Şimdi Ara

Bu vakitten sonra 1100d alınırmı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaşım 17 fotoğrafçı olmak hayalim ilk kez dslr makine alacağım ailem öyle çokta maddi durumu iyi bi aile değil fakir yasılmayız ama neyse 1 senedir para biriktiriyodum aileminde katkısıyla 900 tl oldu makineyi almak istiyorum fakat 2 yıl oldu 1200d falan çıktı ama fiyatları bütçemi aşar sizce beklemelimiyim 1100d ömrünü doldurdumu yoksa daha gideri varmı siz ne düşünüyorsunuz yani bu parayı biriktirirken çok zorluklar çektim çok istiyorum bir dslr artık siz beni anlamışınızdır 1100d almalımıyım?

• garanti koşulları önemli.1350 ye yer yer dc lens le 600-650 bulabilirsin. bunları bi dene istersen.
  • dediğim gibi 900 tl param var 1300 olsa 600d mevcut goldta alabilseydim 600d alabilirdim ama bütçemi aşıyo ailemin katkısı ile ancak 900 oldu
  • Kesinlikle alma kardesim o paraya yazik olur.git eos m al hem daha hucuk hem daha iyi iş yapar. İlle de vizör olsun diyorsan biraz daha bekle bütçeni ayarla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence alınabilir. hiçbir mahsuru yok...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100d yi dene. 1100 liraya falan düşüyo bazen.o paraya o makinayı alma bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.