Şimdi Ara

bu zamanda kızı etkilemek için barzo olmak lazımmış. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
10
Favori
9.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende hep senın gıbı bı sevgılım (kıbar akıllı mantıklı kulturlu nerde ne konusacagını bılen) olsun ıstedım ama karsıma cıkmadı :( bayanım buarada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o kadar okudun ettin çiçekle bekleyecek kadar naziksin de barzo kızı nerden buldun problem sende kardeş çiçekten anlayan kız bul gönül bu çiçegede konar barzoyada diye bişey yok
  • İnsanlar arasında kendine insanî açıdan sıhatli bir yer edinememiş, facebook tipi sitelerde yarı çıplak erotik fotoğraflarını abazaların beğenmesinden feyz alan, daha kendi dilini doğru düzgün okuyup yazabilmekten aciz, duygusal zannettiği ama ileri derecede sapıksal içgüdülerinin esiri olmuş, büyük veya küçük hayatın herhangi bir dişlisi olmaktan öte ancak o dişlilere gres yağı olabilmiş kızlarla belaltı değil omuz hizası hayaller kurarsan böyle tespitler yaparsın arkadaş...
  • Adam serzenişinde haklı, bu yeni jenerasyon neden böyle oldu acaba ya.
  • her kız aynı olacak diye bir şey yok. bir kere kültürlü biriysen neden gidip kezbanla arkadaşlık edesin böyle bir şey var. kültürlü bir kız zaten kendi kriterlerinde birine bakar.
    en azından şöyle diyim benim kültürlük anlayışım kitap okuyan, sinema ve müziğe ilgili, siyasetten anlayandır. (benim kriterlerim)
    çevremdeki çoğu kız veya insan diyim bu özelliklerimi seviyor ve arkadaş çevremi oluştururken bunlar çok büyük etken oluyor.
    ama romantik olduğumu söyleyemem kesinlikle. aşırı doğalımdır eğer bu senin tanımınla barzoluksa evet barzoyum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Jude. -- 17 Ağustos 2012; 1:29:40 >
  • öyle olmayı kendine yakıştıran öyle olsun bence zaten öyle erkeklerden hoşlanan kızda kültürlü zarif birisi değildir zaten o insanla anlaşmak zor olur en iyisi böyle erkeklerden hoşanıyosa sal gitsin
  • Sen kaç yaşında olan kızlara çıkma teklifi ettin 18 altıysa normal.
  • adam kendiyle çelişiyor öve öve bitiremedi kendini
  • Kişilik meselesi.
  • Grup Vitamin bir zamanlar iyi tiye almış..
    Ruhun şad oldu Gökhan Semiz..

• quote:

Orijinalden alıntı: FenereSevdalı

quote:

Orijinalden alıntı: Koios

Kesinlikle doğru türkçe hariç 2 dil konuşabiliyorum,3 tane enstrüman çalıyorum,kültür,bilgi desen var.yaşım 17,tipim de var para da var ama şimdiye kadar sadece 1-2 tane yakın kız arkadaşım oldu.

1.90 boyunda sarı saçlı mavi gözlü ve kaslısındır da ?

yok boyum 1.78 siyah saçlı ela gözlüyüm
  • aslında doğru bir noktaya değinilmiş en yakın örneği bizim sınıftaydı ben olaya uzak değildim

bi barzo apaçi tipsizin teki 4-5 kızla çıktı sınıfta 20 kız vardı

ve bradd pitti çürütcek türde sarışın mavi gözlü acayip yakışıklı bi arkadaşım vardı çenesi pek olmadığı için 4 senede 1 kız arkadaşı bile olmadı

sonuç çeneniz yoksa çürümüş et parçasından farkınız yoktur bkz : ben ve arkadaşım
  • kezban alert.

(her insanın beklentileri, insanların birbiriyle uyumu farklıdır. yanlış kızla uğraşmışsın. senin yaptıklarını da seven çok kız var inan.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Romulus]

bu zamanda kızı etkilemek için barzo olmak lazımmış.

Bu caps güzelmiş Max adamım ya

Aynı şeyleri ben de düşünüyorum.Ne kadar apaçi adam varsa kızlarla hep onlar çıkıyor ve onlar popüler oluyor.Kültürlü,nazik olmak eskidenmiş meğerse.
  • quote:

Kesinlikle doğru türkçe hariç 2 dil konuşabiliyorum,3 tane enstrüman çalıyorum,kültür,bilgi desen var.yaşım 17,tipim de var para da var ama şimdiye kadar sadece 1-2 tane yakın kız arkadaşım oldu.

sen daha bu kafada gidersen dahada olmaz. kizin karsisina gecip bunlari soyluyorum deme sakin.
    ister misin, kiz seninle paran icin birlikte olsun??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4S kuralı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakidoruk

İnsanlar arasında kendine insanî açıdan sıhatli bir yer edinememiş, facebook tipi sitelerde yarı çıplak erotik fotoğraflarını abazaların beğenmesinden feyz alan, daha kendi dilini doğru düzgün okuyup yazabilmekten aciz, duygusal zannettiği ama ileri derecede sapıksal içgüdülerinin esiri olmuş, büyük veya küçük hayatın herhangi bir dişlisi olmaktan öte ancak o dişlilere gres yağı olabilmiş kızlarla belaltı değil omuz hizası hayaller kurarsan böyle tespitler yaparsın arkadaş...

ahanda budur olay
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tutunamadi

quote:

sen daha bu kafada gidersen dahada olmaz. kizin karsisina gecip bunlari soyluyorum deme sakin.
    ister misin, kiz seninle paran icin birlikte olsun??

kızın karşısına geçip bunları söylemiyorum tabiki
  • yalnız sizin denk geldiğiniz kızlar böyle diye öyle bi genelleme yapıyosunuz ki şaşırıyorum cidden.
    iyi bi kız bulamamak sizdeki bi sorundur belki? bir de kız tarafından reddedilince gelip "kızlar düzgün adam sevmiyor, barzo seviyor" diye bütün kızların profilini çıkarıyorsunuz ya yapmayın şöyle ya. barzo erkekleri seven kızlar bellidir zaten demek sizde o tiplerle takılıyorsunuz.
  • Light erkek olmaz. Brozo olunması gereken yerde brozo olacaksın.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.