Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Bugatti Veyron mu Lamborghini mi ? Tartışma Konusu . (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
136
Cevap
0
Favori
9.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Teknik olarak eleştiri yapacak çapta görmüyorum kendimi Bugattiye.. Tip için lambo derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çocukça bi konu.

• quote:

Orijinalden alıntı: macropolo

Çocukça bi konu.

Neden yaa

• Tuhaf yorumlar atmayınız :S ...
  • Top speedde bugatti, geri kalan her şey için lambo!
  • Buda soru mu? tabi ki lambo.
  • Mendieta58 kullanıcısına yanıt
    haha ne güldüm yaaaaa
  • Jeremy Clarkson amca 350den sonra direksiyonu saçmalamayan tek arabanın bugatti veyron olduğunu söylüyor.

Lambo az yaktığı için alanlara selam olsun
  • Hennesey gt geçti bugoyu ve direksiyon sarsılmıyordu
  • Canlandırın bu konuyu yaa
  • Bence daha yaratıcı konular açarsanız, daha iyi olur. Gerçi her konunun da belli bir ömrü var, fazla zorlamamak gerek.

• Nordschleife'de gazlayamayacaksam napayım Veyronu, 430 Scuderia akar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rosso Scuderia

Nordschleife'de gazlayamayacaksam napayım Veyronu, 430 Scuderia akar

o ikonu nerden bulduun çok hoşuma gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslivarol

quote:

Daha çok gülücük sekmesinde biraz dolaşın görürsünüz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aslivarol

quote:

Daha çok gülücük sekmesinde biraz dolaşın görürsünüz

ehehe

• Forumdaki yazıları hepsini okudum, ilk kez bir foruma kaydolarak yorum yapıyorum yani genelde çok üşenirim forumlara kaydolcan da tekrardan bu sayfayı bu konuyu bulacanda cevap yazacan ama çok hoşuam gitti burdaki insanalrın konuşmaları..Bu konuda biri ferrari lamborgihinin ne kadar konforlu oldugunu verdiğin 300 bin liranın karşılığını sonuna kadar almaktan bahsetmiş bence kimse bu adama bir şey diyemez çünkü konfor için araba alıyorsan daha farklı düşünürsün.
    Ama bi evo subarı 240 ... modlayıp kullanmak ise daha farklı bunu savunan adamlarada kesinlikle bir şey denilemez.
    Kimisi ferrarisi ile hava atmak ve arabaya oturdugunda poposunun tamımıyla rahat etmesini ve gözüne güzelm gelmesini ister
    kimiside gözüne güzel gelen Suprası ile diğer bütün arabaları delmek ister :) bu iki adamlar çok farklı şeyeleri savunuyorlar bence onalrın birbirleriyle konuşmalarını sonlandırmaları en iyisi olmuş :) yoksa havada kesin küfürler uçuşurdur ve bi güzel olmazdı. :)

Veyron mu lambo mu tabiki lambo veyron çok tipsiz geliyor ve 3milyon dolar olması iç cazip kılmıyor kendını bencesi bu ama.. Şu var ki yeni bir veyron geliyor aynı kasanın makyajlısı konsept aracı mı bilmem

https://www.google.com.tr/search?q=konsept+veyron&espv=2&biw=1360&bih=667&tbm=isch&imgil=fBQ_y3DEoHaSbM%253A%253BGvE_uGkjSigHQM%253Bhttps%25253A%25252F%25252Fwww.sanalyer.com%25252Fotomobil%25252Fbugatti-vision-gt-dudak-ucuklatiyor-22740.html&source=iu&pf=m&fir=fBQ_y3DEoHaSbM%253A%252CGvE_uGkjSigHQM%252C_&usg=__dms4eaGv3qqWnB2izSL6T00g2sE%3D&ved=0ahUKEwjmxe3apM_JAhXIiywKHca3C8cQyjcIIw&ei=p2JoVqbWKsiXsgHG7664DA#imgrc=fBQ_y3DEoHaSbM%3A&usg=__dms4eaGv3qqWnB2izSL6T00g2sE%3D

Bunun önünü sevdim :)

ama şu vidyodaki lamboların renklerini makyajlarına bittim aşırı harika görünüyorlar:
    https://www.youtube.com/watch?v=q8dTEXkpSUw

Ben eğer yeteri kadar param olsaydı...Kesinlikle Skyline GTR 35 i kullanırdım ..Onu Başka bir motorla swaplarmıydım diye düşünüyorum sürekli.Yani VR38dett'ten harika ötesi motorlar var; (Viperın motorları,kodu bu mudur bilmiyorum bilen varsa düzeltmesini çok isterim Magnum kodundaki CHARGER motoru,Corvette'de harika bir motor var
    =Yani Skyline'nın kendı motorundan çok arika motorlar var fakat, ben o motoru eğer değiştirirsem arabanın tüm ağırlık merkezini bozmuş olabilirim ve Stockda 2.9 saniyede 0-100 ü olan bir arabayı daha kötü bir hale getirmiş olabilirim hep bundan korkuyorum :).. Sonuçta argedekilerin oldugu gibi benim rüzgar tünellerim yok :(
    Sadece Şunu biliyorum yada düşünüyorum...Skyline R35 Motor üzerine olan bir deha değil ve bir çok arabayı gerek ucu ucuna olsun gerek büyük farklarla olsun düz yolda tokatlıyabiliyor..Ve sanırım yeteri kadar param olsa ben o arabadaki motoru değiştirip ona işkence etmem sanırım daha büyük bir turbo falan takarım ..

Skyline R35 azcık tipsizdir ama candır :)))

Muhtemelen bir R35 falan alamıycam için bende bu yüzden kendi gözüme güzel gelen bir arabaya (BRZ,Mazda 323,E 36,E 92,E 60)gibi arabalara ucuz swaplar entegreler yapmayı düşünüyorum.(Benim beklentimse şu:Esasında Skyline yada corvette alıp milletin arabaya bak demesinin yanında o arabaları kullanırken kendimi süperman gibi hissetmek fakat bunlar olamazsa..düşündüğüm arabalardan birine swap yapıp Gönlümce istedğim zaman gaza basıp yanlayabilmek ve yanımda duran bi çok arabaya haddini bildirmek isterim :) (yani roll ve drift)

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.