Şimdi Ara

Bu woofer arka Camı Patlatır mı? ona göre takıcamda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar evde canım sıkıldı ve biraz araştırdıktan sora aracıma bi mdf yapmak istedim yaptımda resimlerde olduğu gibi yalnız bi kaç arkadaşım bu wooferı takarsam camı patlatırsın dediler ... sizinde fikriniz önemli benim için .. anfi EDİSON 2000 wattlık woofer pioneer 1000 wattlık...
    RESİM 1
    RESİM 2

• Woofer kolay kolay cam patlatır mı yahu? O arkadaşa selamlarımızı ilet
  • siz yinede dikkatli olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AE727383A

siz yinede dikkatli olun
    O amfiyi yakarsın, o bassı yırtarsın, yine de camı patlatamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

O amfiyi yakarsın, o bassı yırtarsın, yine de camı patlatamazsın

Alıntıları Göster
    Yapıştırmalı camsa patlatmaz ama sesin yapacağı basınçla zamanla bazı yerlerinde hafif açılmalar olabilir ve araç su alabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Lupara_

Yapıştırmalı camsa patlatmaz ama sesin yapacağı basınçla zamanla bazı yerlerinde hafif açılmalar olabilir ve araç su alabilir.

Alıntıları Göster
    Keşke o kadar kolay olsaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: metakip

Keşke o kadar kolay olsaydı

Alıntıları Göster
    Efsane avcılarında arabanın koltuklarını söküp içine olduğu gibi kocaman bir woofer koymuşlardı ve ona rağmen patlatamamışlardı camları. Bence sizde istesenizde patlatamazsınız. Ama aynı şeyi kulaklarınız için söyleyemem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurcandmt

Efsane avcılarında arabanın koltuklarını söküp içine olduğu gibi kocaman bir woofer koymuşlardı ve ona rağmen patlatamamışlardı camları. Bence sizde istesenizde patlatamazsınız. Ama aynı şeyi kulaklarınız için söyleyemem

Alıntıları Göster
    yok ya senin bu sistem gibi arkadaşım arabada da vardı denedi o kadar patlatamadı imkansız ya
  • o sistem bırak cam patlatmasını ancak dikiz aynanı sallar sende arka cam sallanıyor zannedersin.arkadaşım rahat ol hiç bir sıkıntı olmaz o setde. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasippp

o sistem bırak cam patlatmasını ancak dikiz aynanı sallar sende arka cam sallanıyor zannedersin.arkadaşım rahat ol hiç bir sıkıntı olmaz o setde. :D
    Bu videodan anlaşıldığı kadar sağlam bir sistem camı sökebilir ama patlatamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: AirDream

Bu videodan anlaşıldığı kadar sağlam bir sistem camı sökebilir ama patlatamaz.

Alıntıları Göster
    komiksin kıcker l7 koysan patlamaz sedan araçda hb lere göre ses verimi düşüktür..

• quote:

Orijinalden alıntı: echomaniac

komiksin kıcker l7 koysan patlamaz sedan araçda hb lere göre ses verimi düşüktür..

Alıntıları Göster
    sağolun arkadaşlar bende sizin gibi düşünüpte yaptım zaten ama bi kaç kişi laf söleyince bende sormak istedim sonuçta işin ehli adamlar var bu forumda...
    araç 4. aracım olsada tesisat ilk defa koyucam aldım tüm malzemeleri falan hazır :) hafta sonu montajını yapıcam tümünün... gerçekten çokca sağolun içimi rahatlatınız.. :D

• quote:

Orijinalden alıntı: mustidv662

sağolun arkadaşlar bende sizin gibi düşünüpte yaptım zaten ama bi kaç kişi laf söleyince bende sormak istedim sonuçta işin ehli adamlar var bu forumda...
    araç 4. aracım olsada tesisat ilk defa koyucam aldım tüm malzemeleri falan hazır :) hafta sonu montajını yapıcam tümünün... gerçekten çokca sağolun içimi rahatlatınız.. :D

