Şimdi Ara

Bugatti Veyron mu Lamborghini mi ? Tartışma Konusu .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
9.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar . Aslında herkesin kafasında olan bir sorudur Bugatti mi Lamborghini mi sorusu. Güzel bir video var . 2 Aracı yarıştırıyorlar . ve seyrine doyum olmayan bir görüntü ortaya çıkıyor . Peki ya sizce hangisi ? Hangisi nerede daha avantajlı ? Bilen arkadaşlardan yorumları alalım . Herkes katılsın lütfen mutlaka bireysel fikirleriniz vardır . İyi seyirler iyi yorumlar.

Bugatti vs Lamborghini Yarışı Videosu İzlemek İçin Tıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslivarol -- 11 Nisan 2014; 13:18:24 >

• İlk yorum benden gelsin . Bence Lamborghini . Çünkü Bugatti hız için üretilmiş bir araç olarak düşünüyorum. Lambo ise spor araba ve şehir içindede diğerine göre daha tasarruflu.
  • ikisinden birer tane alıp halıda, parkede falan denemem lazım önce

Şaka bi yana sadece tasarım konusında konuşabilirim bugatti her ne kadar teknik olarak harika bi tasarıma sahip densede şu sınıfta en son sahip olmak isteyeceğim araç,bence çok tipsiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugatti veyron tamamen rekoru kırmak için üretilmiş bir araç. Pist için değil bence. En iyisi olsaydı nurburgring pist rekorunu elinde tutardı veya çok iyi bir derece yapardı.
  • Ve belirtmek istediğim bir konu daha var arkadaşlar . O konuda Bugatti'nin hız rekorunun 435 KM hızla ulaşan Venom GT tarafından kırıldığını yeni öğrenmemdir. Yani artık dünyanın en hızlısı Venom GT.
  • Bugatti ile baska bi marka vardi henseymi ne onu karsilastirsan neyse. Bugatti kanatlari olmadigi icin ucmayan bir ucak... hersey bi tarafa arkadaki airbraeke gorevi goren spoilerin detaylari bile bugattinin nasil bi arac oldugunu gozler onune seriyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: 200ugececekaga

Bugatti ile baska bi marka vardi henseymi ne onu karsilastirsan neyse. Bugatti kanatlari olmadigi icin ucmayan bir ucak... hersey bi tarafa arkadaki airbraeke gorevi goren spoilerin detaylari bile bugattinin nasil bi arac oldugunu gozler onune seriyor...

Spoilerler gerçekten bir işe yarıyormu . Bilmediğim için soruyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW mi DAHA ÜSTÜN AUDI mi?
    17 yıl önce açıldı
    Corvette c5 mi ilgi geçer yoksa ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslivarol

İlk yorum benden gelsin . Bence Lamborghini . Çünkü Bugatti hız için üretilmiş bir araç olarak düşünüyorum. Lambo ise spor araba ve şehir içindede diğerine göre daha tasarruflu.

Hocam milyonluk araci alan adam tasarufuna bakarmi , ben tasarim icin lambo diyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 200ugececekaga

Bugatti ile baska bi marka vardi henseymi ne onu karsilastirsan neyse. Bugatti kanatlari olmadigi icin ucmayan bir ucak... hersey bi tarafa arkadaki airbraeke gorevi goren spoilerin detaylari bile bugattinin nasil bi arac oldugunu gozler onune seriyor...

Spoilerler gerçekten bir işe yarıyormu . Bilmediğim için soruyorum

Aracin normal fren fren gucu 4000 beygirlik guc uretiyo.

Spoiler yuksik hizlarda araci yere daha cok bastiriyor frenlemeye gecince spoiler yanlis hatirlamiyorsan 65derecelik aciya gecip hava freni cazifesi goruyor ve bunun 65derecelik konuma gelmesi makrosaniye birimi ile olculuyor ve 100den 0a 0 100 hizlanmasindan daha kisa... bu spoiler sistemi mercedes slr mclarendede kullaniliyor. Bugatti gtr skyline konusu acilmisti orda genis bi sekilde yazmistim. Aracta kullanilan her parcanin arabanin hizlanmasina ve durmasina pozitif katkisi var...

• Bugatti hep çok tipsiz gelmiştir bana. İkisi arasından Lambo ama o arabalardan birini alacak kadar param olsa hiç kuşkusuz bi GTR alır gırtlağına kadar modlardım
  • 1.2 tsi golf
  • 200ugececekaga kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkurler . Bilgilendirici

• quote:

Orijinalden alıntı: Amadeus_M

quote:

İlk yorum benden gelsin . Bence Lamborghini . Çünkü Bugatti hız için üretilmiş bir araç olarak düşünüyorum. Lambo ise spor araba ve şehir içindede diğerine göre daha tasarruflu.

Hocam milyonluk araci alan adam tasarufuna bakarmi , ben tasarim icin lambo diyorum

Bizim gibi zugurtlerinde cenesi yoruluyor iste cok haklisin

• İkisi arasında Lamborghini sırf tasarımı için bile tercih edilir.

Tabi Bugatti'nin rakibi

Bence şişman Bugatti'den çok daha yakısıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pyromania. -- 28 Mart 2014; 19:24:00 >
  • Peki bir sorum var . Bugatti 400 km hizla giderken depo kac dakikada bosalir? Merak ediyorum

• aslivarol A kullanıcısına yanıt
    Son hızda 10"dakikada bitiyor 100 litrelik depo :D

80 km yol yapıyor bu da

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lamborghini alırdım her halde
    Daha az yakıyor,tasarımı iyi,parçası daha ucuz,bakımları daha ucuz,daha kısa sürede teslim ediyolar

Tasarım yeter.
    Zaten 400km yapacak yol bulmak zor.Anca uçak pisti vs. olacak amacım hız olsa onu almak yerine stock olmayan bir araç yapardım kendime
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19MuzaffeR03

Son hızda 10"dakikada bitiyor 100 litrelik depo :D

80 km yol yapıyor bu da

Desene araba bizde olsa benzinine yetisemeyiz diye

• aslivarol A kullanıcısına yanıt
    Piyango ile filan kazanmış olsam arabayı evin önüne getiremem açık ve net. Alırım anahtarı giderim bir galeriye satar çıkarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kazansan vergisini dahi odeyemezsin zaten

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.