Şimdi Ara

bu zamanda kızı etkilemek için barzo olmak lazımmış. (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
10
Favori
9.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amerikada yakinligi onemli olmayan her kadina b.tch denmesi de bu yuzden. Bu sifati her kadina soyleyerek onlari kucumseyip eziyorlar ve sonuc gelsin karilar gitsin karilar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ökaryot

Çekme

Çek Cek

• quote:

Orijinalden alıntı: bakidoruk

İnsanlar arasında kendine insanî açıdan sıhatli bir yer edinememiş, facebook tipi sitelerde yarı çıplak erotik fotoğraflarını abazaların beğenmesinden feyz alan, daha kendi dilini doğru düzgün okuyup yazabilmekten aciz, duygusal zannettiği ama ileri derecede sapıksal içgüdülerinin esiri olmuş, büyük veya küçük hayatın herhangi bir dişlisi olmaktan öte ancak o dişlilere gres yağı olabilmiş kızlarla belaltı değil omuz hizası hayaller kurarsan böyle tespitler yaparsın arkadaş...

Şu konudaki en aklı başında olan yorum. +sonsuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ökaryot

Çekme
    Sakin ol şampiyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İspiR -- 17 Ağustos 2012; 14:43:02 >
  •  bu zamanda kızı etkilemek için barzo olmak lazımmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrRyuzaki

bu zamanda kızı etkilemek için barzo olmak lazımmış.

abi sadece bu olmak yeterli "Apaçi" = seviye düşüşü

balbazar:

ileri ergen:

asi styla:

?:

kızların bunlara gösterdiği ilgiyi anlayamıyorum

beynim çöktü yaa

AntiApaçi sayfasımı açsak?

HaYirlIsi bE AsI StYla

• kardeşim kendine göre kız bul o zaman senin tarzına göre olan kız romantik ve olgun olması lazım belliki zıpır bir kız bulmuşsun ama onun tarzı değilsin gelip burda kızları kötülüyorsun ayrıca kılıbık gibi davranmaman lazım kıza sert çıkış her istediğini yapma tercihleri ona bırakma bunları yapmadığın zaman sevgilisi değil köpeği olursun ve kız sıkılır senden
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohener

bu zamanda kız arkadaşını etkilemek için
    ne kadar nazik , romantik , kültürlü olduğunun bir önemi yokmuş onu anladım.
    barzo olmak lazım barzo
    özgüveni tavan yapmış , devamlı kendini öven , karşısındaki kıza pislik gibi davranmak lazım kızları etkilemek için
    aksi taktirde benim gibi kıza önem verirseniz , nazik davranırsanız kız arkadaşına biraz "sert " davran yorumuyla karşı karşıya kalıp tekrar buluşmak istenmediği cevabını alırsınız.
    ilk buluşmada kız arkadaşını elinde bir adet gül ile beklersen. (yaşım 21) benim gibi "saçma" birşey yaptığınız yüzünüze vurulur bu aynı kız tarafından.
    ama burnunuzu karıştırarak beklerseniz , işte o sizin kendinize olan güveninizi gösterecektir ve kız etkilenecektir.
    siz süper ingilizce biliyormuşsunuzdur. sürekli kitap okuyormuşsunuzdur , çok kültürlü , efendi , nazik birisinizdir fakat bunlar yetmez.
    ömründe kitap okumamış , kültür olarak bildiğini iddia ettiği tek şeyin arabalar ve spor olduğu dünyadan bir haber bir barzo o kızı sizin hiç etkileyemeyeceğiniz kadar etkileyebilir.

dostum senin hangi kızları etkilemek istediğini anlamadım açıkcası

tabii bazı kızlar hariç genel olarak kızlar kültürlü 2 dil bilen vs. erkeklerden hoşlanırlar

bu arada kıza çok da nazik davranmıcaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UPDOWN BX -- 17 Ağustos 2012; 15:26:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrRyuzaki

abi sadece bu olmak yeterli "Apaçi" = seviye düşüşü

balbazar:

ileri ergen:

asi styla:

?:

kızların bunlara gösterdiği ilgiyi anlayamıyorum

beynim çöktü yaa

AntiApaçi sayfasımı açsak?

dostum anti apaçi sayfası açsan çok güzel olucak
  • Avrupalı lara barzo sökmez onun yerine kültürlü romantik olmaya devam
  • Arkadaslar genellemek ne kadar dogru bılmem ama kızlar gerektıgınde baba gıbı sevkatlı gerektıgınde abı kadar sert erkeklerden hoslanır sert de denmez ama hakkını savunan dozunda yasatan dıyelım

