Şimdi Ara

bu zamanda kızı etkilemek için barzo olmak lazımmış. (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
10
Favori
9.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  bu zamanda kızı etkilemek için barzo olmak lazımmış.

abi sadece bu olmak yeterli "Apaçi" = seviye düşüşü

balbazar:
     bu zamanda kızı etkilemek için barzo olmak lazımmış.

ileri ergen:

asi styla:

?:

kızların bunlara gösterdiği ilgiyi anlayamıyorum

beynim çöktü yaa

AntiApaçi sayfasımı açsak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrRyuzaki

abi sadece bu olmak yeterli "Apaçi" = seviye düşüşü

balbazar:

ileri ergen:

asi styla:

?:

kızların bunlara gösterdiği ilgiyi anlayamıyorum

beynim çöktü yaa

AntiApaçi sayfasımı açsak?

Bunların yarısı sokakta süpürge olarak diğer yarısı da tuvalette fırça diye kullanılır be
    Geçende biri motorsiklet kullanırken önüme atladı aniden hayvan katili olmayım diye durdum, motor stop etti, neyse bu pembeli cinsiyetsiz aklınca laf vuracak "ne o motoru kaldıramıyor musun?" diyor, cevap da basit "öyle herkese kalkmaz" dedim ama herif onu dahi anlayabilecek IQ ya sahip değil, oturup soktuğum lafı 20 dakika açıklamam gerekecekti
  • Şayet kız arkadaşında barzo ise dediklerin doğrudur.

Bana kız arkadaşını göster senin ne kadar kaliteli olduğunu sana göstereyim.Bu her cins için geçerli.Kız için erkek erkek içinde kız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakidoruk

İnsanlar arasında kendine insanî açıdan sıhatli bir yer edinememiş, facebook tipi sitelerde yarı çıplak erotik fotoğraflarını abazaların beğenmesinden feyz alan, daha kendi dilini doğru düzgün okuyup yazabilmekten aciz, duygusal zannettiği ama ileri derecede sapıksal içgüdülerinin esiri olmuş, büyük veya küçük hayatın herhangi bir dişlisi olmaktan öte ancak o dişlilere gres yağı olabilmiş kızlarla belaltı değil omuz hizası hayaller kurarsan böyle tespitler yaparsın arkadaş...

Naptın sen abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cashimist!

quote:

Orijinalden alıntı: Aslıcıkcık

Bende hep senın gıbı bı sevgılım (kıbar akıllı mantıklı kulturlu nerde ne konusacagını bılen) olsun ıstedım ama karsıma cıkmadı :( bayanım buarada

Fake olduğunu eklmeyi unutmuşsun.

Hadı ya öyle mi pekı ya bayan oldugumu ıspat edersem ozaman ne yapacaksın neye gore karar verebılıyorsun ama galıba kucuksun ınsanları tanımadan bılmeden yargılayabıldıgıne gore hala hayattan bazı derslerı almamıssın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cashimist!

quote:

Bende hep senın gıbı bı sevgılım (kıbar akıllı mantıklı kulturlu nerde ne konusacagını bılen) olsun ıstedım ama karsıma cıkmadı :( bayanım buarada

Fake olduğunu eklmeyi unutmuşsun.

Hadı ya öyle mi pekı ya bayan oldugumu ıspat edersem ozaman ne yapacaksın neye gore karar verebılıyorsun ama galıba kucuksun ınsanları tanımadan bılmeden yargılayabıldıgıne gore hala hayattan bazı derslerı almamıssın

Tamam, inandım. Bayansın.
  • bencede arkiler haklısınız benim de yaş 17 ingilizce ve biraz italyanca ve almanca biliyorum ince bi erkeğim oturmasını kalkmasını bilen nazik efendi bi insanım bayanlara karşı aşırı da romaniğim ve evet para da var kanki sen yine 1-2 düşürmüşün ben bu yaşa geldim hala kimseyle çıkmadım hoş fırsatları değerlendirsem 10 falan olurdu ama yani demem o ki tipsiz de değilim atletiğim ayrıca şu spor kısmı ise kısmen doğru bence çünkü ben her sporda başarılıyım takla falan da atıyorum ama nafile ya bu kızlar efkarlı doğanı şahini olan alkollü sigaralı adamlardan hoşlnıyor benim tabirimle erkek kezbanlardan :D
  • en uyuz olduium tipler :S aynen sayfa açmak mantıklı grup falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koios

Kesinlikle doğru türkçe hariç 2 dil konuşabiliyorum,3 tane enstrüman çalıyorum,kültür,bilgi desen var.yaşım 17,tipim de var para da var ama şimdiye kadar sadece 1-2 tane yakın kız arkadaşım oldu.