Bu arada güle güle kullan, pioneer'ın free air serisi bassını kullanıyorsun sanırım, pandizot için ideal. Hem elindeki anfiyle rahatça beslersin hem giriş seviyesi için güzel bir ses alırsın araç müsait. Arkalarda kompenant mı olacak? Anfin ed604.4 sanırım, 2 kanalı köprüleyip bassa girer, diğer 2 çıkışla orta karar bir kompenant bağlarsan kaliteli olur
    Ama unutma bu daha başlangıç, bu hastalığa bulaşmasaydın iyiydi ama benim aracımda kicker l7 var 38cm, forx x-2 anfi ile kesmiyor artık. Sonu yok

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkip2

quote:

Orijinalden alıntı: mustidv662

Bu arada güle güle kullan, pioneer'ın free air serisi bassını kullanıyorsun sanırım, pandizot için ideal. Hem elindeki anfiyle rahatça beslersin hem giriş seviyesi için güzel bir ses alırsın araç müsait. Arkalarda kompenant mı olacak? Anfin ed604.4 sanırım, 2 kanalı köprüleyip bassa girer, diğer 2 çıkışla orta karar bir kompenant bağlarsan kaliteli olur
    Ama unutma bu daha başlangıç, bu hastalığa bulaşmasaydın iyiydi ama benim aracımda kicker l7 var 38cm, forx x-2 anfi ile kesmiyor artık. Sonu yok

bulaştım artık ama pişman değilim ve daha yolun çok çok başındayım evet anfim edison 604.4 aynen dediğin gibi olucak köprülü bağlantı ön kapılarda mid bas kullanıcam arkalara pioneer oval kolonlardan takıcam inş güzel olur :D

• quote:

kulaklar patlamasa da bol bol çınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arif

quote:

Alıntıları Göster
    Ben aşırı bassların kalp ritmini bozduğunu duydum, ne kadar doğrudur bilemem. Birde bir arkadaşım 2 kere bayıldı tesisatlı araçta yüksek ses müzik dinleyip. Artık tesasüf mü, keyiften mi bayıldı bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: PAXMAHNHOB

Ben aşırı bassların kalp ritmini bozduğunu duydum, ne kadar doğrudur bilemem. Birde bir arkadaşım 2 kere bayıldı tesisatlı araçta yüksek ses müzik dinleyip. Artık tesasüf mü, keyiften mi bayıldı bilmiyorum

Keyiften yada daha önceden olan bir sağlık sorunundan bayıldığına eminim yıllardır ciddi yüksek basınçlarda müzik dinledim 1 hafta melaudio'nun demo aracıyla gezdim sadece sol kulak zarımda yırtık var o da tiz seslerde sıkıntı yapıyor
    Bknz: Steve meade gayet sağlıklı

• quote:

Orijinalden alıntı: metakip

quote:

Orijinalden alıntı: PAXMAHNHOB

Keyiften yada daha önceden olan bir sağlık sorunundan bayıldığına eminim yıllardır ciddi yüksek basınçlarda müzik dinledim 1 hafta melaudio'nun demo aracıyla gezdim sadece sol kulak zarımda yırtık var o da tiz seslerde sıkıntı yapıyor
    Bknz: Steve meade gayet sağlıklı

Alıntıları Göster
    Hiç birşey olmaz hocam o işin kitabını yazmışım ben, takınca 2-3 resim koyda bizde bakalım meraklanmayalım

• quote:

Orijinalden alıntı: Arif

quote:

Alıntıları Göster
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakkagan -- 29 Şubat 2016; 22:56:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: burakkagan

...

Alıntıları Göster
    Camı patlatmaz , şahin doğanların içinde bazen arabadan pahalı ses sistemi oluyor.Patlatsa o patlatır.Ancak sub ı kutusuz kullanırsanız tat vermez , yaptırdığınız tasarım kötü olmuş keşke litresi hesaplanmış kutulardan alsaydınız piyasada 60 , 70 tl ye bulunabiliyor rahatlıkla.Birde amfi nin ve sub ın gerçek rms lerini yada tam modellerini yazarsan konu hakkında daha çok bilgi alabilirsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.