Şimdi Ara

bu xbox alınır mı acil sürem azaldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.ucuzbudur.com/xbox-360-slim-pal-250-gb-jtag-50-oyun-hdmi-urun10494.html bu linkteki aleti elden gidip dükkanlarından alacağız sizce alınırmı ??? acil cevap cerin pazar günü alacağız

• Online oynamak istiyorsan alınmaz ama dersen benim yanımda oynayabileceğim adam var sıkılmam pes fifa yarış oyunu falan uygundur. Ama tek başıma oynarım dersen alınmaz çünkü en fazla 3 ay süre biçerim sıkılmadan oynama. Sonra bir köşeye atarsın
  • Ayrıca 7.nesil konsol sıfır alınmaz bence. Gidin temizinden 2 kollu oyunlu falan 550 liraya alın. İnanın kırılmışta zevk alamıyorsunuz. Bir süre sonra çok fena bayıyor
  • Ailem ikinci ele karşı o yüzden mecbur sıfır alacağım xbox one da çok pahalı yanımda oynayacak adam çok peki fiyat nasıl bu konsola

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakın alma hocam! Arkadaşım arıyordu, bunu önerdik kargo geldi iste, distan hicbir sorunu yok , HDMI falan herseyi takılı, baska hdmi ve adaptor aldi gene duzelmedi. Sorunu, ilk acilisinda 3 k verdi, kapattik morali cok bozuldu, biraz sogusun duzelir dedim. Tamam dedi. 1 saat sonra actik, acildi, iste televizyonda xbox yazdi sonra zınk etti gitti. Sikayetvar.com a yazdi kimse ilgilenmedi, hala ne yapacagini bilmiyor. Baska yerden bulmanı oneririm. Ayrica formda jtag kesinlikle onermem. Live gibi bir nimetten yararlanamiyorsun, internete giremiyorsun, vs vs yani baska bulmalisin bence hocam.
  • FantomİçinF kullanıcısına yanıt
    Kullandığın terimler o kadar yanlış ki, 3k mı verdi? Xbox 360 slim olduğuna emin misin aldığının? Firma hakkında haklı ve mağdur olmuş olabilirsin fakat bu modelde ne yaparsan yap o hata çıkmaz karşına.
  • PureMusic kullanıcısına yanıt
    Çok pardon simdi fark ettim hocam, eski kasa elite idi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu laptop alınır mı
    9 ay önce açıldı
    Bu araç alınır mı sizce ?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • FantomİçinF kullanıcısına yanıt
    Ama dediğiniz gibi firma sizi mağdur etmiş olabilir, yanlış anlaşılmak istemem sadece yanlışı düzelteyim istedim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PureMusic

Ama dediğiniz gibi firma sizi mağdur etmiş olabilir, yanlış anlaşılmak istemem sadece yanlışı düzelteyim istedim :)

İmza güzelmiş :D Türkçe yamayı soran oluyormu yaww :D
  • Online oynanamayan Xbox, Xbox değildir. Online olmazsa olmazıdır Xbox ın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XxXThe_DarknessXxX

quote:

Hocam bizim siteye gelip eski yamaların kurulumunu soranlar nerden geliyo sanıyosun :D

Maksat herkese ulaşsın :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Hocam bizim siteye gelip eski yamaların kurulumunu soranlar nerden geliyo sanıyosun :D

Gerçi ben yaptığım türkçe yamaların kurulumunu yazıyorum :) bu aralar iyice soğudum 2 tane oyunun yaması duruyor yapmadım ne zaman yaparım bilmiyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Gerçi ben yaptığım türkçe yamaların kurulumunu yazıyorum :) bu aralar iyice soğudum 2 tane oyunun yaması duruyor yapmadım ne zaman yaparım bilmiyorum

İşte sadece anlamayıp soranlar onlar :D

O kadar uğraş dur yamanın sonunda sorun çıksın. Allah sabır versin valla :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hangi xbox360 oyunlarında türkçe yama var acaba bende jtaglı makina var ve 80 oyun yüklü makinada kahramankonsoldan almıştım hiçbir sorun yaşamadım ve çokta memnunum makinadan.

• quote:

Orijinalden alıntı: doganbjk

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hangi xbox360 oyunlarında türkçe yama var acaba bende jtaglı makina var ve 80 oyun yüklü makinada kahramankonsoldan almıştım hiçbir sorun yaşamadım ve çokta memnunum makinadan.

Şuanda 39 tane oyunun türkçe yaması mevcut site linkini özelden atarım :) Dishonored oyunun türkçe yaması çıkarsa inşallah onuda yapmayı planlıyorum :)

@PureMusic senin konu linkini gönderdim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Darkness TR -- 12 Haziran 2014; 21:38:01 >

• Hocam aman benimi senini mi var, maksat bizim site bilinsin daha çok kişiye ulaşsın :) Zaten yamalarda en önemli rol oynayanlardansın yani.

Bu arada özelden yazalım, 2 kere banlandım bu konuları burada konuştum diye. Aman dikkat edelim boşu boş yere ban yeme benim gibi :)
  • @PureMusic sitede konuşuruz :) asıl bu işin bir yönden korsanlıkla alakası yok sadece xbox ve ps3'de dvd oyunları değiştirilemiyor pc'de oyun dosyaları açık bir şekilde yüklediğinden dosya değişikliği ile oynuyorlar ileride biraz daha geliştirerek türkçe yamaları Dlc haline getirerek orjinal oynayan arkadaşlarında yararlanmasını sağlıyacam :) istenilirse gayet güzel bir şekilde dlc şeklinde türkçe yamalar konsollarada yapılabilir :) neyse konuşmayı burada keselim :)

Not: konuştuklarım yanlış anlaşılmasın ben burada sadece türkçe yama hakkında konuştum korsanı savunmuyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Darkness TR -- 12 Haziran 2014; 23:53:51 >
  • Normalde sorun yok, hani korsan denilen şeyde Türkiye de vergili bir şekilde satılıyor. Ama burada işte baya garip. Bende hiçbir şey demedim ama illegal konuşmaya giriyormuş bu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: osyking123

Ailem ikinci ele karşı o yüzden mecbur sıfır alacağım xbox one da çok pahalı yanımda oynayacak adam çok peki fiyat nasıl bu konsola

Kardeşim Kadıköydeki firmalardan bir iki tanesi bu işi iyi yapıyor (isim vermiyim) bende yakın zamanda aldım full paket bi xbox360
    terreddüt etmedim değil ama Xkeyli Kinect li bi paket aldım çok ama çok memnunum Hem online oynuyorum hem eşimle oynuyorum hem arkadaşlarımla hiç sıkılmıyorum çünkü bi arkadaşın dediği online olmayınca da sıkılıyo insan ama alternatif olunca sıkıntı yok :)
    tabi bütcende önemli :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.