Şimdi Ara

Bugatti Veyron mu Lamborghini mi ? Tartışma Konusu . (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
9.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugatti'nin ileride başka bir araç çıkarma gibi bir fikri var mı acaba? Kaç yıldır tipsiz Veyron'dan başka bir aracı yok.

Konuya gelirsek Lamborghini ayrı bir dünya

• Tabi ki bugatti Türkiye'de kac tane var :) alanlar her gun modifiyeli gtr la falan karşılaşacaklarını sanıyor galiba sokakta :)

• İkisini önüme koysalar çok düşünürüm.

Büyük ihtimalle Bugatti'yi seçerim.

Ama hangisini seçersem bir diğerinde aklım kalırdı.
  • İkisi de değil, bu:

Bugatti Veyron mu Lamborghini mi ? Tartışma Konusu .

Bu seviyede bir araç alabilecek olsam, ilk tercihim garanti kırmızı bir Ferrari olurdu. Her haliyle bambaşka geliyor insana.
  • Bazi arkadaslar lambo sehiricinde daha rahat kullanilir daha uygun ve tasarruflu demisler. O ikisinide alan adam eminimki bagcilar esenler gungoren ve yenibosnada oturmuyodur ve barda tavladigi kizi arabasiyla oturdugu varos semte hava olsun diye birakmiyodur. Arkadaslarin cogu lamvorghini secmis zevk renk meselesi karisamam. Murcielago 0 300u 29 sn di aventador 24 sn yapmis bazi arksdaslarda gtr i kiyasa sokmus arabalarin cani ruhu duygusu olsaydi emin olun lombo ve bugatti gibi araclar kuser boya kabartir civata gevsetirlerdi. Kisaca size bugattiden bahsedeyim.

bugatti veyronun motor kodu w16 dir sebebi iki v8 birlesmediyle meydana gelmesi. 16 silindirli motor 5000 beygirlik guc uretiyo ve sadece 1000 beygiri haraket icin kullaniyor. Aracin 0 100 yanlis hatirlamiyor isem 2.9 sn.arac 407 km h de beyni limitliyor arac tam gucte iken 74litre benzin harciyor ve turbonun iceri aldigi havayla bir insan 4gun yasayabilir ve aracta o motoru sogutmak icin 10 adet radyator bulunmakta. Bu arac uretilirken otomobil ve ucak muhendisleri ortak calismislardir. Yanlis hatirlamiyor isem 10 kisilik muhendis grubu var. Aracin mekanik frenleri bu gucu dizginlemek icin karbon seramik ve titanyumdan yapilmis cok buyuk disklere sahip. Ve arac frenleme esnasinda motoru 4kati bir guc uretiyor sma sadece bu yetmiyor durma esnasinda arababin savrulmamasi ve aerodinamik icin hava freni kullaniliyor ve bu fren sayesinde 100den 0a suresi 2.3 sn yani hizlandigindsn daha kisa surede duruyor. Arkadaki spoiler aracin daha cok yerebasmasini sagliyor ve 120km h dan sonra aciliyo ve frenlemeye gecilince 65derecelik bi aciyo geliyo ve bu buna harcadigi zaman mikrosaniye ile olculuyo.

Bu arac cok ozel bi arac lamborghiniden ve aldigi parayi hakediyor ama ne yazik ki guzel ulkemde otv ve benzin problemi oldugundan fotumdaki bi cok arkadas almamis 0 km boykot adina. Ben alacaktim ama aile arabasi degil ondan slmiyor bugatti bugun sedan cikarsin yarin oy kullandiktan sonra gider siparis veririm :) para möhüm deel kiroyum emme para bende :) ve arkasinada miras degil slin teri yazarim dikize patik cd cevsen cd vitesinede oltu tasindan bi tesbih takarim :) o bu degilde birak almayi yollarda bile cok sansliysaniz anca gorebileceginoz bi arabanin muhabbeti yapiyoniz anlamadim. Sunuda merak ediyorum bu tarz arabalar slsaniz gene isiklarda tokatlama acliginiz olur mu.? Boyle araclarin tasarimina vs laf soyleyinxe s.cinda b.kunuzla diyesim geliyo ama demiyorum ayip ve admin kiziyo :)

