Şimdi Ara

Bu yağı kullanan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Opet Fullmoto 10w-40 yağdan kullanmış olan, kullanan var mı? Varsa eğer yorum yapabilir mi nasıl bir yağdır memnun mu değil mi?

Not: Lütfen yağı kullanmamış olanlar castrol, shell vb ile kıyaslamasın. castrol ile shell'i kullananlar birbiriyle kıyaslarsa da iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: ArdiaroS

Opet Fullmoto 10w-40 yağdan kullanmış olan, kullanan var mı? Varsa eğer yorum yapabilir mi nasıl bir yağdır memnun mu değil mi?

Not: Lütfen yağı kullanmamış olanlar castrol, shell vb ile kıyaslamasın. castrol ile shell'i kullananlar birbiriyle kıyaslarsa da iyi olur

genelde herkes castrol kullanıyor. buna bende dahil. yağlama önemli, 3'e 5'e bakmamak lazım. zaten kerameti kaç litre yağ alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: woxow

quote:

Orijinalden alıntı: ArdiaroS

Opet Fullmoto 10w-40 yağdan kullanmış olan, kullanan var mı? Varsa eğer yorum yapabilir mi nasıl bir yağdır memnun mu değil mi?

genelde herkes castrol kullanıyor. buna bende dahil. yağlama önemli, 3'e 5'e bakmamak lazım. zaten kerameti kaç litre yağ alır.

Abi bunu şey gibi düşünüyorum, telefon alacağım zaman herkes samsung diyordu ben nokia aldım çok da memnunum. Şimdi yağ için de herkes castrol diyor o yüzden acaba ismine mi gidiliyor diye kafamda soru işareti var. Ben shell kullanmayı düşünüyorum.

• Motorunuzun kullanım kitapçığında belirtilen özelliklere sahip yağ ne ise onu kullanmakta fayda var. Onun dışına çıkmak macera aramak olur bence. bu arada bazı motor markalarına farklı yağ koyulduğunda gerçekten verim ve performans eksikliği ortaya çıkabiliyor. Benim kişisel tavsiyem kullandığınız motor için genel olarak hangi marka yağdan memnuniyet var ise onu kullanmak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.