Şimdi Ara

bu zamanda kızı etkilemek için barzo olmak lazımmış. (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
10
Favori
9.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biz burada kadınlar böyledir, erkekler şöyledir vs vs diye tartışalım; elalem Mars'a araştırma cihazı indirsin. Geçin artık bunları, her insan ayrıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FilozofTR

quote:

Orijinalden alıntı: Koios

Kesinlikle doğru türkçe hariç 2 dil konuşabiliyorum,3 tane enstrüman çalıyorum,kültür,bilgi desen var.yaşım 17,tipim de var para da var ama şimdiye kadar sadece 1-2 tane yakın kız arkadaşım oldu.

Birader şu an diyecek bir söz bulamıyorum. Bilgi desen var ne demek birader? Neye göre bilgin var, ne hakkında bilgi, kültürün var. En önde gelen alimler bile bilgiliyim diyemiyor, ne bu sende ki güven?

Ben de 3 tane enstrüman çalıyorum bu arada.

Blok flüt, mızıka, bir de üzerinde kayıtlı parça olan org.

Bu iş böyle gitmez abi tavsiyesi benden sana, paran var, tipin var madem, illa kız yapacaksan bu kasıntı tavırları bırak kendin ol.

Çok mu ağır gitti bunlar ya

adam flüt ve mızıka çalıyormuş dağılalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohener

bu zamanda kız arkadaşını etkilemek için
    ne kadar nazik , romantik , kültürlü olduğunun bir önemi yokmuş onu anladım.
    barzo olmak lazım barzo
    özgüveni tavan yapmış , devamlı kendini öven , karşısındaki kıza pislik gibi davranmak lazım kızları etkilemek için
    aksi taktirde benim gibi kıza önem verirseniz , nazik davranırsanız kız arkadaşına biraz "sert " davran yorumuyla karşı karşıya kalıp tekrar buluşmak istenmediği cevabını alırsınız.
    ilk buluşmada kız arkadaşını elinde bir adet gül ile beklersen. (yaşım 21) benim gibi "saçma" birşey yaptığınız yüzünüze vurulur bu aynı kız tarafından.
    ama burnunuzu karıştırarak beklerseniz , işte o sizin kendinize olan güveninizi gösterecektir ve kız etkilenecektir.
    siz süper ingilizce biliyormuşsunuzdur. sürekli kitap okuyormuşsunuzdur , çok kültürlü , efendi , nazik birisinizdir fakat bunlar yetmez.
    ömründe kitap okumamış , kültür olarak bildiğini iddia ettiği tek şeyin arabalar ve spor olduğu dünyadan bir haber bir barzo o kızı sizin hiç etkileyemeyeceğiniz kadar etkileyebilir.

Bu kadar üzülmene gerek yok her kız kibar kültürlü nazik ince ruhlu erkeklerden hoşlanacak diye bir kural bulunmamakta gönül bu aka da konar tezeğede, eğer bunlara çok takılırsan sende potansiyel barzo adayı olur çıkarsın yaş 21 diyorsun daha çoook kız çıkacak karşına sende bu kızların arasından nazik , romantik , kültürlü erkekten anlayan ile flörte başlarsın olur biter burada püf nokta biraz sabır bunların hepsi kişi için tecrübedir ileride bunların çok faydasını göreceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DOMIX -- 17 Ağustos 2012; 21:01:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emiLL

4S kuralı.

Tuz şeker eroin zina

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLinux

quote:

Kesinlikle doğru türkçe hariç 2 dil konuşabiliyorum,3 tane enstrüman çalıyorum,kültür,bilgi desen var.yaşım 17,tipim de var para da var ama şimdiye kadar sadece 1-2 tane yakın kız arkadaşım oldu.

demekki bu işler tiple , parayla olmuyormuş .

çene nerde ?
  • Her kız aynıdır demek yanlış olur en başta bunu bilmek önemli. Konuyu açan arkadaş evet haklı olabilirsin ama sırf kitap okudugun için kültürün üst seviyede olduğu için kızların yanasmasini ya da kabul etmesini bekleme. Şöyle bi ihtimalde var kıza karşı belki ilk buluşmada samimi ya da erkek tarafının baskınlıgını koyamamıssindir.

Imla hataları olabilir, mobıldeyım kusura bakmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Hsann

quote:

Orijinalden alıntı: emiLL

4S kuralı.

Tuz şeker eroin zina

ipone 4s

olmazsa su su su su

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel yorumlar çıktı ya . demekki baya çeken varmış bu durumdan.
  • her şeyin bi sınırı güzel olduğu bi nokta vardır üstü veya altı tabiki iyi değildir.
    kız gibi de fazla nazikliğe gerek yok kız arkadaşları da var yani zaten. aşırı kaba olup kırmaya da gerek yok. sadece onu anlayıp koruman sevdiğini göstermen yeterli çıkarsız sevgiye dayalı bi ilişkiyse en azından bu yeterlidir.
    ama insan doğasında elde ettiğinden sıkılma vardır buna nasıl bi çözüm bulunur bilmiyorum dengeyi sağlamak çok zor bu yüzden düzgün ilişkiler de pek gözükmüyo
  • Davul bile dengi dengine.Kezbanı barzo keser.Kültürel farklılık denen bişey var.
  • yaşın kaç bilmiyorum ama kısmi olarak haklısın kardeşim.Bunlar hep tecrübeyle öğrenilen şeyler, her kıza sabit olamazsın onu bil yeter kızın karakteri barzoysa öle ol, hanımcıksa şuanki gibi. nabza göre şerbet yani
  • katılıyorum.
  • quote:

• p.. olacaksaın ,ağzın laf yapacak,yavşak olacan bu kadar basit
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurboS

p.. olacaksaın ,ağzın laf yapacak,yavşak olacan bu kadar basit

+1967
  • quote:

dil haricinde aynısı dostum yok olmuyor :(napıcaz
  • quote:

o zaman senin tabanca ateş etmiyor kardeşş
  • adam haklı
  • Orijinalden alıntı: FilozofTR

Ben de 3 tane enstrüman çalıyorum bu arada.

Blok flüt, mızıka, bir de üzerinde kayıtlı parça olan org.

Çok mu ağır gitti bunlar ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Aslıcıkcık

quote:

Orijinalden alıntı: Cashimist!

quote:

Orijinalden alıntı: Aslıcıkcık

Bende hep senın gıbı bı sevgılım (kıbar akıllı mantıklı kulturlu nerde ne konusacagını bılen) olsun ıstedım ama karsıma cıkmadı :( bayanım buarada

Fake olduğunu eklmeyi unutmuşsun.

Hadı ya öyle mi pekı ya bayan oldugumu ıspat edersem ozaman ne yapacaksın neye gore karar verebılıyorsun ama galıba kucuksun ınsanları tanımadan bılmeden yargılayabıldıgıne gore hala hayattan bazı derslerı almamıssın

Amaci o zaten faceden seni gormek va. :) bende bu taktikle cok merak gidermistim :=)

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.