Bildirim
Buda benim MoToR kolleksiyonum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ilginç -
Acaba ne için kulanıyosunuz bu koleksiyonu
Bakması veya izlemesi filanmı hoş oluyo çözemedimde bi yardımcı olursanız ?? -
bu motorların biriylede disk zımpara yaparsınız artık yada mini torna yaptıklarınız çok güzel resimlerde naht sanatıda yaptığınız anlaşıldı belki başka sitelerden tanışıyoruzdur -
naptın hocam sen :D -
Bakır potansiyeli gördüm burada, şaka bir yana kullanmadıktan sonra pekte mantıklı gelmiyor saklamak :) -
Elinizde satılık motor var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srknkr123 -- 17 Ağustos 2012; 10:39:48 > -
ELEKTRİKLİ ARABA YAPALIM MI PANPİŞ :D SENDE O YETENEĞİ GÖRÜYORUM GEREKLİ OLAN BÜYÜKLÜKTE MOTORU BULABİLİRSİN OLMADI RESİMDEKİLERİ BİRBİRİNE BANTLARIZ :D AMA ŞU EN BÜYÜK MOTOR İŞ GÖRÜR ASLINDA YAP DE YAPALIM :D -
Farklı bir uğraş -
Gardaş napıyonuz siz bana bi söyleyin ? Nükleer reaktör mü yapıyonuz napıyonuz ? -
quote:
Orijinalden alıntı: emre-balci
Gardaş napıyonuz siz bana bi söyleyin ? Nükleer reaktör mü yapıyonuz napıyonuz ?
amarikayı dize getirmenin peşindeyiz gardaş :D -
quote:
Orijinalden alıntı: Crookshanks
Bakır potansiyeli gördüm burada, şaka bir yana kullanmadıktan sonra pekte mantıklı gelmiyor saklamak :)
sarhoşmusun acep?
Hadi sattı bakırı maksimum 30 tl koydu cebine ihtiyaç duyduğunda bu motorları 1000 tl ye toplayamaz adam ve büyük bir vicdan azabına sebep olur :D -
quote:
Orijinalden alıntı: SaMSuN990
quote:
Bakır potansiyeli gördüm burada, şaka bir yana kullanmadıktan sonra pekte mantıklı gelmiyor saklamak :)
sarhoşmusun acep?
Hadi sattı bakırı maksimum 30 tl koydu cebine ihtiyaç duyduğunda bu motorları 1000 tl ye toplayamaz adam ve büyük bir vicdan azabına sebep olur :D
Adam realist dağılın, sendede beyin potansiyeli görmek isterdim, ne yazıkki yok :S Ama gidip alırsın tabi -
İyidir iyi gün gelir neyin lazım olacağı belli olmaz -
Bir sorum var su elektrikli oyuncak arabalar icin olan motorları nereden bulabilirim ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: SaMSuN990
quote:
sarhoşmusun acep?
Hadi sattı bakırı maksimum 30 tl koydu cebine ihtiyaç duyduğunda bu motorları 1000 tl ye toplayamaz adam ve büyük bir vicdan azabına sebep olur :D
Adam realist dağılın, sendede beyin potansiyeli görmek isterdim, ne yazıkki yok :S Ama gidip alırsın tabi
yav he he ... sana lazım olan 50 liraysa gel koyayım cebine saçma salak fikir beyanında bulunup kafasını karıştırma adamın velet !
-
ben sana 100 verim bit bazarından 2. el beyin al. Ne dersin ? -
süper -
quote:
ben sana 100 verim bit bazarından 2. el beyin al. Ne dersin ?
senin gibi bitlere yakışır o yiğidim benim seninkini yenecek kadar beynim var çok şükür. -
hocam da ferrari motoru yok sadece heralde ama bu şevkle giderse olur inşallah . Gerçekten değişik bi uğraş ev sanayi gibi :D gerçekten iyi bi uğraş farklı düşünmek çok hoş modayı herkesd takip ediyor
Benzer içerikler
- 6 volt akülü arabaya 12 volt akü takılır mı
- belediyeden bahçe toprağı nasıl alınır
- fiyat performans araba
- sporthink güvenilir mi
- en iyi puzzle markası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X