Şimdi Ara

Bu volvo alınır mı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • alınmaz fiyat aşırı yüksek 3 katı fiyat istemiş
  • imzan güzelmiş
  • benimle adminler ilgilenmiyor ne yapayım giremiyom eski kullacı adım ile
  • fake forever
  • araba ne güzel bişey yaa
  • alınır ama biraz pazarlıkla

araç çok güzel görünüyor param olsa alırım ama yinede o paralara 2000 2001 m5 ler var onlarada bakmak lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU ARAÇ ALINIR MI
    5 ay önce açıldı
    Bu Toyota Corolla alınır mı?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • adam epey uğraşmış ama hakkını vermek Lazım
  • alınır ancak fiyatını biraz yüksek çekmiş güzel bir pazarlıkla alınır ömür boyuda binilir
  • sanırım bu araba ile yıl içinde spor kullanımla yıllık 10 milyar benzin parası verirsin satıcının dedigi gibi o bir s60R

araba 10 numara hakkını vermek lazım. araç donanımları ile ekstralarla istedigi fiyata yaklaşır ama pazarlık şart tabii
  • bu araç iyi yani çok iyi
    zaten bu aracı alacak kişinin benzin sorunu olmamalı
    tek handikap 79000 km olması çünkü modifiyeli araçlarda motor çabuk bitiyormuş
  • Benzinini düşünmesem koşa koşa gider alırdım. Üç katı fiyat istemiş diyen arkadaşlar eğer 1/3 fiyatına bulup getirirseler o zaman benzin parası da çıkmış olur
    Bu ara, Volvo artık R model üretmeyecek. R sahipleri artık çok sınırlı olmuş oluyor böylece.
  • süper bir araç ya bu araçata dizel aranmaz dış yapısı ve iç yapısı mükemmel bir araç sadece biraz fiyatı yüksek çekmiş o konudada yüzyüze anlasılır
  • S60 mitsubishi-volvo ortalıklığıyla yapılmış bir araç
    yani araç süper...
    Alınır
  • quote:

Benzinini düşünmesem koşa koşa gider alırdım. Üç katı fiyat istemiş diyen arkadaşlar eğer 1/3 fiyatına bulup getirirseler o zaman benzin parası da çıkmış olur
    Bu ara, Volvo artık R model üretmeyecek. R sahipleri artık çok sınırlı olmuş oluyor böylece.

Arkadaşım koşa koşa gitmecen önce şunuda düşünsen iyi olur bir hafta önce 62.000 EURO ya en yeni kasa Full,Krem Deri Döşeme,2.5 Dizel son kasa sıfır S60 satıldı aynı sitede.6000 Euro fark için bu araba alınırmı.Şahsen o dehşet arabyı gördükten sonra aradaki fark 20000 de olsa şahsen ben onu tercih ederdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Teknogreat

quote:

Benzinini düşünmesem koşa koşa gider alırdım. Üç katı fiyat istemiş diyen arkadaşlar eğer 1/3 fiyatına bulup getirirseler o zaman benzin parası da çıkmış olur

Arkadaşım koşa koşa gitmecen önce şunuda düşünsen iyi olur bir hafta önce 62.000 EURO ya en yeni kasa Full,Krem Deri Döşeme,2.5 Dizel son kasa sıfır S60 satıldı aynı sitede.6000 Euro fark için bu araba alınırmı.Şahsen o dehşet arabyı gördükten sonra aradaki fark 20000 de olsa şahsen ben onu tercih ederdim

İyi okumamışın herhalde Müzik sistemsiz aracın fiyatı 48.000euro

• quote:

Orjinalden alıntı: Teknogreat
    quote:

S60D5 ile S60R'yi kıyaslıyorsan diyecek bir şeyim yok. İstersen bu iki aracın özelliklerini internetten bir araştır sonra karar ver. Bakalım S60 D5'de kullanılan aksesuar ve döşeme ile S60 R'ninki aynı mıymış?
    Bu ara S60 D5'in sport edition sıfırı bayide 47bin Avro!

• sıfır d5 alınır gıcır gıcırdda binilir bence

ayrıca volvonun s60 için body kiti muhteşem izmir volcar da vardı bir siyah d5 herkes soruyormuş bu s60 r mi diye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.