi forumlar.

http://www.aliexpress.com/item/USB-Water-Spray-Mini-Speaker-Water-Speaker-Music-Fountain-USB-Water-Spray-Speakers-music-fountain-speaker/1678011807.html

ben 80 dolara ürün aldım geldi ama çanakkele ve istanbul ankara ve izmir gibi bi yerdeysen biraz zor

• gelmesinden yana sıkıntım yokta bu ürün gümrükten geçermi acaba bu arada ürün bursaya gelicek
  • Valla bu ürünü yurtdışından getirtmek saçmalık, anlarım hani hobin falandır ama cidden gereksiz ve buna 70+ gümrük vergisi vs vermek değmez. Paran çoksa bir şey diyemem ama en azından bir elektronik getirt bu sadece gösteriş işi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esgun

Valla bu ürünü yurtdışından getirtmek saçmalık, anlarım hani hobin falandır ama cidden gereksiz ve buna 70+ gümrük vergisi vs vermek değmez. Paran çoksa bir şey diyemem ama en azından bir elektronik getirt bu sadece gösteriş işi

hocam gümrük vergisi vermiyorsun ki öyle bir şey yok 75euro üstü 100 dolar üstü vergiye tabi tutulmuyor ve ayriyetten free ship yani ücretsiz kargo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.