Şimdi Ara

Budapeşte-Bratislava-Viyana-Prag-Amsterdam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler mayıs ayı için Budapeşte gidiş- Amsterdam dönüş şeklinde 8 günlük arayla uçak bileti aldım. Başlıkta belirtiğim şekilde bir gezi planlıyorum sizce eklemeyi unuttuğum yol üstünde gezilecek yerler var mı?
    (Krakow ve Almanya'da daha önce bulundum)

• eğer pragdan amsterdama uçakla/tranle geçeceksen birşey diyemem ,amsterdam da 2-3 gün zevk alınabilecek şehir
    ama araba kiralayıp geziyorsan diyeceğim " soru mu ,bu ?" arada 900 km ve koca bir almanya var
  • Avrupa'daki şehirler, ülkeler arası ulaşım aracınız ne olacak?
  • Budapeşte'den Praga kadar tren veya otobüs düşünüyorum. Pragtan Amsterdama gidiş ücreti Prag'tan Milano oradan da Amsterdam'a gidiş uçuşları ile aynı fiyata dek geldiği için sanırım milanoyu ekleyip Bratislava'yı çıkartacağım.
  • buna gezi demeyelim fragman diyelim. zira sadece budapeşte'ye 4 kez gittim. hala bile görmediğim yerleri çıkıyor.

önerim 2-3 gün budapeşte'nin tadını çıkarıp, geri kalan süreyi amsterdam'da geçirmek. veya budapeşte+viyana (2+2 tadımlık), akabinde 4 gün amsterdam. zira bu seyahatin gidiş ve dönüşü muhtemelen yarımşar gün götürecek geziden. zaten gidiş, aktarma ve dönüş için en az 2 gün zayi olacak. aslında net 6-6,5 günlük bir gezidir bu.

bu arada herkes amsterdam 3 günlük şehir dese de, 2. gidişimde 6 gün kalmama rağmen doyamamıştım.
  • Süre çok az hocam, 8 gün 5 şehir için.
    Hiç birşey anlamazsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amsterdam.
    10 yıl önce açıldı
    Belgrad?
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.