Şimdi Ara

bu yıl yerleşen biri ne zaman merkezi puanla yatay geçiş yapabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.yıl okumak zorundamıym ? bu yıl 2yıllık myo kazandım kaydımı yaptırdım gitmiyorum. ne zaman merkezi puanla geçiş yapabilirim?

• Up
  • eğer yanlış bilmiyorsam 2 yıllıklarda 1.dönem sonunda 4 yıllıklarda 2.dönem sonunda yapabiliyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: dexlab

eğer yanlış bilmiyorsam 2 yıllıklarda 1.dönem sonunda 4 yıllıklarda 2.dönem sonunda yapabiliyorsun

hmm tşkler ama sanırım yeni yönetmeliğe göre 1 yıl okumak zorundadır diyodu yanılmıyosam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alihozzic

quote:

Orijinalden alıntı: dexlab

eğer yanlış bilmiyorsam 2 yıllıklarda 1.dönem sonunda 4 yıllıklarda 2.dönem sonunda yapabiliyorsun

hmm tşkler ama sanırım yeni yönetmeliğe göre 1 yıl okumak zorundadır diyodu yanılmıyosam?

2.dönemin sonu zaten 1.yılın sonu oluyor :)
  • Peki bu yil icinde derslere gidip çalışmak sinavlari gecmek vs zorunda miyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merkezi puanla geçiş yeni yönetmelikle ara dönemde de oluyor 1.sınıf 2.sınıf farketmez yeterki derslerinizin hepsini vermiş olun ortalama bazı üniversiteler için önemli gitmek istediğinize bakın ilk sömestrda da geçiş yapabilirsiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yalniz bu yatay gecis değil yani bölüm değiştiriyoruz

• pki maleseff okula gitmiyorum. dershaneye başladım kaydım duruyor sınıfta kalıcam bu bi sorun teşkil edermi? not şartı aranıyormu? bu yıl daha iyi bi bölüm kazanmak için sınava tekrar giricem olmassa yatay geçiş yapmayı düşünüyorum?
  • Sınıfta kalmak ya da ortalama ya da alttan kalan ders sorun oluşturmuyormuş 1.sınıfı gecemeyip merkezi puanla yatay geçiş yapanlar var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.