• Her kör satıcının bir kör alıcısı vardır. Sen kendinden ödün verme, neysen o ol. Barzolara bakan kızlar çok mu farklı sanki? Onlar da barzo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aslıcıkcık

Arkadaslar genellemek ne kadar dogru bılmem ama kızlar gerektıgınde baba gıbı sevkatlı gerektıgınde abı kadar sert erkeklerden hoslanır sert de denmez ama hakkını savunan dozunda yasatan dıyelım

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aslıcıkcık

Bende hep senın gıbı bı sevgılım (kıbar akıllı mantıklı kulturlu nerde ne konusacagını bılen) olsun ıstedım ama karsıma cıkmadı :( bayanım buarada

Selam.

• Siz nerede yaşıyorsunuz nerede ne görüyorsunuz hiç bilmiyorum ama benim tanıdığım neredeyse hiçbir kız yukarıdaki resimlerdeki çocuklara bakmaz. Ne apaçilere bakar ne barzolara. Direk nazik olun veya tamamıyle barzo olun demiyorum ortasını bulmalısınız. Nazik olun ama nasıl nazik olacağını bilmezsen tabiki kız tekmeyi basar. Eminim buluşmada sen göz temasını bozmuşundur, sesin incecik çıkıyordur, gergin görünüyorsundur, konuşma derin sessizliklerle ve acınası bir şekilde muhabbeti devam ettirmek için söylediğin "Eee daha daha nasılsın." larla doludur. Konuşmayı o ilerletmiştir, onun konuşmak istediği şeylerden konuşmuşsundur, onun gitmek istediği yere gitmişsindir, sürekli her bokuna iltifat etmişsindir.

Sonra kız kendine "Ben neden bu çocukla görüşüyorum? Davranışlarına bakarsak daha iyisine lağıyım." Demeyecek mi sanıyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lev@ -- 17 Ağustos 2012; 19:00:52 >
  • Kızlara hakettiğinden fazla değer verme.Eksik yönlerini fln espriyle karışık eleştir daha çok hoşlarına gidiyor.Kendine güvenin tam olsun kendini direkt övme ama espriyle karışık onu da yapabilirsin.Herçektende tam kibar ve çekingen olmak pek yarar sağlamıyor.
  • Kafa dengini bulacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gast35

quote:

Orijinalden alıntı: Darkchild

Bu da kızların zekasını ve vasıfsızlığını gösteriyo... seçimleri hep yanlış oldu yanlış olmaya devam edicek ve bu çıktıkları ırgat kılıklı 3-5 erkeğe göre yorum yapıp bütün erkekleri yargılayacaklar... :)

allah aşkına sanki erkekler 3-5 kızla çıkıp bütün kızları yargılamıyor mu objektif ol az.

Erkek milleti değil mi hepsi aynı" cümlesi kadınlar tarafından söylenen klişeleşmiş bi söz... :) hatırlatırım... erkekler bayanlar kadar fena ve şeytan değilken neyle neyi karşılaştırıyosunuz... hainlik ve şeytanlıkta maalesef eşit yaratılmamış kadın ve erkek..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gast35

quote:

Bu da kızların zekasını ve vasıfsızlığını gösteriyo... seçimleri hep yanlış oldu yanlış olmaya devam edicek ve bu çıktıkları ırgat kılıklı 3-5 erkeğe göre yorum yapıp bütün erkekleri yargılayacaklar... :)

allah aşkına sanki erkekler 3-5 kızla çıkıp bütün kızları yargılamıyor mu objektif ol az.

Erkek milleti değil mi hepsi aynı" cümlesi kadınlar tarafından söylenen klişeleşmiş bi söz... :) hatırlatırım... erkekler bayanlar kadar fena ve şeytan değilken neyle neyi karşılaştırıyosunuz... hainlik ve şeytanlıkta maalesef eşit yaratılmamış kadın ve erkek..

ohoo ona bakılırsa "bu kızların hepsi aynı"yı da diyen erkekler. kız erkek farketmez her ikisi de genellemeler yapıyor ki sen zaten kadınların şeytan olduğu önyargısına kapılmışsın çoktan artık bir şey diyemem
  • Çözüm : Rusya'ya bilet al ( Vize yok )
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.