Şimdi Ara

BU YIL Kİ SECİMLER

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BU YIL SECİMLERİ SİZCE KİM KAZANIR BENCE ARTIK AKP DÜSER EN KÖTÜ TEK BASINA İKTİDAR OLAMAZ

• Alakasi yok rahat %40i gecer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha önceki seçimlerde o umutla oy kullandım fakat şimdi bu seçimde umutlanmamayı geç de olsa öğrendim. bu muhalefet olduktan sonra yine kazanacaktır akp
  • Ben hiç umutlu değilim maalesef. Su an hdp selahattin demirtasın cumhurbaskanlığı seçimlerinde aldığı oyun gazıyla hareket ediyor ancak ekmeleddin ihsanoğlunun adaylığına tepki gösterip de demirtaşa kayan birçok sol oy var. Hdp nin şu an parti olarak girmesi felakete sebep olacaktır , en iyi ihtimalle %8-9 gibi bir oranda kalacaktır. Bunun yanında bbp-hepar (pamukoğlu) mhp nin oyunu bölüyor , 1. bölgeden 400 bin civarı oy alamazsa onlar da akp ye gidecek. tkp-dsp-vatan partisi vs. bunlar da ciddi oranda chp nin oyunu bölüyorlar. Ayriyetten kılıçdaroğluna , ekmeleddin , bekeroğlu , sarıgül gibi isimlerin parti içerisine alınmasına tepki gösteren ciddi bir kitle var ve chp nin de %3-4 düşeceğini düşünüyorum. Muhalefet tekrardan kendini bitirecek ve tam da Aziz Nesin'i onaylayan tablo gelecek karsımıza. Akp % 60 civarı oyla tek basına iktidar olur başkanlık gelir değerler yok olur. Bunu söylediğimde hadi ordan diyor herkes ama bunu görmek bu kadar zor olmamalı. Felaket bizi bekliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: SerhatC.

daha önceki seçimlerde o umutla oy kullandım fakat şimdi bu seçimde umutlanmamayı geç de olsa öğrendim. bu muhalefet olduktan sonra yine kazanacaktır akp

Alternatif muhalefet arıyorsan osman pamukoğlunu araştırmanı öneririm.
  •  BU YIL Kİ SECİMLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kassady

quote:

Orijinalden alıntı: SerhatC.

daha önceki seçimlerde o umutla oy kullandım fakat şimdi bu seçimde umutlanmamayı geç de olsa öğrendim. bu muhalefet olduktan sonra yine kazanacaktır akp

Alternatif muhalefet arıyorsan osman pamukoğlunu araştırmanı öneririm.

ankara çankayadan seçime gireceğim, hepar ankara adayları oy bölmekten başka bir şey yapmazlar. umarım kendisi istanbuldan yeterli oyu alır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tercih yapsak mı ki bu sene?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu yılki seçimleri akp kazanacak bunu herkes biliyor.Yüzdesi az veya çok kaç yıldır muhalefet sayesinde böyle.Ama artık hepar var.Ülkenin sorunlarını çözücek(cehalet,yoksulluk,terör vb.),halkçı milliyetçi ve sosyal bir parti, koltuk sevdalısı değil vatan için çalışan bir parti var. Bugüne kadar kendimiz için oy verdik.Gelinen noktayı görüyoruz hem rejim olarak ülkenin sınırları ne durumda olduğu ortada. Artık yüreğimizle düşünüp oy vermeliyiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen öyle hepar sıradan bir yapılanma değil.
    Bu ülkeyi hiç bir zaman k*çları deri koltuklardan kalkmayanlar değil üniformalılar,kamuflajlılar kurtarmıştır !
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.