Şimdi Ara

bu zamanda kızı etkilemek için barzo olmak lazımmış. (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
10
Favori
9.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Koios

Kesinlikle doğru türkçe hariç 2 dil konuşabiliyorum,3 tane enstrüman çalıyorum,kültür,bilgi desen var.yaşım 17,tipim de var para da var ama şimdiye kadar sadece 1-2 tane yakın kız arkadaşım oldu.

Bunlara rağmen olmuyorsa umudu kes.
  • quote:

Kesinlikle doğru türkçe hariç 2 dil konuşabiliyorum,3 tane enstrüman çalıyorum,kültür,bilgi desen var.yaşım 17,tipim de var para da var ama şimdiye kadar sadece 1-2 tane yakın kız arkadaşım oldu.

Birader şu an diyecek bir söz bulamıyorum. Bilgi desen var ne demek birader? Neye göre bilgin var, ne hakkında bilgi, kültürün var. En önde gelen alimler bile bilgiliyim diyemiyor, ne bu sende ki güven?

Ben de 3 tane enstrüman çalıyorum bu arada.

Blok flüt, mızıka, bir de üzerinde kayıtlı parça olan org.

Bu iş böyle gitmez abi tavsiyesi benden sana, paran var, tipin var madem, illa kız yapacaksan bu kasıntı tavırları bırak kendin ol.

Çok mu ağır gitti bunlar ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gast35

yalnız sizin denk geldiğiniz kızlar böyle diye öyle bi genelleme yapıyosunuz ki şaşırıyorum cidden.
    iyi bi kız bulamamak sizdeki bi sorundur belki? bir de kız tarafından reddedilince gelip "kızlar düzgün adam sevmiyor, barzo seviyor" diye bütün kızların profilini çıkarıyorsunuz ya yapmayın şöyle ya. barzo erkekleri seven kızlar bellidir zaten demek sizde o tiplerle takılıyorsunuz.

Forumda bayan var beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4flee

quote:

yalnız sizin denk geldiğiniz kızlar böyle diye öyle bi genelleme yapıyosunuz ki şaşırıyorum cidden.
    iyi bi kız bulamamak sizdeki bi sorundur belki? bir de kız tarafından reddedilince gelip "kızlar düzgün adam sevmiyor, barzo seviyor" diye bütün kızların profilini çıkarıyorsunuz ya yapmayın şöyle ya. barzo erkekleri seven kızlar bellidir zaten demek sizde o tiplerle takılıyorsunuz.

Forumda bayan var beyler

ee ne oldu şimdi
  • quote:

ammada attın he
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aslıcıkcık

Bende hep senın gıbı bı sevgılım (kıbar akıllı mantıklı kulturlu nerde ne konusacagını bılen) olsun ıstedım ama karsıma cıkmadı :( bayanım buarada

Tam beni tarif ettin şu anda
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhotoShop Man

aslında doğru bir noktaya değinilmiş en yakın örneği bizim sınıftaydı ben olaya uzak değildim

bi barzo apaçi tipsizin teki 4-5 kızla çıktı sınıfta 20 kız vardı

ve bradd pitti çürütcek türde sarışın mavi gözlü acayip yakışıklı bi arkadaşım vardı çenesi pek olmadığı için 4 senede 1 kız arkadaşı bile olmadı

sonuç çeneniz yoksa çürümüş et parçasından farkınız yoktur bkz : ben ve arkadaşım