EK: eklemeyi unuttum aracin lastiklerini fransiz michelin markasi uretiyor ve 4tanesi sadece 17bin dolarcik. Tekerler testte lastik idkence aletinde deneniyor ve 450 km hiza kadar cikartiliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 200ugececekaga -- 30 Mart 2014; 2:12:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 200ugececekaga

Bazi arkadaslar lambo sehiricinde daha rahat kullanilir daha uygun ve tasarruflu demisler. O ikisinide alan adam eminimki bagcilar esenler gungoren ve yenibosnada oturmuyodur ve barda tavladigi kizi arabasiyla oturdugu varos semte hava olsun diye birakmiyodur. Arkadaslarin cogu lamvorghini secmis zevk renk meselesi karisamam. Murcielago 0 300u 29 sn di aventador 24 sn yapmis bazi arksdaslarda gtr i kiyasa sokmus arabalarin cani ruhu duygusu olsaydi emin olun lombo ve bugatti gibi araclar kuser boya kabartir civata gevsetirlerdi. Kisaca size bugattiden bahsedeyim.

bugatti veyronun motor kodu w16 dir sebebi iki v8 birlesmediyle meydana gelmesi. 16 silindirli motor 5000 beygirlik guc uretiyo ve sadece 1000 beygiri haraket icin kullaniyor. Aracin 0 100 yanlis hatirlamiyor isem 2.9 sn.arac 407 km h de beyni limitliyor arac tam gucte iken 74litre benzin harciyor ve turbonun iceri aldigi havayla bir insan 4gun yasayabilir ve aracta o motoru sogutmak icin 10 adet radyator bulunmakta. Bu arac uretilirken otomobil ve ucak muhendisleri ortak calismislardir. Yanlis hatirlamiyor isem 10 kisilik muhendis grubu var. Aracin mekanik frenleri bu gucu dizginlemek icin karbon seramik ve titanyumdan yapilmis cok buyuk disklere sahip. Ve arac frenleme esnasinda motoru 4kati bir guc uretiyor sma sadece bu yetmiyor durma esnasinda arababin savrulmamasi ve aerodinamik icin hava freni kullaniliyor ve bu fren sayesinde 100den 0a suresi 2.3 sn yani hizlandigindsn daha kisa surede duruyor. Arkadaki spoiler aracin daha cok yerebasmasini sagliyor ve 120km h dan sonra aciliyo ve frenlemeye gecilince 65derecelik bi aciyo geliyo ve bu buna harcadigi zaman mikrosaniye ile olculuyo.

Bu arac cok ozel bi arac lamborghiniden ve aldigi parayi hakediyor ama ne yazik ki guzel ulkemde otv ve benzin problemi oldugundan fotumdaki bi cok arkadas almamis 0 km boykot adina. Ben alacaktim ama aile arabasi degil ondan slmiyor bugatti bugun sedan cikarsin yarin oy kullandiktan sonra gider siparis veririm :) para möhüm deel kiroyum emme para bende :) ve arkasinada miras degil slin teri yazarim dikize patik cd cevsen cd vitesinede oltu tasindan bi tesbih takarim :) o bu degilde birak almayi yollarda bile cok sansliysaniz anca gorebileceginoz bi arabanin muhabbeti yapiyoniz anlamadim. Sunuda merak ediyorum bu tarz arabalar slsaniz gene isiklarda tokatlama acliginiz olur mu.? Boyle araclarin tasarimina vs laf soyleyinxe s.cinda b.kunuzla diyesim geliyo ama demiyorum ayip ve admin kiziyo :)

EK: eklemeyi unuttum aracin lastiklerini fransiz michelin markasi uretiyor ve 4tanesi sadece 17bin dolarcik. Tekerler testte lastik idkence aletinde deneniyor ve 450 km hiza kadar cikartiliyor...

Bahsettigin lastik fiyatlari 2005-2006 yilina ait.gunumuzde pirelli ozel uretim yapiyor diye hatirliyorum.

