Şimdi Ara

bu zamanda kızı etkilemek için barzo olmak lazımmış. (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
10
Favori
9.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Cicek aldin, bulustugunuz yer de pastane herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohener

bu zamanda kız arkadaşını etkilemek için
    ne kadar nazik , romantik , kültürlü olduğunun bir önemi yokmuş onu anladım.
    barzo olmak lazım barzo
    özgüveni tavan yapmış , devamlı kendini öven , karşısındaki kıza pislik gibi davranmak lazım kızları etkilemek için
    aksi taktirde benim gibi kıza önem verirseniz , nazik davranırsanız kız arkadaşına biraz "sert " davran yorumuyla karşı karşıya kalıp tekrar buluşmak istenmediği cevabını alırsınız.
    ilk buluşmada kız arkadaşını elinde bir adet gül ile beklersen. (yaşım 21) benim gibi "saçma" birşey yaptığınız yüzünüze vurulur bu aynı kız tarafından.
    ama burnunuzu karıştırarak beklerseniz , işte o sizin kendinize olan güveninizi gösterecektir ve kız etkilenecektir.
    siz süper ingilizce biliyormuşsunuzdur. sürekli kitap okuyormuşsunuzdur , çok kültürlü , efendi , nazik birisinizdir fakat bunlar yetmez.
    ömründe kitap okumamış , kültür olarak bildiğini iddia ettiği tek şeyin arabalar ve spor olduğu dünyadan bir haber bir barzo o kızı sizin hiç etkileyemeyeceğiniz kadar etkileyebilir.

Hocam sen doğru yoldasın boşver sen kendinden ödün verme kızın kendi ayıbı
  • Ney bateri dj board ve karakalem , hat sanatı yetenegim var.bi kızı bile etkilemedi bateri dışında . Salla gitsin . Unutma 4S kuralını

• haklı aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakidoruk

İnsanlar arasında kendine insanî açıdan sıhatli bir yer edinememiş, facebook tipi sitelerde yarı çıplak erotik fotoğraflarını abazaların beğenmesinden feyz alan, daha kendi dilini doğru düzgün okuyup yazabilmekten aciz, duygusal zannettiği ama ileri derecede sapıksal içgüdülerinin esiri olmuş, büyük veya küçük hayatın herhangi bir dişlisi olmaktan öte ancak o dişlilere gres yağı olabilmiş kızlarla belaltı değil omuz hizası hayaller kurarsan böyle tespitler yaparsın arkadaş...

Kainat silinebilir
  • Öyle kıza bakarak kaliteni belli ettin seveceğin insan Dünyaları versen senden vazgecmeyecek biri olmalı.

• quote:

barzo olmak lazım barzo
    özgüveni tavan yapmış , devamlı kendini öven , karşısındaki kıza pislik gibi davranmak lazım kızları etkilemek için
    aksi taktirde benim gibi kıza önem verirseniz , nazik davranırsanız kız arkadaşına biraz "sert " davran yorumuyla karşı karşıya kalıp tekrar buluşmak istenmediği cevabını alırsınız.
    ilk buluşmada kız arkadaşını elinde bir adet gül ile beklersen. (yaşım 21) benim gibi "saçma" birşey yaptığınız yüzünüze vurulur bu aynı kız tarafından.
    ama burnunuzu karıştırarak beklerseniz , işte o sizin kendinize olan güveninizi gösterecektir ve kız etkilenecektir.
    siz süper ingilizce biliyormuşsunuzdur. sürekli kitap okuyormuşsunuzdur , çok kültürlü , efendi , nazik birisinizdir fakat bunlar yetmez.
    ömründe kitap okumamış , kültür olarak bildiğini iddia ettiği tek şeyin arabalar ve spor olduğu dünyadan bir haber bir barzo o kızı sizin hiç etkileyemeyeceğiniz kadar etkileyebilir.

Doğru. Doğru ama o kızlar benim ve forumdaki birçok kendini geliştirmiş arkadasın evlenmek istedigi kızlardan degil.

Barzolar sayesinde bu kızları direkt elemiş oluyoruz. Bize düşen görev ise kültürümüzle, bilgimizle, kariyerimizle etkileyecemiz kızlar bulmak ve uyum sagladıgımız bir tanesiyle evlenmek

• quote:

Orijinalden alıntı: metallica17

quote:

Orijinalden alıntı: PLinux

quote:

Orijinalden alıntı: Koios

Kesinlikle doğru türkçe hariç 2 dil konuşabiliyorum,3 tane enstrüman çalıyorum,kültür,bilgi desen var.yaşım 17,tipim de var para da var ama şimdiye kadar sadece 1-2 tane yakın kız arkadaşım oldu.

demekki bu işler tiple , parayla olmuyormuş .

çene nerde ?

Burda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

barzo olmak lazım barzo

Doğru. Doğru ama o kızlar benim ve forumdaki birçok kendini geliştirmiş arkadasın evlenmek istedigi kızlardan degil.

Barzolar sayesinde bu kızları direkt elemiş oluyoruz. Bize düşen görev ise kültürümüzle, bilgimizle, kariyerimizle etkileyecemiz kızlar bulmak ve uyum sagladıgımız bir tanesiyle evlenmek

Doğrusu bu.Barzo dediğin kişi de kendine göre birini bulur o kızın tarzı da öyleymiş demek ki.Her şeyin bir alıcısı vardır.Can sıkacak bir şey yok kendine göre birini bulunca daha iyi olur zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aslıcıkcık

Bende hep senın gıbı bı sevgılım (kıbar akıllı mantıklı kulturlu nerde ne konusacagını bılen) olsun ıstedım ama karsıma cıkmadı :( bayanım buarada

harun sen misin?
  • tek bir şey söyleyim gerisini siz hesaplayın. KAÇAN KOVALANIR.
  • Adam 3 aydır foruma girmemiş beyler sizin ne yazıyonuz
  • salla pnp
  • Haklisin egitim yokki kimsede.Bu ulkede egitim denince akla okul geliyorBu toplumun aile yapisini dizilerle bozdular.

• Çok doğru yazmış. Helals kardeş
  • Barzoya giden kız zaten dişi barzodur. Önemli olan sizin gibi olan kızları bulabilmek. Zaten barzoya gidebilme ihtimali olan kız kendini belli eder. Ne diye o kızdan hoşlanasınız ki?
  • Bulunduğun ortam işe yaramaz amaçsız insanların dolu olduğu bir ortamsa normaldir kezbanları kız sanman
  • hayatında kız olmamış olsada olmuş olsada kültür önemlidir, eleştirecek kadar konular hakkında bilgi sahibi olmak iyidir

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.