hocam nerelisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohener

bu zamanda kız arkadaşını etkilemek için
    ne kadar nazik , romantik , kültürlü olduğunun bir önemi yokmuş onu anladım.
    barzo olmak lazım barzo
    özgüveni tavan yapmış , devamlı kendini öven , karşısındaki kıza pislik gibi davranmak lazım kızları etkilemek için
    aksi taktirde benim gibi kıza önem verirseniz , nazik davranırsanız kız arkadaşına biraz "sert " davran yorumuyla karşı karşıya kalıp tekrar buluşmak istenmediği cevabını alırsınız.
    ilk buluşmada kız arkadaşını elinde bir adet gül ile beklersen. (yaşım 21) benim gibi "saçma" birşey yaptığınız yüzünüze vurulur bu aynı kız tarafından.
    ama burnunuzu karıştırarak beklerseniz , işte o sizin kendinize olan güveninizi gösterecektir ve kız etkilenecektir.
    siz süper ingilizce biliyormuşsunuzdur. sürekli kitap okuyormuşsunuzdur , çok kültürlü , efendi , nazik birisinizdir fakat bunlar yetmez.
    ömründe kitap okumamış , kültür olarak bildiğini iddia ettiği tek şeyin arabalar ve spor olduğu dünyadan bir haber bir barzo o kızı sizin hiç etkileyemeyeceğiniz kadar etkileyebilir.

Çok Haklısın Kardeşim .
  • tipin kızın hoşuna gitmedikten sonra melek olsan farketmez...

tipin hoşuna gittiyse barzo olsanda peşinden koşar...

tip + para demirdir kızda mıknatıs...
    geri kalan herşey onlar için boş...
  • Beyler kızlara sakın saygı göstermeyin. Bakın çok ciddiyim. Yani bazıları saygıyı hak ediyor olabilir ama onların sayısı o kadar az ki, onları seçmekle zaman harcamayın.
  • quote:

quote:

quote:

Forumda bayan var beyler

ee ne oldu şimdi

Pardon hanımefendi, bayan mısınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aslıcıkcık

Bende hep senın gıbı bı sevgılım (kıbar akıllı mantıklı kulturlu nerde ne konusacagını bılen) olsun ıstedım ama karsıma cıkmadı :( bayanım buarada

Fake olduğunu eklmeyi unutmuşsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ökaryot

Çekme

O kariyin
  • Bu da kızların zekasını ve vasıfsızlığını gösteriyo... seçimleri hep yanlış oldu yanlış olmaya devam edicek ve bu çıktıkları ırgat kılıklı 3-5 erkeğe göre yorum yapıp bütün erkekleri yargılayacaklar... :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkchild

Bu da kızların zekasını ve vasıfsızlığını gösteriyo... seçimleri hep yanlış oldu yanlış olmaya devam edicek ve bu çıktıkları ırgat kılıklı 3-5 erkeğe göre yorum yapıp bütün erkekleri yargılayacaklar... :)

allah aşkına sanki erkekler 3-5 kızla çıkıp bütün kızları yargılamıyor mu objektif ol az.
  • İlk mesajdaki kullanıcının sitemini anlarım ama diğerleri sanki gezegende başka bir tür daha varmış gibi konuşuyor bende bunu anlamıyorum

Bir yerde el mahkum. Sorunun kendisine takılmayı bırakıp çözümün merkezine yolculuk yapmalıyız. Evet yani alttan almalıyız
  • quote:

Orijinalden alıntı: wıtchkıng

Şimdi barzo swf sini koyardımda ban var ucunda.

Acik sacik +18 kotu birsey yok sa

pm atarmisiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vallahi doğru söylemişsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Forumda bayan var beyler

ee ne oldu şimdi

Hem de avatarında SLASH var Gel ben sana istediğin bütün parçalarını çalarım
  • Gençler kasmayın o kadar. (: Hayatım boyunca hiç kız arkadaşım olmadı, gerek de olmadı. Lisedeyken de hayalet gibiydim, kimseyle konuşmazdım, yalnız takılırdım. Bana asılan kızlar oluyordu tabiki de. Ama kızlardan öyle tiksinmiştim ki uzak durmanın benim için en iyi seçenek olduğunu düşünüyordum. Şu an 28 yaşındayım, bir senelik evliyim. Mutluyum çünkü insanlarla ne kadar çok iletişim kurarsanız o kadar da canınız yanıyor. Tavsiyem; yalnız takılın. Her şey kız değil. Kadınlar şeytandır, şeytan. Sizi kullanıp atarlar ve hiç acımazlar. Geneli de paraya önem veriyor zaten. Yok yatakta çok iyiyim, yok kültürlüyüm, yok romantiğim boş bunlar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.