• Faça Şahin

• quote:

Orijinalden alıntı: 200ugececekaga

Bazi arkadaslar lambo sehiricinde daha rahat kullanilir daha uygun ve tasarruflu demisler. O ikisinide alan adam eminimki bagcilar esenler gungoren ve yenibosnada oturmuyodur ve barda tavladigi kizi arabasiyla oturdugu varos semte hava olsun diye birakmiyodur. Arkadaslarin cogu lamvorghini secmis zevk renk meselesi karisamam. Murcielago 0 300u 29 sn di aventador 24 sn yapmis bazi arksdaslarda gtr i kiyasa sokmus arabalarin cani ruhu duygusu olsaydi emin olun lombo ve bugatti gibi araclar kuser boya kabartir civata gevsetirlerdi. Kisaca size bugattiden bahsedeyim.

Çok aciklayici olmus tesekkurler . Ama benim favorim yinede 65 Mustang speedback

• quote:

Orijinalden alıntı: aslivarol

quote:

Orijinalden alıntı: 70s

Lütfen kullanmayanlar yorum yapmasın

Neden zoruna gitti?

• F1'in kili olamazlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aslivarol

quote:

Lütfen kullanmayanlar yorum yapmasın

Neden zoruna gitti?

• Öncelik performanssa son nokta S1000rr Hp4. Sırf 1000hp+ diye bu araçlara o kadar para bağlamak mantık işi değil. Fabrika çıkışı 1000cc motorlar bu araçlardan daha fazla performans sunuyor. 40bin civarına alınan zx10r-gsxr1300 ve türevlerinden power commander, tepeli piston, dereceli eksantirik, turbo uygulaması ve hafifletmeye yönelik değişikliklerle s1000rr maliyetine f1 araçları kadar performans almak mümkün.
  • kaç yapıyormuş bunlar
  • çok daha ucuza yapılacak hatta yapılmış projeler mevcuthttp://www.redline.co.za/Honda%20CBR1100XX%20Turbo.htm
  • Yeni video buldum link geliyooorr
  • 2 sini de kullanmis birisi olarak vyronun halida daha iyi gittigini lambonun ise parke ve tas zeminde daha iyi tutus sergiledigini , vyronun sik sik patinaja kalkmasindan dolayi pilini cok cabuk bitirdigini soyleyebilirim. Lambo supurgelik ile carpismalarda daha basarili iken vyron carpistigi sandalye bacaklarini guclu motoru sayesinde basariyla ittirebiliyor. Vyronun kumandasinin direksiyonlu lambonunkisi ise 2 cubuklu olmasindan dolayi vyronu kullanmak daha hisli diyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

2 sini de kullanmis birisi olarak vyronun halida daha iyi gittigini lambonun ise parke ve tas zeminde daha iyi tutus sergiledigini , vyronun sik sik patinaja kalkmasindan dolayi pilini cok cabuk bitirdigini soyleyebilirim. Lambo supurgelik ile carpismalarda daha basarili iken vyron carpistigi sandalye bacaklarini guclu motoru sayesinde basariyla ittirebiliyor. Vyronun kumandasinin direksiyonlu lambonunkisi ise 2 cubuklu olmasindan dolayi vyronu kullanmak daha hisli diyebilirim.

Haha

• Güncel Konu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gorod

Yeryüzünde doldurulan tek araç GTR değil.Ki en son yeni rekorlar kırılmadıysa UR'in doldurduğu Gallardolar GTR'ları toz duman ediyor.Sürekli rekor tazeliyor adamlar doldurulmuş Gallardolar ile.

pistteki adamlar tabiki dolu gallardolar ile rekorlar kırarlar..
    ama iş sokaklara geldiğinde kaç tane doldurulmuş gallardo görme şansınız var?

gallardo abd de 180-250k dolar.. gtr35 100k dolar...

gallardonun doldurulması 120k buluyor...gtr35 50k dolara 1000hp üzerine rahatlıkla çıkarılabiliyor...fiyat neredseyse 2 katını buluyor...
    şimdi siz sokakta binecek olsanız gallaro mu doldurusunuz gtr35mi?

ben olsam ikisinide ellemem...alırım stock 2jz..40k 'ya gırtlağa kadar doldururum..sokakta da binerim...pistte de binerim..
    "domates biber alayına gider" derim ...(tabi bu söylediklerim tr için geçerli)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.