abi ne alaka ya? ben ap nin az olduğunu düşünüyorum siz ne diyosunuz herşey ortada ps olan bişey yok
atak için:
armor enchant scroll Gain (str15) ve Attack Scroll
kullandım
hiçbirşey yok iken:
1269 ap oluyor.
ben az olduğunu düşünüyordum demekki fazlaymış. teşekkürler
KESİNLİKLE PS FALAN DEİL BENİMDE WARİORUM WAR HP Sİ BİLE AYNI +9 VE +8 TAKILAR +7 CITIN SET FLN SADECE DEFANSI DUSUK ODA NEDEN ANNAMADIM ATAKDA BENİMKİNDEN 4 AP DÜŞÜK GAYETDE GÜSEL Bİ CHAR GÜLE GÜLE KULLAN KARDESİM
quote:
Orjinalden alıntı: bearshare
KESİNLİKLE PS FALAN DEİL BENİMDE WARİORUM WAR HP Sİ BİLE AYNI +9 VE +8 TAKILAR +7 CITIN SET FLN SADECE DEFANSI DUSUK ODA NEDEN ANNAMADIM ATAKDA BENİMKİNDEN 4 AP DÜŞÜK GAYETDE GÜSEL Bİ CHAR GÜLE GÜLE KULLAN KARDESİM
saolasın iyi yani ap? genelde assasin alıyorum sizde +8 shard verip +8 ii alayımmı? +8 raptorda alabilirim ama spear defans çok kullanıyorlar..
resimde str15 ve wolf vardır defans olarak 150 ac scroll vardır buff yoktur
ronark land'da birşeyler yapabileceğimi zannetmiyorum daha önce lvl 67 warrior vardı onunla adam alabiliyordum 2.2k+ atak ucu ucuna adam kesmemi sağlıyordu. bunda ise daha 1.6k atak var master açsam 1850+ falan olur yani çok düşük. hp az falan. kendime udy set yapıcam birde dd başlık chitin aldımmı tamamdır ii+8 de gelirse süper olacak tabi
Güzel char ama hiç yorum yapcak havamda değilim.Şu an deli gibi aşığım ama 14 Şubatta reddedildim
quote:
Orjinalden alıntı: takopako
Güzel char ama hiç yorum yapcak havamda değilim.Şu an deli gibi aşığım ama 14 Şubatta reddedildim
geçmş olsun
quote:
Orjinalden alıntı: takopako
geçmş olsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme