Şimdi Ara

BUCA DEDİKLERİ KADAR KÖTÜ MÜ? [DEU OKUYACAKLAR] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
115
Cevap
4
Favori
4.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: omerOFB

bende böyle arada kalmıştım ama selçuğu anadolu ve 9 eylülün önüne koydum :) hem şehrime daha yakın hem ilçede felan deyil hemde daha okunası geldi :D yani ortam aramıyorum ben akademik açıdan çok farkları yok sen şartları gözet bence.

Değil yazamayan adamlar hukuk okucak ulkede niye adalet yok diye sasmamak lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adalet yazı yazmakla oluyorsa sen adaletli mi konuştun şimdi ? .. boşversene
  • quote:

Orijinalden alıntı: iühukukisteyengenc

hocam niye ki :D

Deu hukukta devamsızlık sorunu yok

• Prince Oberyn P kullanıcısına yanıt
    valla beynim sulandı artık yazı tura atıcam
  • Ey İzmirli kardeşlerim araya Bornova ile ilgili bilgi sıkıştırabilir misiniz? İnsanı olsun yurt olanakları olsun sosyal ortamı olsun.
  • Daniel Bryan kullanıcısına yanıt
    Gediz i anladık da EVKA-1 ne alaka ? 3 yıl yaşadım gül gibi yerdi ...
  • iühukukisteyengenc İ kullanıcısına yanıt
    3 yıl hukuk fakültesinin yakınında yaşadım. Kötüleyenlere aldırma güzel yerdir. Bucanın tek kötü yeri Gediz dir orasıda senin okula oldukça uzak
  • yukarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prince Oberyn

quote:

Orijinalden alıntı: hedefbounygslys

Kaç gündür bucayı araştırıyorum. Bu konu içimi rahattı valla. Bucayı kötüleyenler pariste falan oturuyo heralde :)

Gidince gorursunuz arkadaslar o kadar emeginize yazik. Kampusu kampus degil gireni cikani hic belli degil kutuphane desen hakeza oyle. Yasar - ekonomi vs yazin ama deu yazmayin yazacaksanizda buca da kalmayin

Bu arada sunu da ekleyeyim egitim acisindan daha iyi diye oldugunu dusunuyorsaniz yaniliyorsunuz. O eskide kaldi artik. Hocalar asiri egolu ve kendi basarisini derste biraktigi ogrenci sayisi ile olcmeye calisiyor.
    Bir dersi 500 kisi alir mi arkadas ama aliyor iste. Onceden mahkeme sistemi vardi derste uygulamali goruluyordu 4-5 sene onceydi galiba o da yok.

Peki nereleri onerıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melisandre -- 15 Temmuz 2015; 16:04:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hezarfen1453

Gediz i anladık da EVKA-1 ne alaka ? 3 yıl yaşadım gül gibi yerdi ...

Vallaha hocam ne zaman oralardan geçsem it serseri doluydu.Arkadaş bence oralara uğramasın.
  • Güzel kızlar var deme öyle

• quote:

Orijinalden alıntı: Prince Oberyn

quote:

Orijinalden alıntı: hedefbounygslys

Kaç gündür bucayı araştırıyorum. Bu konu içimi rahattı valla. Bucayı kötüleyenler pariste falan oturuyo heralde :)

Gidince gorursunuz arkadaslar o kadar emeginize yazik. Kampusu kampus degil gireni cikani hic belli degil kutuphane desen hakeza oyle. Yasar - ekonomi vs yazin ama deu yazmayin yazacaksanizda buca da kalmayin

Bu arada sunu da ekleyeyim egitim acisindan daha iyi diye oldugunu dusunuyorsaniz yaniliyorsunuz. O eskide kaldi artik. Hocalar asiri egolu ve kendi basarisini derste biraktigi ogrenci sayisi ile olcmeye calisiyor.
    Bir dersi 500 kisi alir mi arkadas ama aliyor iste. Onceden mahkeme sistemi vardi derste uygulamali goruluyordu 4-5 sene onceydi galiba o da yok.

hocam deu hukukta okuyanlar, 15-20 senedir gediz de buca da yaşayanlar kötülemiyor. içiniz rahat olsun yazın diyor. acaba siz orada mı yaşıyosunuz, deu hukukta mı okuyosunuz ? ayrıca emeklerinize yazık demişsiniz. kaç hukukçuyla konuştuysam 4-5 hukuk fakültesi sayıyor bunlar en iyileri diye, ve hepside deu hukuku sayıyor bunlar arasında. taban sıralaması, aldığı tercihler vs. istatistiklerde zaten ortada. gerçekten çok kararsızım,istanbulda vakıfmı yazsam, eskişehir anadolu mu yazsam yoksa deu mu diye. deu ağır basıyo şuan. ama rica etsem mantıklı bi izah bekliyorum.

• Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni DEÜ'nün üstüne almış bulunmaktayım. Yorum yapan herkese teşekkürler.
  • deu bilmuh a gidcem bakdım beğenmedim kaçarım mk çokmu zor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frenkol -- 15 Temmuz 2015; 22:09:01 >
  • 12 yıl bucada yaşamış biri olarak söylüyorum eğitiminin kaliteli olduğu aşikar.bi abla vardı deu hukuktan mezun zorladıklarını söylemişti bi sene uzatmıştı okulu yanlış hatırlamıyorsam.onun dışında bina eski ve kampüs yok denecek gibi bucada fazla keko olduğu da doğrudur ama yaşanmayacak kadar kötü mü ? Hayır. Durağa çok yakın binersin otobüse istediğin yere gidersin sırf yeri vs için de o okulu tercih etmemek büyük aptallık olur ki dediğim gibi yaşanması gereken çok güzel bi şehir zaten.sen okulda sanki ne kadar zamanını gecireceksin ki derslerden vs başka ?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.