ARKADAŞLAR BEN SUPERONLİNE QUİKNET SATICISI ERHAN PEHLİVANLİ BUCA KOOPTA OTURUPTA QUİKNETE GEÇMEYİ DÜŞÜNEN ARKADAŞLARA ÇAĞRIM ŞUDUR EĞER 5 GÜN İÇERİSİNDE QUİKNETE ÜYE OLURSANIZ İLK 3 AY BEDAVA AYRICA YIL SONUNA KADAR HER AY 100 DAKİKA GSM HARİÇ HER YÖNE ŞEHİR İÇİ VE ŞEHİR DIŞI BEDAVA KONUŞABİLECEKSİNİZ.AYRICA DİĞER BÖLGEDEKİ SUPERONLİNE ABONELERİ İLEDE BEDAVA KONUŞABİLECEKSİNİZ.AYRICA EB FAZLA 2 AY SONRA LİG TVYİ SADECE 29,90 İZLEYEBİLECEKSİNİZ ÜSTELİK KOTANIZDAN DÜŞMEDE OLMAYACAK.GEREKLİ DETAYLI BİL İÇİN 0 543 486 82 13 MAİL ADRESİM erhanpehlivanli@hotmail.com ERHAN PEHLİVANLI AKTAN DİJİTAL NOT:EN DÜŞÜK HIZ 10 MBDİR ARKADAŞLAR Hız
Kotalı/Limitsiz
Ücret
10Mbps 5GB KOTALI 29 TL
10Mbps Limitsiz 49 TL
20Mbps 10GB KOTALI 39 TL
20Mbps Limitsiz 69 TL
100Mbps 20GB KOTALI 69 TL
100Mbps Limitsiz 129 TL
bornovaya ne zaman gelecek bilginiz var mı?
HAYIRLI GECELER ARKADAŞIM.ŞUAN BORNOVADA PROTOKOL GÖRÜŞMELERİMİZ VAR FAKAT HANGİ SİTELERLE OLDUĞUNU SÖYLİYEMİYORUM GİZLİLİK İÇİNDE YÜRÜTÜYORUZ.AMA PROTOKOLLER İMZALANDIĞIN AN HABERİNİZ OLACAK MERAK ETME.EGER DAHA DETAYLI BİLGİ ALMAK İSTERSEN BENİ CEP NUMARAM İSTEDİĞİN ZAMAN ARAYABİLİRSİN.HAYRILI GECELER
Sadece zengin sitelere vermeye devam mı edeceksiniz?
şimdilik altyapısı pahalı olduğu için sadece sitelere verilicek.fakat şuan yapılan çalışmalar doğrultusunda en fazla 4 yada 5 ay sonra her yere bu hizmet gelicektir.saygılarımla ALTAN DİJİTAL
quote:
Orijinalden alıntı: forbest1907
şimdilik altyapısı pahalı olduğu için sadece sitelere verilicek.fakat şuan yapılan çalışmalar doğrultusunda en fazla 4 yada 5 ay sonra her yere bu hizmet gelicektir.saygılarımla ALTAN DİJİTAL
bunun yalan olduğunu kendinde biliyorsun asla ttnet kadar yaygın olmayacaktır.
selam arkadaşlar öncelikle engink arkadaşıma şunu sormak istiyorum bu işin altyapısının nasıl olduğunu biliyormusun böyle konuşuyorsun.ayrıca şu gerçeğide biliyorsun ttnetin vermiş olduğu hız limitlerini tam gören varmı acaba sormak lazım herkeze.ancak türk telekoma yakınsan oda 200 metre kadar hızı görürsün.bu sayfa burda açık kalacak bu alt yapı ağı her yere kurulduğu zaman tekrar beklerim ben hep burada olacağım saygılarımla
Tellcom izmirde ne zaman sadece telekom metro ethernetini kullanmayi birakip, istanbuldaki kendi cikislarini kullanmaya baslayacak?
mail attım ıkı gun olmadı donmedınız. ??
hayırlı akşamlar melmur arkadaşım bana sadece burdaki yazmış olduğun mail geldi onun dışında mail gelmedi.yardım edebileceğim bir konu varsa yukarda mail ve cep numaram var saygılarımla ALTAN DİJİTAL
Peki izmirin Tamamına nekadar sürede yayılır yani apartmanlar v.s gibi yerlere merakla bekliyorm bornovaya gelmesini ama :) sitelere gelicektir heryere dagılmasını sahsen düsncem 3-4sene alır
peki bu hızlı internet BALÇOVAYA ne zaman gelecek, yada varda ben mi bilmiyorum
Bu manisada varmı? yoksa ne zamana bulur gelmesi?
quote:
Orijinalden alıntı: Apoca[L]z
Bu manisada varmı? yoksa ne zamana bulur gelmesi?
Manisa'ya 2020 de gelecekmiş.
peki gaziemire ne zaman gelir?
sahsı maıl adresınıze atmıstım sorun degıl burdanda soyleyım. Tum ızmıre bunun yayılması ımkansız soyleyım ızmırın en ıslek caddelrınden bırı olan ınonu caddesınde oturuyorum halı perısan. boyle bı yerde adsl ınternetı bırak uydunet bıle olabılmesıne sukur dıyorum. Tum ızmıre yayılacak dıyorsun bunun bende ımkansız oldugunu soyluyorum :) nerden mı bılıyorum kurumdan tanıdıgım var.
gelse de quicknet sadece zengin sitelere hizmet veriyor.
Gene kaldık ttnet e
quote:
Orijinalden alıntı: Legolas
gelse de quicknet sadece zengin sitelere hizmet veriyor.
Bucakop zengin site mi? Öğrenci memleketi (:
100 MB hızlık paketim var super online ın verdiği hizmete bakın. bu durumu 2 ay oldu çözemiyorlar. mavisehir de ve soyak ta oturanların hepsi bu testi yapsınlar. superonline ın abonelerine söz verdiği hızı gönderemediğini görecekler. www.h izinitestet.com