Şimdi Ara

BU VÜCUT ADAM OLUR MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu vücut adam olur mu Sizce şu an nasıl?

Kilo 55

Boy 185

Yaş 19

Önceden pek spor yapmadım ara sıra yapardım.

Yakında tam anlamıyla spora başlayacağım.

Kilo almam gerekiyor bu süreçte nasıl beslenmem ve hangi antrenmanları yapmam gerekir .

Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• adamın kralı olur azimle kötü alışkanlıklardan uzak durarak süper olursn

• Yorumun için teşekkürler beslenme programı için bir önerin var mı ? Ve başlangıç için hangi antrenmanları yapmam gerekiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BESLENMEN ÇOK SIKI olmalı muhakkak erken kalkıp kahvaltı yapman şart ki günü uzun ve verimli geçirip acıkıp fazla öğün yapasın.Diinlenmeni ihmal etme en az 4 öğün yemen lazım biraz masraflı iş her sabah ve gece kilo alırıcı kas yapıcı karısımlar yapabilirsin çok ağırlık az tekrar yap bütün vücudu dengeli çalıştır.Bende 52,5-55 kg aralığında idim sporla 84 oldum.Azimli ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eflatun477 -- 24 Kasım 2022; 10:16:53 >
  • Tatlı ve sağlıksız yağlardan uzak dur sadece ye, bol bol ye. Başta disiplinle kendini bunaltma, haftada minimum 4 gün kaliteli bir antreman ve bol bol protein kalori,. Çok hızlı gelişirsin. Split programdan uzak dur güç + bölge antremanları yap.
    Upper güç
    Lower güç
    Off
    Göğüs, arka kol
    Sırt, ön kol
    Bacak, omuz
    Off
    Bu programla çalış. Bu süreçte ne kadar güçlenirsen o kadar hızlıda gelişirsin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kardeşim tabiki olur neden olmasın. azim ve sıkı çalışma gerek. ilk 3 ay full body şeklinde çalış kaslarını hissetmeyi öğren ve temiz beslen. protein ve karbonhidratı güzel al ve 3 ay sonra ppl tarzı programlara geçebilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Sosun Sizce ne kadar yapar?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.