Şimdi Ara

bu zamanda kızı etkilemek için barzo olmak lazımmış. (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
10
Favori
9.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: addidas_85

quote:

Orijinalden alıntı: MrRyuzaki

bu zamanda kızı etkilemek için barzo olmak lazımmış.

abi sadece bu olmak yeterli "Apaçi" = seviye düşüşü

balbazar:

ileri ergen:

asi styla:

?:

kızların bunlara gösterdiği ilgiyi anlayamıyorum

beynim çöktü yaa

AntiApaçi sayfasımı açsak?

Bunların yarısı sokakta süpürge olarak diğer yarısı da tuvalette fırça diye kullanılır be
    Geçende biri motorsiklet kullanırken önüme atladı aniden hayvan katili olmayım diye durdum, motor stop etti, neyse bu pembeli cinsiyetsiz aklınca laf vuracak "ne o motoru kaldıramıyor musun?" diyor, cevap da basit "öyle herkese kalkmaz" dedim ama herif onu dahi anlayabilecek IQ ya sahip değil, oturup soktuğum lafı 20 dakika açıklamam gerekecekti

+1
    iyi cevap koymşsun abi.bunlar zaten okumayan kesim.IQ yetmezliğinden okulu bırakıyolar.
  • kardeşim bence sorun sende değil o kızda yani açık
  • Kusura bakma ama kiz arkadasin da is yok.Yeri gelince nazik,yeri gelince cok sert davranirim.Bu dengeyi korudugun surece sorun olmaz.Ha bi de kisilik meselesi.Basinizdan gecen bi olay icin bunlari soyluyorsunuz ohoo.Bende 20 yasindayim.Kiz arkadasimla 3 yildir mutlu bi birlikteligimiz var.Hicte senin soyledigin gibi biri olmaya gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakidoruk

İnsanlar arasında kendine insanî açıdan sıhatli bir yer edinememiş, facebook tipi sitelerde yarı çıplak erotik fotoğraflarını abazaların beğenmesinden feyz alan, daha kendi dilini doğru düzgün okuyup yazabilmekten aciz, duygusal zannettiği ama ileri derecede sapıksal içgüdülerinin esiri olmuş, büyük veya küçük hayatın herhangi bir dişlisi olmaktan öte ancak o dişlilere gres yağı olabilmiş kızlarla belaltı değil omuz hizası hayaller kurarsan böyle tespitler yaparsın arkadaş...

abi saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaZooM -- 17 Ağustos 2012; 12:42:54 >
  • Ben de bir düşündüm de, salak olmadığım için kaybetmişim. İyi olmuş lan aslında
  • miktiri çekeceksiniz
  • normal erkek arkadaşla konuşur gibi konuşmak lazım, prenses muamelesi yapmamak lazım. mesela 100gr et ugruna türlü türlü maymunluk yapan apaçilerden çok var.

kısacası nabza göre şerbet vermek lazım.

"yani, en güçlü anlarında ''yardıma ihtiyacı olan prensesi'', en aciz anlarında ise ''çin prensesi''ni oynayabilirler size...
    çünkü onlar erkekleri köleleştirmek için yetiştirildiler...
    okuduğu her masal, dinlediği her aşk şarkısında kendisinün üstün taraf olduğu kakıldı kafasına...
    annesi sürekli onu korudu kolladı ; erkek çocuklarına karşı dikkatli olmasını söyledi felan...
    annesi onu erkeklere karşı bu denli mükemmel bir biçimde şartlarken, sen çok geri kaldın."

alıntıdır.

Kaynak...
    http://ccc.incisozluk.cc/w/bunu-%C3%A7ok-s%C4%B1k-yapmam/@they%20call%20me%20alpha
    Bunu her erkek okumalı sözlükte son sayfaları okursanız diğer üyelerin kendilerini nasıl geliştirdiklerini anlatıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erco35coast -- 17 Ağustos 2012; 13:06:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aslıcıkcık

Bende hep senın gıbı bı sevgılım (kıbar akıllı mantıklı kulturlu nerde ne konusacagını bılen) olsun ıstedım ama karsıma cıkmadı :( bayanım buarada

Aranan kan bulundu

• quote:

Orijinalden alıntı: cohener
    ilk buluşmada kız arkadaşını elinde bir adet gül ile beklersen. (yaşım 21) benim gibi "saçma" birşey yaptığınız yüzünüze vurulur bu aynı kız tarafından.

bu gerçekten saçma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coldflue

quote:

Bende hep senın gıbı bı sevgılım (kıbar akıllı mantıklı kulturlu nerde ne konusacagını bılen) olsun ıstedım ama karsıma cıkmadı :( bayanım buarada

Aranan kan bulundu

bir aslı tanışalımmıcı avına düşer nasıl olsa!
  • quote:

Orijinalden alıntı: erco35coast

quote:

Orijinalden alıntı: coldflue

quote:

Aranan kan bulundu

bir aslı tanışalımmıcı avına düşer nasıl olsa!

Barzo.swf

• quote:

bu zamanda kız arkadaşını etkilemek için
    ne kadar nazik , romantik , kültürlü olduğunun bir önemi yokmuş onu anladım.
    barzo olmak lazım barzo
    özgüveni tavan yapmış , devamlı kendini öven , karşısındaki kıza pislik gibi davranmak lazım kızları etkilemek için
    aksi taktirde benim gibi kıza önem verirseniz , nazik davranırsanız kız arkadaşına biraz "sert " davran yorumuyla karşı karşıya kalıp tekrar buluşmak istenmediği cevabını alırsınız.
    ilk buluşmada kız arkadaşını elinde bir adet gül ile beklersen. (yaşım 21) benim gibi "saçma" birşey yaptığınız yüzünüze vurulur bu aynı kız tarafından.
    ama burnunuzu karıştırarak beklerseniz , işte o sizin kendinize olan güveninizi gösterecektir ve kız etkilenecektir.
    siz süper ingilizce biliyormuşsunuzdur. sürekli kitap okuyormuşsunuzdur , çok kültürlü , efendi , nazik birisinizdir fakat bunlar yetmez.
    ömründe kitap okumamış , kültür olarak bildiğini iddia ettiği tek şeyin arabalar ve spor olduğu dünyadan bir haber bir barzo o kızı sizin hiç etkileyemeyeceğiniz kadar etkileyebilir.

sen abartmışsındır kibarlığı her kız biraz sertlik ister.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wıtchkıng

Şimdi barzo swf sini koyardımda ban var ucunda.

bir hafta ban bişey olmaz ben koyardımda yeni açıldı banım
  • quote:

Hoşgeldin foruma
  • mağara

• quote:

barzo olmak lazım barzo
    özgüveni tavan yapmış , devamlı kendini öven , karşısındaki kıza pislik gibi davranmak lazım kızları etkilemek için
    aksi taktirde benim gibi kıza önem verirseniz , nazik davranırsanız kız arkadaşına biraz "sert " davran yorumuyla karşı karşıya kalıp tekrar buluşmak istenmediği cevabını alırsınız.
    ama burnunuzu karıştırarak beklerseniz , işte o sizin kendinize olan güveninizi gösterecektir ve kız etkilenecektir.
    siz süper ingilizce biliyormuşsunuzdur. sürekli kitap okuyormuşsunuzdur , çok kültürlü , efendi , nazik birisinizdir fakat bunlar yetmez.
    ömründe kitap okumamış , kültür olarak bildiğini iddia ettiği tek şeyin arabalar ve spor olduğu dünyadan bir haber bir barzo o kızı sizin hiç etkileyemeyeceğiniz kadar etkileyebilir.

Barzolari begeniyosalar bi gece bi bakmis barzonun kollarinda sabah bi bakmis kapinin onunde zirlayip agliyolar sonra da gelir ayrildigi eski kibar sevgilisine sirnasir kendini osaf kibar cocuga kendini kakalamaya calisir.ama isin ozu kizi cok pohpohlarsan suratina bi si........madigi kalir azcik gider yapcan rahatlarlar o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

quote:

barzo olmak lazım barzo

sen abartmışsındır kibarlığı her kız biraz sertlik ister.

• transformers 1 di mi bu. evet güzel filmdi. bambılbee buralardadır bekle.
  • aynen bende öyle tip var para var arabam yok şeyimse bir 25cm falan var ama gel gör ki çok fazla kız arkadaşım olmadı ömrüm boyunca
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.