Şimdi Ara

bu zamanda kızı etkilemek için barzo olmak lazımmış.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
10
Favori
9.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu zamanda kız arkadaşını etkilemek için
    ne kadar nazik , romantik , kültürlü olduğunun bir önemi yokmuş onu anladım.
    barzo olmak lazım barzo
    özgüveni tavan yapmış , devamlı kendini öven , karşısındaki kıza pislik gibi davranmak lazım kızları etkilemek için
    aksi taktirde benim gibi kıza önem verirseniz , nazik davranırsanız kız arkadaşına biraz "sert " davran yorumuyla karşı karşıya kalıp tekrar buluşmak istenmediği cevabını alırsınız.
    ilk buluşmada kız arkadaşını elinde bir adet gül ile beklersen. (yaşım 21) benim gibi "saçma" birşey yaptığınız yüzünüze vurulur bu aynı kız tarafından.
    ama burnunuzu karıştırarak beklerseniz , işte o sizin kendinize olan güveninizi gösterecektir ve kız etkilenecektir.
    siz süper ingilizce biliyormuşsunuzdur. sürekli kitap okuyormuşsunuzdur , çok kültürlü , efendi , nazik birisinizdir fakat bunlar yetmez.
    ömründe kitap okumamış , kültür olarak bildiğini iddia ettiği tek şeyin arabalar ve spor olduğu dünyadan bir haber bir barzo o kızı sizin hiç etkileyemeyeceğiniz kadar etkileyebilir.
  • Çekme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ökaryot

Çekme

Bunu yazmak için girmiştim

• Doğru yazmışsın kardeşim, terazine tıkladım.
  •  bu zamanda kızı etkilemek için barzo olmak lazımmış.
  • Kesinlikle doğru türkçe hariç 2 dil konuşabiliyorum,3 tane enstrüman çalıyorum,kültür,bilgi desen var.yaşım 17,tipim de var para da var ama şimdiye kadar sadece 1-2 tane yakın kız arkadaşım oldu.
  • etkilemeye çalıştığın şey kız olmayabilir yalnız.
    hı bi de kişilik.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koios

Kesinlikle doğru türkçe hariç 2 dil konuşabiliyorum,3 tane enstrüman çalıyorum,kültür,bilgi desen var.yaşım 17,tipim de var para da var ama şimdiye kadar sadece 1-2 tane yakın kız arkadaşım oldu.

demekki bu işler tiple , parayla olmuyormuş .
  • quote:

Kesinlikle doğru türkçe hariç 2 dil konuşabiliyorum,3 tane enstrüman çalıyorum,kültür,bilgi desen var.yaşım 17,tipim de var para da var ama şimdiye kadar sadece 1-2 tane yakın kız arkadaşım oldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barzo olmanı engelleyen ne ?
  • Şimdi barzo swf sini koyardımda ban var ucunda.
  • Kefeye ne kadar değer koyarsan onun bi tarafları da doğru orantılı şekilde yukarı doğru kalkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLinux

quote:

demekki bu işler tiple , parayla olmuyormuş .

neyle oluyor barzolukla mı?apaçilikle mi?ilk mesajda arkadaşın da dediği gibi buluşmada kızı küçük bir hediyeyle beklemek yerine burnunu karıştırarak,donunu düzelterek beklemekle mi oluyor?nasıl oluyor söyle biz de uygulayalım
  • Haklısın doğru tespit

• boş ver ya bir kız için insan hayvanlaşıp barzo olcaksa hiç kız arkadaşı olmasın daha iyi
  • quote:

1.90 boyunda sarı saçlı mavi gözlü ve kaslısındır da ?

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • direk beni anlattın şimdi bi kızla buluşmaya gidicektim gül alıcaktım almasam mı tedirgin oldum bak şimdi
  • yemin ediyorum mükemmel tespitler ayakta alkışlıyorum ve +192131983891239127391723
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

problem şu ki sen yanlış kıza gitmişsin barzo bir kız için tabiki barzo olmak gerekir.

Aman yaa ............ ............. gitsin boş ver yalnızlık iyidir kafanı dinle......

yok ya kız kezban değil yani dışardan öyle gözükmüyor en azından beni afallatan nokta da orası.
    kız gayet kültürlü , birikimli bir kız. ama öyle bir kız için bile öncelikler farklı malesef
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.