Kaç tane bekliyodun ya bebe daha yaşın kaç ya
  • kanki jumping boşver ya benimde boy 182 falan saçlarım güzel ve dalgalı kestane rengi gözler siyah veya kahve hangisi ise artık ama :S ya sonunda gidicem bi kezbana kıycam nikahı
  • klasik tavsiye verildimi bilmiyorum ama ben söylemeden geçemeyeceğim.

Abi yüz vermeyeceksiz,umursamayacaksın koşmayacaksın peşinden bak nasıl koşuyorlarasdşkasjömkl dnsjölnamsdöç.as
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohener

bu zamanda kız arkadaşını etkilemek için
    ne kadar nazik , romantik , kültürlü olduğunun bir önemi yokmuş onu anladım.
    barzo olmak lazım barzo
    özgüveni tavan yapmış , devamlı kendini öven , karşısındaki kıza pislik gibi davranmak lazım kızları etkilemek için
    aksi taktirde benim gibi kıza önem verirseniz , nazik davranırsanız kız arkadaşına biraz "sert " davran yorumuyla karşı karşıya kalıp tekrar buluşmak istenmediği cevabını alırsınız.
    ilk buluşmada kız arkadaşını elinde bir adet gül ile beklersen. (yaşım 21) benim gibi "saçma" birşey yaptığınız yüzünüze vurulur bu aynı kız tarafından.
    ama burnunuzu karıştırarak beklerseniz , işte o sizin kendinize olan güveninizi gösterecektir ve kız etkilenecektir.
    siz süper ingilizce biliyormuşsunuzdur. sürekli kitap okuyormuşsunuzdur , çok kültürlü , efendi , nazik birisinizdir fakat bunlar yetmez.
    ömründe kitap okumamış , kültür olarak bildiğini iddia ettiği tek şeyin arabalar ve spor olduğu dünyadan bir haber bir barzo o kızı sizin hiç etkileyemeyeceğiniz kadar etkileyebilir.

SONUNA KADAR HAKLİSİN KARDESİM

• Beyler önce beyefendi oluyosanız kız için değil insan onuruna yakışan bu olduğu için olun eğer kız bulmak için barzo olmayı göze alıyosan zaten için barzoymuş demektir. Sonuç olarak kardeşim benim gözlemim araba+para=∞ kaşar para yada barzoluk farketmez eğer beyefendi isen beyefendi=3 5 sıkı dost +1 seni çok seven kız arkadaş (eminim sonunda bulursun bitane olacağı için aceleye gerek yok )
  • Barzoyla takılan kızın zaten kendisi barzodur.Kafa yapısı gelişmiş bir kız erkeğin kişiliğine ve davranışlarına bakar.Klasik Türk kızı ise 18'e kadar tipe,18'den sonra da paraya bakar.Bayanlar alınmasın zaten burda takılan kız kafa yapısı gelişmiş kız kategorisindedir diğer kızlar burayı zaten gereksiz görür.

• Bu cene olayina bende katiliyorum.cunku isin temeli burasi

• Maalesef haklisin.

• Barzo diye tabir edilen hic kitap okumayan kimseyse o benmi oluyorum ama gayette kibarim. Ayrica sevgili konusunda sorun yok

• quote:

Orijinalden alıntı: bakidoruk
    büyük veya küçük hayatın herhangi bir dişlisi olmaktan öte ancak o dişlilere gres yağı olabilmiş kızlarla belaltı değil omuz hizası hayaller kurarsan böyle tespitler yaparsın arkadaş...

hocam bu nedir ya, bravo
  • iyide dil biliyorsun efendisin 2 kitap fazla okudun diye zaten kızın sana vermesini beklemek hata sen işe mi başvuruyorsun ilişki mi istiyorsun anlamadım ki ben
  • Siz kızlar beğeniyor diye romantik olmak için kasıyorsunuz. Kızlar işte buna uyuz oluyor. Romantik değilseniz sonradan olmuyor. Olmuyor abi!
    Barzo dediğiniz adamlar en azından kız için veya ne içinse karakterini, şahsiyetini kaldırıp atmıyor bir kenara.
    Kendiniz olun.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.