Şimdi Ara

BUFFON ROMANTİZMİ VE İBRA GERÇEĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oncelikli buffonu cok seviyorum belli bir doneme kadar da benim icin en iyi kaleciler arasinda yer kaldi.

derdim su;

buffon 35 inden sonra gereksiz pohpohlandi, ovuldu.iste kral cl yi almali vs dendi.yari finallere finale vs cikti fakat cogu macta ornegin en son united macinda psg nin elenmesine sebep oldu bana gore

ovuldugu kadar performansi veremedi romantiklik yapildi performansi dusmesine ragmen

su an ibrahimovice bakiyoruz kalede oynamamasina ragmen 11 oynuyor ve buffon gibi takimin zayif halkasi degil takimini lider yapan kisi.

kimse de tutup buffona yapilan guzellemeleri yapmiyor

buffonu daha cok severim, cocuklugumun da efsanedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zlatan övülmez. Zlatan'ın ancak övgüsü alınabilir. O ne yücedir ki 39 yaşında çatır çatır hala gol atmakta. 35 olmadan millet emekli olurken herif geldi çapraz bağ sakatlığının üstüne 4 senedir oynuyor. Millet bu sakatlığın üstüne bırak top oynamayı yürüyemiyor. Tanrının elçisiyim dese bu adam ben taparım. Yüce Zlatan!

• Zlatan övülmez. Zlatan'ın ancak övgüsü alınabilir. O ne yücedir ki 39 yaşında çatır çatır hala gol atmakta. 35 olmadan millet emekli olurken herif geldi çapraz bağ sakatlığının üstüne 4 senedir oynuyor. Millet bu sakatlığın üstüne bırak top oynamayı yürüyemiyor. Tanrının elçisiyim dese bu adam ben taparım. Yüce Zlatan!

• Hasan Şaş 29'unda futboldan kopmuştu. adam 39'unda oynuyo taş gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImPerspektif

Zlatan övülmez. Zlatan'ın ancak övgüsü alınabilir. O ne yücedir ki 39 yaşında çatır çatır hala gol atmakta. 35 olmadan millet emekli olurken herif geldi çapraz bağ sakatlığının üstüne 4 senedir oynuyor. Millet bu sakatlığın üstüne bırak top oynamayı yürüyemiyor. Tanrının elçisiyim dese bu adam ben taparım. Yüce Zlatan!

şaka maka öyle cidden. Ronaldo bile o yaşta o perfomansı vermez bence. İzlediğimiz için şanslıyız.

• Serie Anin temposu çok düşük.Ribery de yildizlaşiyor.Önemli olan, ŞLde ne yaptiği.Kral, ŞLde de atiyor.Ronaldo, goat olduğu için ligmiş, ŞLymiş, onun için önemsiz.

Buffon, 3-4 sene önce emekli olmaliydi.Eğer Milana gitseydi, bambaşka bir kariyeri olabilirdi.Bir dönem Berlusconi çok istedi.Calciopoli olaylari olunca, takimimi satmam dedi.

Berlusconi o zamanlar Buffon ve Tottiyi çok istedi.ikisi de takimlarindan ayrilmadilar.

• dede ibra isini biliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Stancu ve bitiremeyiciliği
    14 yıl önce açıldı
    Messi vs Ronaldo (Hız)
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.