Şimdi Ara

Buderus almalı mıyım? Bana acil yoğuşmalı adam gibi kombi önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Buderus almalı mıyım? Bana acil yoğuşmalı adam gibi kombi önerisi verir misiniz? yardımcı olursanız çok sevinirim. Ona göre n11 den ya da akakçe den falan bir yerlerden almak istiyorum. Aldıktan sonra montajını servis mi yapıyor ? yardımcı olun lütfen :(

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanyangel

Buderus almalı mıyım? Bana acil yoğuşmalı adam gibi kombi önerisi verir misiniz? yardımcı olursanız çok sevinirim. Ona göre n11 den ya da akakçe den falan bir yerlerden almak istiyorum. Aldıktan sonra montajını servis mi yapıyor ? yardımcı olun lütfen :(

Buderus almalımıyım diye direk soruna cevap veremem model olarak söylerseniz yardımcı olabilirim..

Yoğuşmalı kombi olarakta viessmann vitodens serisi e.c.a confeo premix veya demirdöküm nitromix önerebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YetkiliKombiServisi

quote:

Buderus almalı mıyım? Bana acil yoğuşmalı adam gibi kombi önerisi verir misiniz? yardımcı olursanız çok sevinirim. Ona göre n11 den ya da akakçe den falan bir yerlerden almak istiyorum. Aldıktan sonra montajını servis mi yapıyor ? yardımcı olun lütfen :(

Buderus almalımıyım diye direk soruna cevap veremem model olarak söylerseniz yardımcı olabilirim..

Yoğuşmalı kombi olarakta viessmann vitodens serisi e.c.a confeo premix veya demirdöküm nitromix önerebilirim.

buderus yoğuşmalı önermiyorsunuz yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YetkiliKombiServisi

quote:

buderus yoğuşmalı önermiyorsunuz yani

Buderus öneriyormuyum. Yetkili servislik ve yedek parça bakımından da kombiyi düşünmek gerekiyor. bu söylediğim kombilerin 2 katı fiyatında satış sonrası servis hizmetleri.. karar sizin elbetteki buderus kötü bir kombi değil. kombi alırken dikkat etmek gereken bir diğer konuda satış sonrası hizmetler ve yedek parça tutarlarıdır :)

• Bosch 24000 kw yoğuşmalı kombiyi babam için aldım 2 sene önce zaten buderusu satın aldı Bosch salona oda sensörü arka odalara termoststik vana takıldı ev 110 m2 bize 180 lira fatura gelirken yan daire eca kombi taktırmıştı onlara aynı zamanda 300 lira fatura geldi adam kombisini anında değiştirdi evet alırken biraz fazla para verdik ama çok memnun kaldık boschdan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aragorn20 kullanıcısına yanıt
    Komşunuz kombiyi değiştirince ne kadar gelmeye başlamış. Kombi sırf ECA olduğundan o kadar büyük fark olması mümkün değil.
  • Zebza kullanıcısına yanıt
    200 220 arasına düşmüştü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hasanyangel H kullanıcısına yanıt
    almayı düşündüğünüz kombiler gb072 yada 062 ise gönül rahatlığıyla alabilirsiniz , bir markanın her kombisi iyi olacak diye bir kural yok model bazlı değerlendirin olayı , yazdığım bu iki model için kötü diyecek işten anlayan birilerinin çıkacağını düşünmüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.