Şimdi Ara

BUCA DEDİKLERİ KADAR KÖTÜ MÜ? [DEU OKUYACAKLAR] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
4
Favori
4.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BuCaLeeee

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ister inanın ister inanmayın. buca izmirin tümörüdür.
  • yukarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: iühukukisteyengenc

aynen hocam ya sanki kobaniye gidiyoruz

• Bucaya iyi diyen her mesaj eksilenmiş anlamıyorum. Iyi olduğunu iddia etmiyorum ama kötü diye yerin dibine sokmak yersiz. Yaşanmayacak yer değil. Zaten okulun çevresi öğrenci dolu. Bir hareketlilik ister istemez var. Eksilerini Size söyleyeyim:
    1. Trafiği çok kötü. En büyük nedeni yollar kötü. Çok dar, bakımsız, kaldırım da pek bulamazsınız.
    2. Göç almış bir yer bunun yanında şehirleşme çok değil. Okuldan biraz uzaklaşınca tavuklar vs görebilirsiniz :D
    3. Havalar ısınınca her haftasonu düğünün olur konvoy sesleri sizi delirtebilir :D
    4. Apaçiler var yok değil ama öyle anlatıldığı gibi adım başı yok, yuvasi vs şeklinde değil. O kadarını Türkiye'nin her yerinde bulursunuz.
    Olumsuz olarak aklıma bunlar geldi. Onun dışında gelmek istemeyenleri anlamıyorum. Okulun çevresinden beklentiniz ne? Partidir kafedir bardır vs arıyorsanız zaten Bucada bunlar da var. Olmadı alsancak eshot + izban 40 45 dk ortalama. Ayrıca İzmir pahalı bir yer de değil. Eskişehiri bilmiyorum ama bir maddi olarak çok zorlamaz sizi.
    Herkes bir şeyler söylemiş benim aklıma bunlar geldi. En olmadı imkanınız varsa gidin bakın. Burda herkes kendi gözünden gördüğünü söylüyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• dzmr kullanıcısına yanıt
    cevabın için sağol kardeşim
  • Arkadaşlar 19.837 sıralama ile akdeniz hukuk sizce gelir mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karşıyakadan tınaztepeye ulaşım zor mudur?

• hocam siz konu hakkında aydınlanmışsınız. bende deu pc yazıcam ama gazi pc gibi cok merkezi bir yer varken , Kampüsü birleşik olmayan yerinede pek sağlam denmeyen tınaztepe Kampüsü yazılır mi ? tınaztepe bucada idi galiba. değil miydi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elkarun -- 14 Temmuz 2015; 13:22:44 >
  • Bu arada buca da hukuk okuyan bi tanidik var kendisi de niğdelidir valla gayet memnundu en son

• Arkadaşlar bu buca da dokuz çeşmelerde mi iibf ve hukuk ?

• İzmirliyim. Kusura bakmayın da her yerde var apaçi,teşko,ayan ne diyosanız artık. Diğer ilçelerde ne kadar varsa bucada da aynı. Metrekareye düşen ayan sayısı aynı sadece buca metrekare bazında büyük :d Git Deü'ye. karşıyakada da var bu tipler alsancakta da. İzmire dışardan gelen her kıza sorsan apaçi dolu der. Yüksek beklentiyle gelmeyin gelecekseniz. Ama "apaçi dolu gelmiyim" gibi bi düşünceyle de gelmeyin. Saçma
  • Büyük ihtimal bende deü hukukta olacağım bu yıl, o kadar aşırı gelmeyin çok kötü diyen yok. Buca da üniv okumuş bitirmiş tanıdıklarımla falanda konuştum kötü gitme gibi bir şey demediler bana.
    Okumaya değilde kopkop hoplayalım, zıplayalım, çıldıralım diye gidiyorsan sıkıntı yaşarsın elbette orada.
    Apaçi çokmuş ancak o kadar apaçinin her yerde olabileceğini söylüyorlar gidip göreceğiz artık.
  • yukarı
  • FOSFORLULAR HER YERDEOnlarla her an karsilasabilirsin kose basinda,bakkalda,markette,carsida cafede.Grup halinde gezerler ve cok tehlikelidirler.Her turlu disiye sulanma potansiyeline sahiptirler.Canlari sikilinca adam dovebilir herhangi birini evine kadar takip edebilirler.Takim calismasi buyuk onem tasir.Dakikalar icinde 3 4 5 hatta 6 kat daha fazla fosforluyla karsilasabilirsin.Eskiden islikla adam cagiriyolardi simdi telefonla,onlarda teknolojiden nasibini aliyor.Genel toplum kurallarina uymazlar,uyanlari da yoldan cikarirlar.Onlarla goz temasi kurmamaya calis.Artik sen de dusmanin ozelliklerini biliyosun.Tedbirini al.(izmire gelme)

• yukarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bunebeaa

FOSFORLULAR HER YERDEOnlarla her an karsilasabilirsin kose basinda,bakkalda,markette,carsida cafede.Grup halinde gezerler ve cok tehlikelidirler.Her turlu disiye sulanma potansiyeline sahiptirler.Canlari sikilinca adam dovebilir herhangi birini evine kadar takip edebilirler.Takim calismasi buyuk onem tasir.Dakikalar icinde 3 4 5 hatta 6 kat daha fazla fosforluyla karsilasabilirsin.Eskiden islikla adam cagiriyolardi simdi telefonla,onlarda teknolojiden nasibini aliyor.Genel toplum kurallarina uymazlar,uyanlari da yoldan cikarirlar.Onlarla goz temasi kurmamaya calis.Artik sen de dusmanin ozelliklerini biliyosun.Tedbirini al.(izmire gelme)

güzel tespit kardeş

• Eğitim fakültesinde durum nasıl ?
  • Üniversite'nin ortamını bilmem ama Buca güzeldir . 15 senedir burda yaşıyorum . 785947598479 tane gidebileceğin mekan var . "Karnım acıktı ne yesem?" dediğinde 359498549589 tane yemek söyliyebileceğin yer var . Şirinyerde BurgerKing , McDonalds , LCWaikiki , Koton vb. yerler var . Canın sıkılır alsancak veya konağa gitmek istersin , otobüse bindikten sonra ortalama 45 dakika sonra konaktasın . Canın sıkılır optimuma gitmek istersin . Otobüse binip 15 dakikada izbana gidersin , izbana bindikten 20 dakika sonra optimumdasın . Hastane vb. imkanlar kesinlikle yeterli . Daha ne olsun ?

Edit: Basketbol oynuyorsan hemen kampüsün önünde Hasanağa parkı var . Gidersin basketini oynarsın . Hasanağa parkının yanında VatanComp. var gidersin elektronik malzemenide ordan alırsın . Yani kısacası kötü değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xRedLineTRx -- 14 Temmuz 2015; 15:13:50 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.